Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cümlemizden razı olsun.. Aminn..Allah razı olsun, yaptığın zikirleri Allah(cc) karşına çıkarsın...
Rabbim cümlemizden razı olsun.. Aminn..Allah razı olsun, yaptığın zikirleri Allah(cc) karşına çıkarsın...
kaza namazlarını bitirdiniz galiba kimse şu kadar kıldım diye ipucu veren yok
benmde pek fazla deil eşimin anesiyle babası hastanede yatıyor onlarla ilgilencem diye pek fazla kılamıyorum
buğünde kendim hasta oldum ğrip nezle hepsi var allaha şikayet olmasın inşallah daha fazla kılmak için rabbim ğüç verir
herkese versin inşallah a.e.olun kardeşlerim
s.asaol bitanem allah razı olsun sayı vermedine göre uçtun valla sen öyleyse
eyvah diyorum bende) beni sakın geçmeyin gebertirim sizi beni bekleyin bn iyileşem kılıcam
hem sizde yorulmuşunuzdur biraz dinlenin )
benmde pek fazla deil eşimin anesiyle babası hastanede yatıyor onlarla ilgilencem diye pek fazla kılamıyorum
buğünde kendim hasta oldum ğrip nezle hepsi var allaha şikayet olmasın inşallah daha fazla kılmak için rabbim ğüç verir
Allah cc razı olsun,çok güzel bir fikir kardeş.
Borçlu gitmemek lazım velhasıl.
Allah cc razı olsun,çok güzel bir fikir kardeş.
Borçlu gitmemek lazım velhasıl.
Allah sizden de razı olsun kardeşim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun namazı dosdpru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Selamun aleyküm kardeşim..
Fikir çok güzel Rabbim razı olsun türk ablamdan..
Birlikten kuvvet doğar ki gerçekten de bunu yaşıyoruz elhamdülillah..
Birbirimize destek oluyoruz burada..
Rabbim hakkıyla dosdoğru kılanlardan eylesin.. Destek olalım birbirimize inşaallah..
Esselamün aleyküm canım kardeşim, madem öyle allah rızası için, ölmüşlerimizin ruhu, kalanların selameti için 3 ihlas 1 fatiha okuyalım. Allah kabul etsin inşallah... Allah razı olsun...
Amin kardeşim,Rabbım sizdende sonsuz kere razı olsun.
Dualarınız daim olsun inşaallah.
Nasılsınız kardeş?
güzel ablam benim sanırım hepimiz dahada büyüyüp olgunlaştık bu güzel aile sayesinde.hak rızası için karşılıksız dua etmeyi yardımlaşmayı hayat felsefemiz yapmaya başladık .çabaladık mücadeleler ettik ve koskocaman güzel bir aile olduk burada.iyiki varsınız canım ablam iyiki.ALLAHIM biliyor sizleri çokkkk ama çok seviyorum.ALLAHA emanet ol güzel ablam.
AminAleyküm selam ablacım. Çok şükür. Ben de senin gibi her gece girdim baktım.
Hadi açılsın artık diye..
Canım sıkılmaya başlamıştı.. Ben herkesi çok özledim.. Çok güzel söylemişsin..
Rabbimizin rızasını kazanmak için birşeyler yapıyoruz..
Birlikten kuvvet doğar ki gercekten de öyle oluyor..
Sitemizin herkes için ayrı bir yeri vardır.. BENİM İÇİN BÜYÜK YERİ VAR..
Emeği gecen herkesten Rabbim razı olsun inşaallah..
Ne güzel yazmışsın, dualarına can-ı gönülden aminn diyorum..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. Hayırlı insanlarla kariılastırsın,
bizleri de hayırlara vesile kılsın inşaallah..
Amin
Allah razı olsun kardeşim çok şükür bende iyiyim inşallah sizde iyisinizdir kardeşim?
Amin
Canlarım benim hepinizi çok seviyorum ve burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum ve huurluyum burda olmamıza vesile olan bütün kardeşlerimizden ve burada bizimle olan bütün kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun hespinin emkelrine gönlüne sağlık allah mükafatlarımızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak ve zamanımızı en güzel şekilde değerlendirebiliyorsak ne mutlu bizlere Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her zaman bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazı dosdğru kılanlardan duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah kaorktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Allah.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Rabbıma şükürler olsun iyiyim,
Rabbım daim etsin iyiliklerimizi inşaallah.
Hayırlı geceler kardeşler.