Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (2 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
İçim cız ediyor sanki böbrek ağrısı deyince.. İnşaallah canım..
Rabbim yardımcımız olsun..
canım ALLAHA bin şükür bugün daha iyiyim.böbreğim çok ağrımadı.aralarda ağrıyor ama buna şükür naz yapmamak lazım:)sonra RABBİMİN gücüne gitmesin değilmi?ALLAHA emanet ol canım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar bire bir kılmaya çalışıyorum hamd olsun bugün oruçlara başladım bu haftayı oruçlu geçirmek istiyorum inşallah. zilkade ayı haram ay bu ayda oruç tutmak çok sevapmış inşallah faydalananlardan oluruz Allahım hepimize kolaylıklar versin Serabımıza bütün şifa bekleyenlere şifa versin. benim oğlumunda dikkat dağınıklığına inşallah dualarınızı beklerim hayırlı günler.
aleyküm selam .ne kadar güzel hem oruç hem namazlar.benim birtanecik zümra kardeşim teşekkür ederim şifa duaları için.iyiki ama iyiki sizleri benim canım ailemi tanıdım:)RABBİM meleğimizede şifa versin inşallah.dikkat dağınıklığı geçsin .ALLAHA emanet olasın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam zümra kardeşim oğluna da bütün hasta kardeşlerimizede Rabbim şifalık versin inşallah.
Rabbimin izniyle bende aranıza katılmak istiyorum yarış yapamam ama inşallah borçlarımı kılmaya çalışırım.
Kendim başladığımda biraz kıldığımda yine kalıyor belki sizinle olunca Rabbiminde izniyle kılarım inşallah.
böyle bir konu açtığınız için Rabbim razı olsun inşallah selam ve dua ile.

hoşgeldiniz:)ne mutlu bize ailemiz kocaman oluyor.bu güzel uğraşta yürek yüreğeyiz.emin olun çok daha kolay olacak .çok az bile kaza namazı kılsak yada kılsanız kar değilmi?hem RABBİMİN rızasında ilerliyoruz hemde borçlarımız azalıyor.ALLAHA emanet olun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım ALLAHA bin şükür bugün daha iyiyim.böbreğim çok ağrımadı.aralarda ağrıyor ama buna şükür naz yapmamak lazım:)sonra RABBİMİN gücüne gitmesin değilmi?ALLAHA emanet ol canım

Rabbim daha iyi etsin inşaallah, sevindim:)
Sen de Rabbime emanet ol canım.. Kendine dikkat et..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar bire bir kılmaya çalışıyorum hamd olsun bugün oruçlara başladım bu haftayı oruçlu geçirmek istiyorum inşallah. zilkade ayı haram ay bu ayda oruç tutmak çok sevapmış inşallah faydalananlardan oluruz Allahım hepimize kolaylıklar versin Serabımıza bütün şifa bekleyenlere şifa versin. benim oğlumunda dikkat dağınıklığına inşallah dualarınızı beklerim hayırlı günler.

Ve aleyküm selam ablacm.. Allah kabul etsin oruçlara da başlamışsın..
İnşaallah ben de istiyorum başlamak.. Birlikte oruçlarımızı da tutarız inşaalah..
Rabbim tüm hastalara, inşaallah miniğimize de şifalar versin..
Dualarda buluşalım inşaallah..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam zümra kardeşim oğluna da bütün hasta kardeşlerimizede Rabbim şifalık versin inşallah.
Rabbimin izniyle bende aranıza katılmak istiyorum yarış yapamam ama inşallah borçlarımı kılmaya çalışırım.
Kendim başladığımda biraz kıldığımda yine kalıyor belki sizinle olunca Rabbiminde izniyle kılarım inşallah.

aleyküm selam .ne kadar güzel hem oruç hem namazlar.benim birtanecik zümra kardeşim teşekkür ederim şifa duaları için.iyiki ama iyiki sizleri benim canım ailemi tanıdım:)RABBİM meleğimizede şifa versin inşallah.dikkat dağınıklığı geçsin .ALLAHA emanet olasın

Ve aleyküm selam ablacm.. Allah kabul etsin oruçlara da başlamışsın..
İnşaallah ben de istiyorum başlamak.. Birlikte oruçlarımızı da tutarız inşaalah..
Rabbim tüm hastalara, inşaallah miniğimize de şifalar versin..
Dualarda buluşalım inşaallah..
AMİN canlarım inşallah. bugünde oruçluyum Allahım kabul etsin inşallah bu yıl daha fazla ilerleme kaydederiz hepberaber.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım nasılsın.çok güzel bir şey yapıyorsun mesude ablacım .dua almak çok ama çok önemli.bayağı bir kılamamışsın ablacım.ben bin şükür hergün kıldım kaza namazlarımı ablam ama geçen ay kadar olmaz sanırım rakamlarım.Ama tabi daha ay bitmedi.en azından bir sürü kaza namazım eksildi bu ayda ALLAHA emanet ol ablacım

canım sendende rabbim razı olsun evet bitanem uzun süre kılamadım çok sıkılıyorum bu konuda ama yapamadım olmadı maalesef
sen ne ğüzel kılmışsın rabbim daha çok kılmak nasip etsin inşallah banada tüm kardeşlerimede bu ay çok iddalıydım ama büyük konuştum galiba olmadı neyse nasip deilmiş en az kılan bn olucam galiba bu ay inşallah bidahaki aya kapatırım bu açığı canım seni rabbime emanet ediyorum selametle kal bitanem

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım sendende rabbim razı olsun evet bitanem uzun süre kılamadım çok sıkılıyorum bu konuda ama yapamadım olmadı maalesef
sen ne ğüzel kılmışsın rabbim daha çok kılmak nasip etsin inşallah banada tüm kardeşlerimede bu ay çok iddalıydım ama büyük konuştum galiba olmadı neyse nasip deilmiş en az kılan bn olucam galiba bu ay inşallah bidahaki aya kapatırım bu açığı canım seni rabbime emanet ediyorum selametle kal bitanem[/QUOTE]

ablam olsun sende hastalara yardım ederek çok fazla sevap kazandın.her zaman olmuyor malesef namazlarımız.bende annemle birlikte fizik tedaviye gidiyordum.o zamanlar bende fazla kılamadım.ama olsun ablam önemli olan çabalamamız.inan son zamanlarda üstüme bir ağırlık çöktü zorlanıyorum kazaları kılarken.şeytan işte uğraşacak.ama önemli olan yılmadan mücadale etmek ablam.sonuçta kaza namazı rakamlarımız azaldımı?ALLAH yolunda ielerlemek için mücadele ediyormuyuz ?ayın sonunada az kaldı ablacım.bakalım herkesin durumu nasıl olacak .ALLAHA emanet ol mesude ablacım

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
ablam olsun sende hastalara yardım ederek çok fazla sevap kazandın.her zaman olmuyor malesef namazlarımız.bende annemle birlikte fizik tedaviye gidiyordum.o zamanlar bende fazla kılamadım.ama olsun ablam önemli olan çabalamamız.inan son zamanlarda üstüme bir ağırlık çöktü zorlanıyorum kazaları kılarken.şeytan işte uğraşacak.ama önemli olan yılmadan mücadale etmek ablam.sonuçta kaza namazı rakamlarımız azaldımı?ALLAH yolunda ielerlemek için mücadele ediyormuyuz ?ayın sonunada az kaldı ablacım.bakalım herkesin durumu nasıl olacak .ALLAHA emanet ol mesude ablacım

evet bitanem herzaman olmuyor maalesef hesapta olmayan şeyler çıkıyo erteleniyo namazlarımız
ama dediğin gibi gittikcede namazlarımız azalıyo şükür ama ben bu ay kimin birinci olcanı tahmin ediyorum ya dilek yada şevval abla
bunlar benm rakibimdi kesin ikisinden biri birinci olucak rabbim hepimizede namazlarımızı devam ettirmek nasip etsin
rabbime emanet ol serapcım dularımdasın

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı

zümracım allah yar ve yardımcın olsun oğlunada başkalarınada acil şifalar versin serpcımada
acil şifa versin inşallah oruçluymuşun ne ğüzel allah sabır versin rabbime emanetsiniz bnm ğüzel ailem

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı

aramıza hş geldin nursel kardeşim allah kolaylık versinde beraber ödeyelim inşallah allah sendende razı olsun
aramıza katılmakla bizleride çok mutlu ettin biz kocaman bir aileyiz ne kadar büyürsek okadar ğüçlü olur birlik oluruz
birlikten kuvvet doğarmış bizde beraber boynumuzun borcu namazlarımızı öderiz birbirimizin desteğiyle başarırız inşallah
selametle kal canm

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
zümracım allah yar ve yardımcın olsun oğlunada başkalarınada acil şifalar versin serpcımada
acil şifa versin inşallah oruçluymuşun ne ğüzel allah sabır versin rabbime emanetsiniz bnm ğüzel ailem
amin ablacım inşallah uzun yıllar sürüyormuş tedavisi izmirde ve burda duyduyum kadarıyla beş altı yıl gidenler varmış Allahım yardımcımız olsun izmire gidiyoruz dört saat sürüyor burdan çıkıp oraya ulaşmak eziyetli ama napalım başa gelen çekiliyor. her ay gidilecek. oruçlarımızı hepberaber ödeyelim inşallah. haftaya günlerde iyice kısalıyor birazdan ezan okunacak burda yarım saat falan var rahat tutuluyor hamd olsun. Allahım sağlık versin tutalım özellikle birkaç gün sonra zilhiccenin ilk on gününü kaçırmamak lazım çok sevap. Allahım nasip etsin inşallah. bir de birşey söyleyecektim sana ne zamandır söyleceyeğim aslında da. benim mesajımın altında sağda alıntı ile cevapla yazıyor onu tıklarsan sonra mesajını yazarsan bizimki gibi alıntı ile çıkar. kolay gelsin :) hayırlı akşamlar.

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm.
sürekli takip ettiğim konulardan biriydi bu
sevgili kardeşimizden ve konuya katılan kardeşlerimden Allah celle celalüh razı olsun.
bende inşallah bir yıldan fazla oldu her farz namazından sonra o vaktin bir kazasını kılmaya çalışıyorum
inşallah borçlarımızı öderiz hep birlikte.
Rabbimiz hepinizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim..
Rabbim cümlemizden razı olsun..
Rabbim kıldığın namazları kabul eylesin inşaallah..
Hep birlikte inşaallah. Birlikten kuvvet doğar..
Rabbim rızasından ayırmasın.. Hayırlı akşamlar..

Selamün Aleyküm.
sevgili kardeşimizden ve konuya katılan kardeşlerimden Allah celle celalüh razı olsun.
bende inşallah bir yıldan fazla oldu her farz namazından sonra o vaktin bir kazasını kılmaya çalışıyorum

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullah...
Bu sene Zilhiccenin başlangıcı 7 Kasım 2010 Pazar günü..

iLK 10 gün oruç tutmak isteyen kardeşlerimiz 6 Kasım günü sahura kalkacak inşaallah..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
sen ne ğüzel kılmışsın rabbim daha çok kılmak nasip etsin inşallah banada tüm kardeşlerimede bu ay çok iddalıydım ama büyük konuştum galiba olmadı neyse nasip deilmiş en az kılan bn olucam galiba bu ay inşallah bidahaki aya kapatırım bu açığı canım seni rabbime emanet ediyorum selametle kal bitanem[/QUOTE]

canım ablam ne olursa olsun RABBİME bin şükür ki namazlarımız azaldı tamam benim daha 8-10 senelik kadar daha namazım var ama bu beni yıldırmayacak inşallah.ne zaman yorgun yada kötü hissetsem burayı sizlerin desteğinizi hatırlayıp kılmaya çalışıyorum.bin şükür kıldığım namazlarım geçen aya göre az ama yinede iyi sayılır bana göre ablam .2 gün sonra zaten belli olacak ay bitiyor .hadi bakalım hayırlısı olsun.ALLAHA emanet ol ablam

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
amin ablacım inşallah uzun yıllar sürüyormuş tedavisi izmirde ve burda duyduyum kadarıyla beş altı yıl gidenler varmış Allahım yardımcımız olsun izmire gidiyoruz dört saat sürüyor burdan çıkıp oraya ulaşmak eziyetli ama napalım başa gelen çekiliyor. her ay gidilecek. oruçlarımızı hepberaber ödeyelim inşallah. haftaya günlerde iyice kısalıyor birazdan ezan okunacak burda yarım saat falan var rahat tutuluyor hamd olsun. Allahım sağlık versin tutalım özellikle birkaç gün sonra zilhiccenin ilk on gününü kaçırmamak lazım çok sevap. Allahım nasip etsin inşallah. bir de birşey söyleyecektim sana ne zamandır söyleceyeğim aslında da. benim mesajımın altında sağda alıntı ile cevapla yazıyor onu tıklarsan sonra mesajını yazarsan bizimki gibi alıntı ile çıkar. kolay gelsin :) hayırlı akşamlar.

benim canım,güzel yürekli zümra kardeşim.tüm kalbimle diliyorum inşallah RABBİM çok ama çok acil şifalar versin bu mübarek cuma gününün yüzü gözü hürmetine.çekilen sıkıntılarda bir an önce biter.dua edeceğim miniğimiz için.ALLAHA emanet olasın

mir_erhan

Moderator
Esselamu aleyküm ve rahmetullah...
Bu sene Zilhiccenin başlangıcı 7 Kasım 2010 Pazar günü..

iLK 10 gün oruç tutmak isteyen kardeşlerimiz 6 Kasım günü sahura kalkacak inşaallah..

Selamün Aleyküm
Allah celle celalüh sizden razı olsun kardeşim verdiğiniz bilgiler için.
Evet günler baya bi kısalmaya başlamış inşallah ben tutmaya çalışacağım ilk on günü.
Rabbimiz güç kuvvet versin ve nasip eylesin inşallah.

selam ve dua ile

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm.
aleyküm selam mir erhan kardeşim.RABBİM inşallah bu konu vesilesiyle hepimizden razı olur.ne güzel sen bir senedir kılıyormuşsun kardeşim.inşallah darısıda bize olur.ALLAHA emanet olasın kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt