Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yakais 'in hatıra defteri ; (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Sabırla bekleyin NOKTAYI koyma zamanı gelir inşallah...

Herzaman noktayi koyuyorum, boyle devam et git diye... sonra telaslaniyorum , ya yanlis yapiyorsam? ya sunuda ogrensem?
ya Oyle degilse? bri turlu sakinlik gelmiyor , ....sakinlik bana gelmiyor

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Nefis ... aşkları öğrenip geliştirir...Allah Aşkına dönüşür...O zaman ne güzel...Denge olacak...O da lazım...O da..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Herzaman noktayi koyuyorum, boyle devam et git diye... sonra telaslaniyorum , ya yanlis yapiyorsam? ya sunuda ogrensem?
ya Oyle degilse? bri turlu sakinlik gelmiyor , ....sakinlik bana gelmiyor

Avcı olan hep av yakalamak ister ondan ...yanlış yok devam...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sorunuz yoksa musaade ederseniz ayrılacağım.
İyi günler...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşlar...
İnsan öyle mükemmel bir varlık ki her hal ve şartta mukayese yeteneğini korkunç kullanıyor ...
Her şartta sorgu mekanizması çok güzel çalışıyor...
Evde belki altı kişi olmasına rağmen... bir aile içinde dahi mutluluk veya fırtına kopabiliyor...
Ya milyarlarca insan böyle güzel ahenkli...fırtınalı...acılı tatlılı nasıl idare ediliyor...
Rabbim sen çok büyüksün..C.C. sana itaatte hatamızı af et...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Çok konuşmak ...
Hep bir şeyler anlatmak...
İnsanları sıkıyor galiba...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hızır A.S. karşısında konuşmadan ,sormadan durmak ve izlemek...Alınacağı almak gerek...Ama nasıl ,nasıl olsa da ,Sabredip dinlesek..Alınacağı alsak..Sussak..İtaat etsek...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hediye ..Hediye ...Size... İnşallah ...Buyurun....

Allah Celle Celalehu...

La İlahe İllallah Adem Resulullah...
La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah...
Şahid ol Ya Rabbimiz ....
Allah Celle Celalehu...

La İlahe İllallah Adem Resulullah...
La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah...

Allahumme Salli Ala Seyyidena Muhammed Mustafa Aleyhisselam......

Secde ettik ... secde edeceğiz ...İnşallah...Daima... İnşallah...
Şahit ol Ya Rabbimiz ...
Allah Celle Celalehu...Sana Sığınıyorum...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Dun gece hayal kuruyordum , yine basladi kotu goruntuler, hemen aklima geldi hediye yazi okumaya basladim , gecti durdu çok sevindim

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Lütfen ısrarla devam hiç yılmayın... Size baskı ''Etki''gelme hissi başlayınca hemen okuyun...Daha önemlisi hiç başlamadan okuyun ki sizden ümidi kessin...

Tam iyileşince Online durumunda olduğumuzda bize daha açıkca sorup neden ve neci olduğunu sorabilirsiniz...Çok sevindim...selamlar...

Hediye arkasından ....Ezanı okumayı unutmayın...Hatta ezanı önceden okursanız daha güzel olur...
Gücünüzü fark edeceksiniz...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun, bildigimiz sey dedim ama yinede okudum ayni olsun diye zaten onceden okunulmasa dar zamanda akila gelmez
hiçbirsey, birde o guzel insanin Muhammed Mustafa A.S adini sayikladim durdum çok ferahladim
Rabbime sukur .. iste onun için sordum , birine guven duymaz isek sozunu tutarmiyiz diye? karsimdaki insanin bana guveni olmazsa, bende guven duyamiyorum,
Inanin Rabbime yakin olmak için çabalayan garibin biriyim... herkese de acilamiyorum , insanlar yanlisa da goturur diye adimlarimi dikkatle atmaya çalisiyorum
Rabbim daim yolunda eylesin bizleri
Karsimiza hep hayirli , salih kullariyla karsilastirsin...
Rabbim iyiki gondermis sizi:a26:

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Teşekkürler efendim ...Bizde sizin için aynı duygulara sahibiz..Emin yol...Emin... arka plansız..Allah C.C. aşığı..Muhammed Mustafa A.S. sevgilisi insanlarla alınır...selamlar...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hatırlarsanız Koca adamlar...Binmişler Şeytan Lain aracına durmadan insanlara ...Şu kişi Mürşid dir diye kendi yandaşlarını empoze etmeye çalışıyorlar...
Şeytan Lain İnsanların ihlas yollarına tuzak kurmuş sürüklüyor onları yanlışa...
Doğru söylemeniz ve Kur'an-ı Kerimi mehaz göstermenize rağmen kesinlikle dönüş yapmıyor ...Yalanlarında ısrar ediyorlar...
Her emin koşanın peşinde araştırmadan koşarsanız ...Abluka altında kalıp onlara kapılabilirsiniz...

Lütfen Yakais mesajlarını dikkatle okuyunuz...Yakais aciz Allah C.C. na aşık bir zavallı ...ancak yazılarını okumanızı ve kulak arkası bilgi olarak saklayınız...
Kur'an-ı Kerimde doğrulamadan hemen hiç bir konuyu benimsemeyiniz ...
Biz Yakais ismi öne çıktığından dolayı aslında rahatsızız ancak ayrılmak içimizi üzüyor...
Biz hoca vs de değiliz...lütfen inananın ... fazlada değer vermeyin...Okuyun araştırın size hediye olarak alıp yakaisi unutun...
Bunu özellikle istirham ediyorum...
Olur da aniden fazla önemsendik düşüncesi bizde oluşursa yazıyı kesip başka bir rumuzla yine aranızda olacağım...
Çok önemli mutlaka cevap yazılma durumunda yazıp gene yeni rumuzla sizinle olacağım...
Sakın takip etmiyor diye düşünmeyin...
Allah C.C. nun izni ile hep takip edeceğiz..
Sizleri çok seven Yakais...ten saygı ...sevgi ve selamlar....

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum
Yüz isim degistirseniz , yine aninda bulurum, bulduran Rabbimdir, yüregime atmis bir ates, Hak asiklari nerde diye arar dururum
seni aramam, sormam kendime yormam Allah celle celaluhu deyince , Resul Muhammed mustafa aleyhisselam deyince sözune katilmadan duramam...
Sevgi olustu diye vazgecilirmiymis? adamlar ellerine resimlerini dagitmis bunu sev , asik ol diye , siz demediniz ki?
Neden bu? neden? herseyden siyrilmak...tam ne gUzel bir zikir halkasinin içindeydim, sonra baktim yine yalniz yollara dustum...
Yalnizim , herkes yalniz aslinda bu yolda herkes yalniz basina...hep hesap var aklimda. ..Yanlisa gidersem nasil cevap veririm?
Bu yuzden kendimi insafsiz sorguya çekerim ama bakin lain seytan nasil da yaniltir, nasihat alan tarafim olmasa idi sizide sevmez oldugunu farkettim, yinede Hak için olan sevgi kazandi Rabbime sukur
Karsiligi dunya olmayan , beklenti olmayandan kim pesinden gidebilir?
Neden sevgiden bu kadar korkuyorsunuz anlamiyorum? oysa bunu yapmak istiyorlar zorla, benim kalbim de zorbaliga karsi ...
Herkesin yazisini okurum , bakarim bilgi var ama hitap kalbe degil, bilgi çok, çok ama nasil denir?
seveni ne sandin? bakinca yürege duracak mi sandin?
Aynayi seyretmeye daldim, Ya Rab! Ya Rab neden bunu yapiyorlar?
Resule soruyorlar? bu sizin fikriniz mi? Yoksa Allah'c.c den vahiy mi? diyor 'benim dusuncem'
Eger sizin dusunceniz ise , fazla hassaslik , Yok Rabbimden ise çare yok, sabir dersin ayrilik
Karariniza saygiliyim ama bu cezayi hakedecek ne yaptim?
Yetmez mi gurbet denen ayrilik , hani bir ezana bile hasret birakildik...
Ya Rab! Ya Rab! ozur dilerim, ne verirsen amanna , hiçmi Hakki sevenleri sevmeye hakkimiz yok mu azicik?

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Hüzünlü gurbet...
Hancerler yüregime batarken, bir hancer daha çikti sirtimdan vuran...neydi o? süphe denen daha zormus, oysa sevgi ile atilan hancer bile
hos oluyormus anladim
yokmus baska hayali, yokmus baska alemi, illaki Rabbul alemin hayali
Sevgili özlenirmis, hep aranirmis, heryanin cennet olsa illa ki Yâr aranirmis
Sen miydin gelen geceme eslik eden? hüzunden ayirip ask ile eslik eden?
Saskin asik sasirma! (nasil sasirmam?) kendini kaptirma (nasil kaptirmam?)
Alemi bir eden geceme gelseydin, bir kere, bekledim kaç gece? sitem etme yine
Bu sozler niye?
Dönuyorsun Mevlana gibi kendi aslina.. kendi aslima? dönen benmiyim aslima?
aslim ister , Özunden heveslerr, neydi onlar? cennetteki bulusmalari hatirla...nasil?
Niye saklanirsin hala? niye demezsin hala? bilen gelince sor ona. ne sorayim?
Gördugun ben'miyim? görunen asina olunca , nasil dondun saskina... askini hatirla, hani demistin zamaninda
Ya Rab! askini ver güç ver yüregime...güç verdim yuregine
Ondan mi hiz ile çarpar yüregim, gurbeti sev artik guzelim, sevemiyorum , sevenlerinden ayri olmak fena!
Onlarda degil, senin yüreginde mana... tasiyan sensen birde kendi aynana baksan
Baktim aynama.. harika, Mevlana ...istemem kalsin! neden? hazir degilim hemen ... neden?
Gurbeti et mesken, yurduna donmeden, fenayi tamamla.. o ne? anlamadim ama
askini hazirla, pismene az kaldi ; ama Mevlana hamsin dedi hala?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sayın Melissa26 size ... Pişmek yakışır şu duruma...ancak pişirecek lazım size...Allah C.C. size Açan Tabir ettiğimiz ... Pişiren den nasip etsin...Selamlar..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hediye tamama ulaştı mı acaba...Yoklama var mı ? Varsa devam efendim...Sizden ümit kessin ki yol açık olsun...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Hediye tamama ulaştı mı acaba...Yoklama var mı ? Varsa devam efendim...Sizden ümit kessin ki yol açık olsun...

Elhamdulillah sorun yok simdilik ama bir ilaca baslayan hemen iyilestim diye birakmamali , o yuzden unutmamaya calisiyorum okumak için...
Allah razi olsun...insallah yolumun onunden çekilsin...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdulillah sorun yok simdilik ama bir ilaca baslayan hemen iyilestim diye birakmamali , o yuzden unutmamaya calisiyorum okumak için...
Allah razi olsun...insallah yolumun onunden çekilsin...

Selamun Aleykum

Sayın Melissa26 kardeşim sizin yolunuzda O melunun hiç bir işi olamaz onu hiç adam yerine koymayınız onun müminler üzerinde hiç bir etkisi yoktur onun bütün hüneri yalancılık desise ve sahtekarlıktır.Müsterih olunuz yolunuz çok güzeldir devam ediniz.

Selam ve Saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt