Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yakais 'in hatıra defteri ; (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Yok...Yok bayrak falan yok...Allah C.C. Rahmet etsin...KUL ların '' Sakın yanlış anlamayın '' Yükünü çekme ile görevli idi görevini bitirdi...Ruhu sahibine gitti...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Yükseldikçe yerlere eğil koca yakais,zaten başka türlüsü olamazdiki hengi büyük büyüklüğünü kabul etmiiştirki

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Esas bayrak dediğimiz ''yani SULTAN '' .....da ancak o da gizlinin gizlisinde... Perde üstüne perdeli ...Doğrusunu Allah C.C. bilir...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. rahatlık versin efendim...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Muhterem üstadım bir kere daha size söylemiştik biz arifiz bize tarif gerekmez,sizi daha fazla rahatsız etmeyeyim.hayırlı geceler diler saygılar sunarım.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Gel de Hakkin sözlerine kulak verme, gel de erenlerin sözüne hak verme...mumkun degil!
Gözümun nuru efendim, sözlerim sana gelmez , gelmez ki edebe uymayan soz cikmasindan korkarim , öyle kutsamislar ki
Oysa demisti ki 'BEN BESERIM''
Ayirmak, ayri dusunmek bize yakismaz ...
yillar evveli idi, elimdeki kitapla yasadigi anlari yasiyor gibi mutlu, heyecan içinde okuyordum , son sayfalara geldigimde Resulun s.av hasta
oldugu ana geldigim de ölecegi yere geldigimde sayfayi kapattim ... o ölemezdi ... aç dedi ac oku.... sonra devam ettim , goz yaslari içindeydim ama bazi sahabiler gibi kabullenmedim, o ölemezdi , ben yeni buldum , ölemezdi ... sanirim hala kabul etmis degilim
Gelen çoskuyu durdurmak, durgunluk vermek, yine bu çoskuyu Hakka teslim etmek , haklisiniz... ben durmadan aksin isterim, hiç bitmesin çosku, ama arada durgunlasmak gerekli demek ki.
Arada durmak gerekir demek ki, kizgin degilim, vaz gecmis degilim ...
Dervisin biri eski dostlarini ziyarete gitmis, onlari da Hak yanina çagirmayi dusunmus ama ne yazik ki birsuru perdeler icindeymisler
Bende o haldeyim, uzgunum kimseye hakikati gosteremiyorum, ne olur du gorselerdi? ben kimim ki?
Hakikati ancak Rabbim gosterir, ya o gorduklerim? kimdir onlar? onlari bulmak istiyorum...
bulmama da gerek yok, Rabbim gosterir, adimlarima dikkat ediyorum....
Ya Rab yardim et....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Kul Hakkından sakınmak gerek son noktada Kul Hakkı perde olur ayrıntıya...Perdeyi açmak için KUL Hakkını süzgeçten geçirmek faydalıdır...
Kul Hakkı yok ise ... son söze... son ilhama dikkat gerekir ...
Son noktada buyurulan önemlidir biline...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Yalnız Allah C.C. nun İlmi... İlhamdan uzak İLİM dir...O İlmi nasip olduysa ...O zaman ancak arz makamına adım atabilirsiniz..Ancak her halde ..Sabır ve Adap sınırında....olmalı...Allah C.C. dan habersiz bir adım dahi atılmamalı...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. nun İlmine sahip olmak isteğinin esas amacı ...
Allah C.C. nun sevgisi için..
Muhammed Mustafa A.S. ın sevgisi için olmalı...

Ben , medyum misali ;geçmiş ve gelecekten haber vereyim...
Cinleri idare edeyim...vs. olmamalı...

Yanlış yol ... Yanlış İLİM ...Şeytan Lain in yoluna çıkar...
O yolun sonu da Cehennemde biter...

Bizden hatırlatmak...
Selamlar....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Gel de Hakkin sözlerine kulak verme, gel de erenlerin sözüne hak verme...mumkun degil!
Gözümun nuru efendim, sözlerim sana gelmez , gelmez ki edebe uymayan soz cikmasindan korkarim , öyle kutsamislar ki
Oysa demisti ki 'BEN BESERIM''
Ayirmak, ayri dusunmek bize yakismaz ...
yillar evveli idi, elimdeki kitapla yasadigi anlari yasiyor gibi mutlu, heyecan içinde okuyordum , son sayfalara geldigimde Resulun s.av hasta
oldugu ana geldigim de ölecegi yere geldigimde sayfayi kapattim ... o ölemezdi ... aç dedi ac oku.... sonra devam ettim , goz yaslari içindeydim ama bazi sahabiler gibi kabullenmedim, o ölemezdi , ben yeni buldum , ölemezdi ... sanirim hala kabul etmis degilim
Gelen çoskuyu durdurmak, durgunluk vermek, yine bu çoskuyu Hakka teslim etmek , haklisiniz... ben durmadan aksin isterim, hiç bitmesin çosku, ama arada durgunlasmak gerekli demek ki.
Arada durmak gerekir demek ki, kizgin degilim, vaz gecmis degilim ...
Dervisin biri eski dostlarini ziyarete gitmis, onlari da Hak yanina çagirmayi dusunmus ama ne yazik ki birsuru perdeler icindeymisler
Bende o haldeyim, uzgunum kimseye hakikati gosteremiyorum, ne olur du gorselerdi? ben kimim ki?
Hakikati ancak Rabbim gosterir, ya o gorduklerim? kimdir onlar? onlari bulmak istiyorum...
bulmama da gerek yok, Rabbim gosterir, adimlarima dikkat ediyorum....
Ya Rab yardim et....

Uyku harici Alemler perdesi açıldı ve Yüzler gördü iseniz ...
Sakın beklemeyin... aynı anı tekrar göremezsiniz...
Sadece o simaları unutmayın...Hafızanızda tutun...Hamd ve Şükrünüzü arttırın...
Onlar Allah C.C. dilerse size kendilerini ayan ederler...
Avcı olmaya devam ediniz...
Layık olmaya devam etmek lazım...
Mutuluğunu idrak edin yeter...

Bu olay sizin Mutlu olmanız içindir... sesli ikazlara da... şakalara da dikkat...

Yaşayın güzelliği... mutlu olun yeter...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Cevap yeterli mi ?..
Sorunuz varsa buyurun...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hatıra defteri sizindir buyurun efendim...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun yeterli, hep o anlari dusunsemde Rabbim gosterir isterse diye bekliyorum

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Arzu etmeniz normal...Sinyal duygularınız açık olsun..Yola devam beklemeyin...Bir gün öncekine eşit olmamalı...Fazlada yük...yüklenmeyin...yavaş yavaş...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sabırla bekleyin NOKTAYI koyma zamanı gelir inşallah...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bir günde ...beş yılda sürebilir acele etmek yok...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Satır satır yazmak okuma, anlama idrakını açmakta ve DEM oluşturmakta ...O sebeple, biz satır satır yazarsak kusura bakmayın...Ard niyetimiz yok...DEM e göre hareket var...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
bir beklentim yok, Haktan gayri dusuncem yok, sen nefsine asiksin dedi biri deli oldum mahvoldum bu nasil olur?
nefsime asik olmak ? nefsimin bir pislik oldugunu gordum, herseyi Yaratan var iken nefsine asik olmak ne menem birsey ?
kabul etmiyorum, bunun bir belirtisi yok mu? cevabinizdan dahi korkuyorumbana demeyin bunu dusunursem ? Ya Rab zindanlarda olurum

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Niçin nefse aşk ... İnsansınız ...normal tabi ki o da olacak...Allah C.C. İnsanı kuşatmış YAKIN olarak tabi ki ibtila olacak...Nefsede aşık olunur...Ruha da... Nefsi haramdan korumak önemli gerisi boş...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Nefis pislik değildir...Sigorta ve Dünya hayatı cilvesi eğlencesi...Hediye hediye ancak Helal yolda kullanmak şartı ile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt