Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (2 Kullanıcı)

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm
Asıl borç budur aslında.
bizleri sıkmayan daraltmayan borcumuz geçikti diye artırmayan.
Evet gerçekten biz nede az şükrediyormuşuz.
Bu konu vesilesi ile daha bir sarılıyorum namazlarıma daha bir farkına varıyorum asıl Borcun kime olduğunu

Rabbimiz borçlarımızı ödemeden ölmeyi nasip etmesin.
anlayıp kavrayan anladığını uygulayıp örnek olan ve tebliğ saflarında yer alan kullarından eylesin bizleri Rabbimiz. amin.

selam ve dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Allah celle celalüh sizden razı olsun kardeşim verdiğiniz bilgiler için.
Evet günler baya bi kısalmaya başlamış inşallah ben tutmaya çalışacağım ilk on günü.
Rabbimiz güç kuvvet versin ve nasip eylesin inşallah.

selam ve dua ile

Ve aleyküm selam kardeşim.
Rabbim cümlemizden razı olsun.
Evet, günler de kısalmaya baladı artık..
Rabbim cümlemize nasip etsin de tutalım inşaallah..

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Asıl borç budur aslında.
bizleri sıkmayan daraltmayan borcumuz geçikti diye artırmayan.
Evet gerçekten biz nede az şükrediyormuşuz.
Bu konu vesilesi ile daha bir sarılıyorum namazlarıma daha bir farkına varıyorum asıl Borcun kime olduğunu

Rabbimiz borçlarımızı ödemeden ölmeyi nasip etmesin.
anlayıp kavrayan anladığını uygulayıp örnek olan ve tebliğ saflarında yer alan kullarından eylesin bizleri Rabbimiz. amin.

selam ve dua ile

aleyküm selam ablacım çok haklısın rabbim bizden razı olmadan almasn canmız inşallah hepimize borçlarımzı bitirmeyi nasip etsin ALLAH`A emanet ol....

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim yarın kaza namazlarımızı yazmayı unutmayalım olurmu kaç tane kıldığımızı 01.11.2010 'u dahil etmeden yani yarını .dua okunacak kardeşimiz kim olursa duasını okuyalım sonradan sorun olmasın çünkü.ALLAHA emanet olun kardeşlerim

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm güzel ailem.olmazsa ilk ben yazıyım kıldığım gün sayımı 51 günlük kaza namazı kıldım.geçen ayki kadar iyi değilim ama yinede bin şükür ALLAHIMA .mesude abla ALLAH binlerce kez razı olsun sendensenin ve bu konu vasıtasıyla ilk defa uzun süreden bu yana 696 tane kaza namazım bitti 2 ay içerisinde.emeği geçen tüm kardeşlerimdende ALLAH razı olsun .ALLAHA emanet olun kardeşlerim

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm güzel ailem.olmazsa ilk ben yazıyım kıldığım gün sayımı 51 günlük kaza namazı kıldım.geçen ayki kadar iyi değilim ama yinede bin şükür ALLAHIMA .mesude abla ALLAH binlerce kez razı olsun sendensenin ve bu konu vasıtasıyla ilk defa uzun süreden bu yana 696 tane kaza namazım bitti 2 ay içerisinde.emeği geçen tüm kardeşlerimdende ALLAH razı olsun .ALLAHA emanet olun kardeşlerim

Ve aleyküm selam canım.. Ben dün gece siyteye giremedim.
32 günlük kıldım ben de.. Rabbim kabul etsin inşaallah..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam bitanem maşşallah tabarekallah sen bizden daha fazla kılmışın serapcım rabbim sendende diğer kardeşlerimdende katbe kat razı olsun beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için bana candostu oldunuz hepinizde iki cihanda en ğüzel mertebelere ulaşın inşallah
bende 36 tane kılabildim malesef ama olsun hiç kılmamaktan çok daha iyi şükür
bnde 4 ğündür yoktum eşim dizlerinden rahatsız çocuklarla kaplıcalara gittik buğün döndük
ya benim okadar çok içime işlemişsinizki orlarda hep sizlerle beynimden konuşuyorum merak ediyorum gerçekten bnm için çok büyük değeriniz var sizleri çok seviyorum rabbim bağlantımızı hiç bir zaman kesmesin bn sizlerden çok memnunum rabbimde sizlerden memnun olsun inşallah
rabbime emanet ol canım bnm

Şule_i cevval

Kayıtlı Kullanıcı
Maşaallah, herkes benden fazla bu ay. Önce annemin ameliyatı, sonra eşimin ameliyatı ve ay sonunda 4_5 günlük Ankara seyahati derken bu ay nasıl geçti ben anlamadım.Neyse Allah cümlemize önce sağlık versin: bu arada sayıyı yazayım: Sadece 12 gün :(

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
tek_dileğim
32 günlük kıldım ben de.. Rabbim kabul etsin inşaallah.

selamün aleyküm canm benm ben senin rakibindim bnden kork dedim sana bak ben seni ğeçmişim
beni geçemedin :))canım eğer fırsatım olsaydı bu ay çok ğüzel bi süprizim olucaktı size ama olmadı nasip değilmiş
rabbim namazlarımızı tam olarak kabul etsin artı dilekcim bana önere bileceğin ğüzel bi kitap varmı varsa bana söylede alayım şuan her akşam bi kitap bitiriyorum o kadar kendimi okumaya verdimki şaşarsın tabi okudğum gibi çevremede tavsiye edip kitapları dagıtmaya çalışıyorum şuan okuduklarım halit ertuğrulun kitapları işte ateşte açan çiçekler secdede son nefes ezanla diriliş son kitabı vasiyet daha varda saymıyayım hepsini senden ve arkadaşlardan bana tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa bana söylermisin canm şimdilik seni rabbime emanet ediyorum bitanem selametle kal

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
tek_dileğim
32 günlük kıldım ben de.. Rabbim kabul etsin inşaallah.

selamün aleyküm canm benm ben senin rakibindim bnden kork dedim sana bak ben seni ğeçmişim
beni geçemedin :))canım eğer fırsatım olsaydı bu ay çok ğüzel bi süprizim olucaktı size ama olmadı nasip değilmiş
rabbim namazlarımızı tam olarak kabul etsin artı dilekcim bana önere bileceğin ğüzel bi kitap varmı varsa bana söylede alayım şuan her akşam bi kitap bitiriyorum o kadar kendimi okumaya verdimki şaşarsın tabi okudğum gibi çevremede tavsiye edip kitapları dagıtmaya çalışıyorum şuan okuduklarım halit ertuğrulun kitapları işte ateşte açan çiçekler secdede son nefes ezanla diriliş son kitabı vasiyet daha varda saymıyayım hepsini senden ve arkadaşlardan bana tavsiye edebileceğiniz kitaplar varsa bana söylermisin canm şimdilik seni rabbime emanet ediyorum bitanem selametle kal

Ve aleyküm selam ablacm.. Rabbim kabul etsin. Bu ay ben yani ekim ayı 4 günlük kılamyı hesaplamıştım:)
Ama olmadı:) Bu ay korkun o zaman dermişim.. yok yok.. Baya yoğunum. Okumaya verdim ben de kendimi.
Meal tefsir okuması.. Tavsiye edeceğim çok fazla kitap var ablacm:) Halit Ertuğrulun çok kitabını okumuştum zamanında..
Sitemizde tavsiye ettiğimiz kitalarımız var.. Oraya bak istersen. Ben de inceleyip sana liste veririm..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
yazmaya utanıyorum ama 3 gunluk kıldım:(

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam bitanem maşşallah tabarekallah sen bizden daha fazla kılmışın serapcım rabbim sendende diğer kardeşlerimdende katbe kat razı olsun beni bu yolda yalnız bırakmadığınız için bana candostu oldunuz hepinizde iki cihanda en ğüzel mertebelere ulaşın inşallah
bende 36 tane kılabildim malesef ama olsun hiç kılmamaktan çok daha iyi şükür
bnde 4 ğündür yoktum eşim dizlerinden rahatsız çocuklarla kaplıcalara gittik buğün döndük
ya benim okadar çok içime işlemişsinizki orlarda hep sizlerle beynimden konuşuyorum merak ediyorum gerçekten bnm için çok büyük değeriniz var sizleri çok seviyorum rabbim bağlantımızı hiç bir zaman kesmesin bn sizlerden çok memnunum rabbimde sizlerden memnun olsun inşallah
rabbime emanet ol canım bnm

ablam çok ama çok geçmiş olsun eşine.inşallah kaplıcalar işe yaramıştır ablam .biraz dinlenmişsindir değişik olmuş ablam işte.ablam aslında benim toplam namazlarım 52 günlüğede yakındı ama baktım tam 52 değil yazmadım.hak geçer çünkü .seninde bizim için değerin çok ama çok fazla güzel ablam.bunu asla unutma biz bir aileyiz artık burada gerçekten birimiz olmadığında yokluğunu hissediyoruz.merak ediyoruz acaba ne oldu iyimi diye.ALLAH binlerce kez razı olsun senden ve vesile olan katılan diğer tüm kardeşlerimden.36 tane derken güzel ablam adetmi yoksa günlük mü canım ablacım .liste yapalım onlarıda karışmasın çünkü.ALLAHA emanet olasın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Maşaallah, herkes benden fazla bu ay. Önce annemin ameliyatı, sonra eşimin ameliyatı ve ay sonunda 4_5 günlük Ankara seyahati derken bu ay nasıl geçti ben anlamadım.Neyse Allah cümlemize önce sağlık versin: bu arada sayıyı yazayım: Sadece 12 gün :([/QUO

selamün aleyküm olsun çok öeneli değil nasıl olsa amaç el ele yürek yüreğe ALLAH yolunda ilerlemek ,çabalamak değilmi hak rızası için.hem ameliyatlar kolay değil ilgilenilmesi gereken sevdiklerimiz oluyor ister istemez vaktimiz kayboluyor .annemin fizik tedavisi için 20 günden fazla gittik.nasıl zaman geçiyordu namazları yetiştiremiyecek konuma geliyordum.çok geçmiş olsun .ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim ümit kardeşimizde 10 adet kılabilmiş.bilginiz olsun istedimde .ALLAHA emanet olun

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
olsun utanılacak birşey yok ebuzer kardeşim.mücadele etmeye çalışıyoruz biz en azından RABBİMİN rızası için değilmi?ALLAHA emanet olun

serapcım evet haklısın rabbımın rızasını kazanmak için mucadele etmek lazım....ama işde bende boyle kör topal kılmaya calısacam...allaha emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt