Selamun aleykum
Yüz isim degistirseniz , yine aninda bulurum, bulduran Rabbimdir, yüregime atmis bir ates, Hak asiklari nerde diye arar dururum
seni aramam, sormam kendime yormam Allah celle celaluhu deyince , Resul Muhammed mustafa aleyhisselam deyince sözune katilmadan duramam...
Sevgi olustu diye vazgecilirmiymis? adamlar ellerine resimlerini dagitmis bunu sev , asik ol diye , siz demediniz ki?
Neden bu? neden? herseyden siyrilmak...tam ne gUzel bir zikir halkasinin içindeydim, sonra baktim yine yalniz yollara dustum...
Yalnizim , herkes yalniz aslinda bu yolda herkes yalniz basina...hep hesap var aklimda. ..Yanlisa gidersem nasil cevap veririm?
Bu yuzden kendimi insafsiz sorguya çekerim ama bakin lain seytan nasil da yaniltir, nasihat alan tarafim olmasa idi sizide sevmez oldugunu farkettim, yinede Hak için olan sevgi kazandi Rabbime sukur
Karsiligi dunya olmayan , beklenti olmayandan kim pesinden gidebilir?
Neden sevgiden bu kadar korkuyorsunuz anlamiyorum? oysa bunu yapmak istiyorlar zorla, benim kalbim de zorbaliga karsi ...
Herkesin yazisini okurum , bakarim bilgi var ama hitap kalbe degil, bilgi çok, çok ama nasil denir?
seveni ne sandin? bakinca yürege duracak mi sandin?
Aynayi seyretmeye daldim, Ya Rab! Ya Rab neden bunu yapiyorlar?
Resule soruyorlar? bu sizin fikriniz mi? Yoksa Allah'c.c den vahiy mi? diyor 'benim dusuncem'
Eger sizin dusunceniz ise , fazla hassaslik , Yok Rabbimden ise çare yok, sabir dersin ayrilik
Karariniza saygiliyim ama bu cezayi hakedecek ne yaptim?
Yetmez mi gurbet denen ayrilik , hani bir ezana bile hasret birakildik...
Ya Rab! Ya Rab! ozur dilerim, ne verirsen amanna , hiçmi Hakki sevenleri sevmeye hakkimiz yok mu azicik?