Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (39 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
namaz.jpg

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
kaza namazlarını bitirdiniz galiba kimse şu kadar kıldım diye ipucu veren yok
benmde pek fazla deil eşimin anesiyle babası hastanede yatıyor onlarla ilgilencem diye pek fazla kılamıyorum
buğünde kendim hasta oldum ğrip nezle hepsi var allaha şikayet olmasın inşallah daha fazla kılmak için rabbim ğüç verir
herkese versin inşallah a.e.olun kardeşlerim

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
benmde pek fazla deil eşimin anesiyle babası hastanede yatıyor onlarla ilgilencem diye pek fazla kılamıyorum
buğünde kendim hasta oldum ğrip nezle hepsi var allaha şikayet olmasın inşallah daha fazla kılmak için rabbim ğüç verir

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM.RABBİM ŞİFA VERSİN.KAZA NAMAZLARIMI KILMAYA ÇALIŞIYORUM.ALLAHIN İZNİYLE.FAKAT SAYI VEREMİYORUM.SELAMETLE Kal.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
saol bitanem allah razı olsun sayı vermedine göre uçtun valla sen öyleyse
eyvah diyorum bende:)) beni sakın geçmeyin gebertirim sizi beni bekleyin bn iyileşem kılıcam
hem sizde yorulmuşunuzdur biraz dinlenin :))

eko67

Kayıtlı Kullanıcı
saol bitanem allah razı olsun sayı vermedine göre uçtun valla sen öyleyse
eyvah diyorum bende:)) beni sakın geçmeyin gebertirim sizi beni bekleyin bn iyileşem kılıcam
hem sizde yorulmuşunuzdur biraz dinlenin :))
s.a
Allah(c.c) şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir kalan borçlarınızı ödemeye devam edersin :) Yalnız bir yorumunuzda >kaza namazlarını bitirdiniz galiba kimse şu kadar kıldım diye ipucu veren yok< demişsiniz, bence borçlarımızın kısa sürede bitmesi mümkün değildir ve ödenen borçlar Allah(c.c) ile kulunun arasında,dır :a26:
Selam ve dua ile..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Yok canım daha kimse bitirmedi:) Allah hepinize hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah yar ve yardımcınız olsun canım inşallah daha çok kılarız hep beraber hayırlısıyla sizler iyileşin canım benim.Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun,çok güzel bir fikir kardeş.
Borçlu gitmemek lazım velhasıl.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Allah sizden de razı olsun kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun namazı dosdpru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleyküm kardeşim..
Fikir çok güzel Rabbim razı olsun türk ablamdan..
Birlikten kuvvet doğar ki gerçekten de bunu yaşıyoruz elhamdülillah..
Birbirimize destek oluyoruz burada..
Rabbim hakkıyla dosdoğru kılanlardan eylesin.. Destek olalım birbirimize inşaallah..

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizden de razı olsun kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun namazı dosdpru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Amin kardeşim,Rabbım sizdende sonsuz kere razı olsun.
Dualarınız daim olsun inşaallah.
Nasılsınız kardeş?

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim..
Fikir çok güzel Rabbim razı olsun türk ablamdan..
Birlikten kuvvet doğar ki gerçekten de bunu yaşıyoruz elhamdülillah..
Birbirimize destek oluyoruz burada..
Rabbim hakkıyla dosdoğru kılanlardan eylesin.. Destek olalım birbirimize inşaallah..

Ve aleyküm selam kardeşim.
Geceniz mubarek olsun.
Elbette birlikten kuvvet doğar ve hakkı tavsiye etmemiz gerek birbirimize inşaallah.
Rahmana emanet olunuz.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Esselamün aleyküm canım kardeşim, madem öyle allah rızası için, ölmüşlerimizin ruhu, kalanların selameti için 3 ihlas 1 fatiha okuyalım. Allah kabul etsin inşallah... Allah razı olsun...

Ve Aleyküm Selam ablacığım bende okuyacağım inşallah ayrıca sizin için dua okuyacağım Allah kabul etsin.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Es selamu aleyküm ve rahmetullah ablacm..
Geçmiş olsun.. Rabbim şifa versin sana..
Hastalığımız günahlarımıza kefaret olur inşaallah..
Rabbim güç kuvvet versin..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
güzel ablam benim sanırım hepimiz dahada büyüyüp olgunlaştık bu güzel aile sayesinde.hak rızası için karşılıksız dua etmeyi yardımlaşmayı hayat felsefemiz yapmaya başladık .çabaladık mücadeleler ettik ve koskocaman güzel bir aile olduk burada.iyiki varsınız canım ablam iyiki.ALLAHIM biliyor sizleri çokkkk ama çok seviyorum.ALLAHA emanet ol güzel ablam.

Aleyküm selam ablacım. Çok şükür. Ben de senin gibi her gece girdim baktım.
Hadi açılsın artık diye..
Canım sıkılmaya başlamıştı.. Ben herkesi çok özledim.. Çok güzel söylemişsin..
Rabbimizin rızasını kazanmak için birşeyler yapıyoruz..
Birlikten kuvvet doğar ki gercekten de öyle oluyor..
Sitemizin herkes için ayrı bir yeri vardır.. BENİM İÇİN BÜYÜK YERİ VAR..
Emeği gecen herkesten Rabbim razı olsun inşaallah..
Ne güzel yazmışsın, dualarına can-ı gönülden aminn diyorum..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. Hayırlı insanlarla kariılastırsın,
bizleri de hayırlara vesile kılsın inşaallah..
Amin
Canlarım benim hepinizi çok seviyorum ve burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum ve huurluyum burda olmamıza vesile olan bütün kardeşlerimizden ve burada bizimle olan bütün kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun hespinin emkelrine gönlüne sağlık allah mükafatlarımızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak ve zamanımızı en güzel şekilde değerlendirebiliyorsak ne mutlu bizlere Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her zaman bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazı dosdğru kılanlardan duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah kaorktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Allah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Canlarım benim hepinizi çok seviyorum ve burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum ve huurluyum burda olmamıza vesile olan bütün kardeşlerimizden ve burada bizimle olan bütün kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun hespinin emkelrine gönlüne sağlık allah mükafatlarımızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak ve zamanımızı en güzel şekilde değerlendirebiliyorsak ne mutlu bizlere Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her zaman bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazı dosdğru kılanlardan duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah kaorktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Allah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Selamun aleyküm leyla ablacm.. Ben sana hoşgeldin demiştim ama sanırım görmedin :)
Nevşehire, Ürgüp, Göreme'ye gitmişsin.. Ben de gitmiştim oralara.. Çok farklı yerler..
Neyse ben konuyu dağıttım..
Biz de hepimiz burada olmaktan çok mutluyuz.. Ama bazen huzursuz oluyorum.. Bu sayfaya olumsuz bir şey yazıldığında.... Rabbim içimizi, ne yaptığımızı biliyor ya bu yeter.. Rızasını kazanmaya çalışıyoruz, bir şeyler çabalamaya çalışıyoruz.. Sizler, hepiniz bir şekilde vesile oluyorsunuz bana.. Hepimiz birbirimize oluyoruz..
Rabbim gönlündeki güzellikleri dualarına öyle bir vermiş ki.. Dualarına amiin diyorum..
Rabbim kabul eylesin inşaallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt