Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yakais 'in hatıra defteri ; (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Melissa26 kardeşim sizin yolunuzda O melunun hiç bir işi olamaz onu hiç adam yerine koymayınız onun müminler üzerinde hiç bir etkisi yoktur onun bütün hüneri yalancılık desise ve sahtekarlıktır.Müsterih olunuz yolunuz çok güzeldir devam ediniz.

Selam ve Saygılarımla.[/QUOTE

Aleykum selam,
aslinda yazilardan bende bir yanlislik var farkediyordum, tabiki isi korkutmak , bu halin neden oldugunu anlamiyordum
simdi umursamam, insani bilmedigi etki eder, oyuzden ogrenmeye devam
Allah razi olsun...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Melissa26 kardeşim sizin yolunuzda O melunun hiç bir işi olamaz onu hiç adam yerine koymayınız onun müminler üzerinde hiç bir etkisi yoktur onun bütün hüneri yalancılık desise ve sahtekarlıktır.Müsterih olunuz yolunuz çok güzeldir devam ediniz.

Selam ve Saygılarımla.[/QUOTE

Aleykum selam,
aslinda yazilardan bende bir yanlislik var farkediyordum, tabiki isi korkutmak , bu halin neden oldugunu anlamiyordum
simdi umursamam, insani bilmedigi etki eder, oyuzden ogrenmeye devam
Allah razi olsun...

Aleykum Selam

Muhterem kardeşim Siz hak aşığı ve kalbi iman ile dopdolu bir mü'minsiniz O melunun Kuranda Rabbimiz'e itirafı var......Şüphesizki senin imanlı kulların üzerinde benim hiç bir etkim yoktur. bu ayetdir bu ayet sizin garantinizdir tekrar ediyorum o melun size hiçbir şekilde hiç bir şey yapamaz sizin gibi imanlı bir kuluna Yüce Rabbimiz hiç o melunu yaklaştırırmı?

Selam ve saygılarımla.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam
Allah razi olsun, guzel dusunceleriniz için ama insaniz en ufak bir yanlis bilgi ayagi kaydirir simdi Rabbim korusun
Zaten insan farkedemiyor size ne demistim? Rabbimin sevgisi kapladi heryeri dogruydu ama bu Muhammed Mustafa aleyhisselamdan bahsetmekten ali koyamaz ondan hoslanmadigini farkedemedim, siz farkettirdiniz , bu bana neden oluyor? bilmiyorum

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Lain Şeytan elbetteki efendimiz'den s.a.v hoşlanmaz çünkü peygamberimiz insanları ateşten kurtarmak için ömrünü verdi lain ise insanları ateşe sürüklemek için gayret içinde. Sizin kalbinizi Allah c.c sevgisi kaplamışken o lainden zerre kadar korkmayınız,o sahtekar ancak size vesvese verir siz böyle bir durumda şehadet getirin felâk ve Nâs surelerini okuyup Rabbimize sığının.

Selam ve saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Efendim....;

Bu konu da önceleri bizde aynı şekilde düşünüyorduk....

Ancak ;
Anladık ki düşündüğümüz gibi değil di...
Şeytan Lain bir insanı herhangi bir zayıf anında ele geçirebiliyor...
Yavaş yavaş kendine alıştırıyor...
Önceleri...;
Kur'an-ı Kerim dahi okutup...Namaz kıldırıp...Başı örttürüp ki ; Hatta örtüyü Fatma Anamıza örttürdüm dahi diyebilir... ...Hatta Kabe'ye götürüp...güven veriyor...Özel olduğunu ısrarla anlatıyor...

Sonra ona ;
Telkinle şu kitabı al...Bunu oku..Şunu yap gibi komutlarla kendine bağlıyor...ders çalış diye telkin ediyor sana yararlı yım sen özelsin ...Bak senin gibi kendi ile konuşma yeteneğine kimse yok...diye coşturuyor...

En sonunda ;
Azar azar baskı ile İhlas yolunda hissi vererek...Allah ''C.C.'' seni seviyor vs. ile kıskançlık...Kibir vs...etkilerle etkilemesi devam ediyor...
Etki azalınca bayılma nöbetleri...hayal görme başlıyor...

Sanırım bu kadar anlatım yeter...

Şimdi kurtulma konusuna geçelim...

Biz Allah C.C. na Hamd olsun fark ettik ki ;
2-3 sene etki altında kalan kişinin gururu yüksek... kendinden emin Hayal, baygınlık rahatsızlığı var yani kişi normal değil.....
Önce hediye üzerinden Allah C.C. nun yardımı ile çalışıldı...Ezan takviye edildi...Sonra gene bizzat gördük ki Şeytan Lain arkasına bakmadan o insanı o evi ve mekanı terk etti..

İLMEL Yakın...Hakkal Yakın..Aynel yakın dayanarak öğrenildi ki...

Allah C.C. Şeytan Laini kovdu...

Şeytan Lain tekrar etki altına almak için denedi ama hediye okununca ..
Allah C.C. tamamen yasakladı ve Şeytan Lain o kişiden uzaklaştı...
Selamlar...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar hayırlı günler
bende birşey sormak istiyorum sorarken dahi utanıyorum lütfen yazdıklarımda hata var ise cahilliğime verin...
ben namaza başlayalı 1 yıl geçti 3 aydır da tesettüre girdim borçlarımı ödemeye çalışıyorum nefsimi eğitmeye çalışıyorum kendimce okuyorum çok okuyorum ama sizin anlattıklarınızı hiç bir yerde görmüyorum..allah huzurunda kendimi çok günahkar çok borçu hissediyorum ama nereden başlayacağım ne yapacağım bilemiyorum....
içimdeki iman aşkı dolup taşıyor ama ne yapacağımı bilemiyorum.......en çok ta korkuyorum bana 1 yılda verdiklerini bir anda alırmı rabbim diye......
bu cahil kardeşinize de yardım edermisiniz acaba?

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aslinda sorun neydi? gördugum hediye goruntulere kapilmakdi...onlari gormek hosuma gidiyordu, israrla hep gormek istiyordum
sanirim bu yuzden olabilir ...
Rabbimin ihsan ettigi seyleri , tekrar istemek , o da kandirir boyle demek...
bunlarla gurura , kibire goturuyor demek, oysa huzunlu olmak yakisir bize, oyle rahatladim ki, hem huzun,hem aglamakli, hem umudlu olmak
bize yakismaz gururlu olmak...
aile hayatimi bile etkiliyor, Rabbim kalbimi biliyor, cahilligime versin, oysa gurur kalkinca , hemen tevazu, huzun, normale donuyorsun
O yuzden bizler birbirimize ayna oluyoruz,
Rabbime sukur, halen herkesi iyi, kendimi ogrenci goruyorum, kendimi elestirmez isem halim yaman
Sorgu bitmemeli...elimde ne var ki demeli? Rabbul aleminin yardimi olmaz ise, acizlik bilinmeli
Dua ile, hep iyisi istenmeli, gozyasi, huzun bizimle olmali..
Ya Rab gonuller seninle olmali...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
hayırlı sabahlar hayırlı günler
bende birşey sormak istiyorum sorarken dahi utanıyorum lütfen yazdıklarımda hata var ise cahilliğime verin...
ben namaza başlayalı 1 yıl geçti 3 aydır da tesettüre girdim borçlarımı ödemeye çalışıyorum nefsimi eğitmeye çalışıyorum kendimce okuyorum çok okuyorum ama sizin anlattıklarınızı hiç bir yerde görmüyorum..allah huzurunda kendimi çok günahkar çok borçu hissediyorum ama nereden başlayacağım ne yapacağım bilemiyorum....
içimdeki iman aşkı dolup taşıyor ama ne yapacağımı bilemiyorum.......en çok ta korkuyorum bana 1 yılda verdiklerini bir anda alırmı rabbim diye......
bu cahil kardeşinize de yardım edermisiniz acaba?
Arkadaşım online siniz değil mi...?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Yani yazdıklarımı okuyup cevap verecek durumda mısınız ?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Peki önce şunu bilmelisiniz ki Allah C.C. çok Af edicidir...Affı sever sizde af diledi iseniz ve samimi iseniz Allah C.C. sizi af etmiştir..İnşallah...Günahı bir daha yaşamamaya çalışın...

Borç Allah C.C. na olsun ...KUL 'a olmasın ...önemlisi bu... Borç ödemeye niyet ve ısrarla ödemeye devam...çok iyi kendinizi sıkıntıya sokmayın yavaş yavaş ödeyin...
Allah C.C. verdiği hediyeyi almaz ama aynı hediye bir daha tekrar etmez...İLMEL yakın hariç...Yani ne yaşarsanız bir defa yaşarsınız...Unutmayın yeter...Yenisini...Allah C.C. isterse verir merak etmeyin...
Mutluluklar dilerim...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Size verilen hediye doğru adresten mi diye denememe izin veriniz...
Buyurun Şu Satırları büyük harfle yazarak bana cevap veriniz...

La İlahe İllallah Muhammed Mustafa A.S. Resullullah...
Allahumme Salli Ala Seyyidena Muhammed Mustafa Aleyhisselam Resulullah...
Kalpten inandım ...İman ediyorum Şahit ol Yarabbimiz Allah Celle Celalehu...

Eğer okur ve yazarken normal ve rahatsanız...Başınız ağrımıyor...ağzınız zihniniz tutukluk yapmıyorsa...okuma diye ses duymuyorsanız... Mesele yok efendim...

Rahat rahat yaşayın...
Sıkıntı varsa hediye sizin çareniz efendim...Kullanın yeter...

Konuyu şimdilik kapatıyorum selamlar...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmanirrahim

(iblis) dediki Rabbim beni azdırmana karşılık bende yer yüzünde onlara (günahları) süsleyeceğim ve onların hepsini mutlaka azdıracağım! .. HİCR 39

Ancak onlardan ihlâslı kulların müstesna HİCR 40.

(Allah şöyle buyurdu işte bana varan dosdoğru yol budur. HİCR 41.

Şüphesiz kullarım üzerinde senin bir hakimiyetin yoktur.Ancak azgınlardan sana uyanlar müstesna. HİCR 42.

Muhakkak cehennem,onların hepsine vâd olunan yerdir. HİCR 43.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Amenna sayın nemire...

İhlasda sapit olana zaten mesele yok...Genellikle gençleri kandırıyor...veya dertlerle mücadele edeni...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Ama gerçek biz bunu saniye ...saniye yaşadık...
Şeytan Lain in kovuluşuna ve onun kaçışına dahi şahit olduk...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Korku için değil ...Kurtulup Allah C.C.na güvenip dayansınlar için yazmıştık...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Kişi eger bu konuda şüphesi varsa hediyeyi okur ve kendi kendine kurtulur...Adı üstünde hediye...Eğer şüphesi yoksa zaten mesele yok ...herkes kendisi... kendini sınayıp sonucu alabilir...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Yukarıdaki âyetde lain şeytanın ihlâslı kulların üzerinde hiç bir etkisi olamıyacağı aşikâr bellidir,Kur'an konuşunca kainat susar,âyet 42 kesin bir teminattır. Lütfen âyet'e rağmen bir takım vesveselere kapılmayınız,ve 0 sahtekâr laini adam yerine koymayınız.

Selam ve saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sayın nemire.... Mürşid lik peşinde olan kişilerinde ...bu hediyeye ihtiyacı var... Bizde sizinle aynı düşüncedeyiz... ama bu konu yaşanınca daha iyi anlaşılır...Bizde öyle sizin gibi biliyorduk ....
Allah C.C. ibtila olsun için mi serbest tutuyor...? bu oluyor...Bilemiyorum...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bakın bizce emin diye düşündüğümüz bir kişi ....bize öyle bir şey söyledi ki nerede ise çıldırıyorduk...
Kur'an-ı Kerimde bulunan Şeytan Lain sizin apaçık düşmanınızdır emrine bile muhalif...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Amenna sayın nemire...

İhlasda sapit olana zaten mesele yok...Genellikle gençleri kandırıyor...veya dertlerle mücadele edeni...

Selamun Aleykum

Muhterem üstadım yazdığınız doğrudur bizde başından beri bunu savunuyoruz eeğer lain bize yanışıyorsa suç lainde değil çünkü onun görevi sahtekarlık o işini yapıyor yalnış bizde bir eksik varsa bizde derhal kendimize bakıcağız gururmu yaptık kibirmi yaptık kendimizden eminmi olduk derhal tevbe edeceğiz,o zaman lain zaten çekip gider orada durması haddi değildir.Dertlerle uğraşanlar kunusunda ise tabiki siz haklısınız maneviyatı kuvvetlendirmek çok önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt