Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

gulguzelii

Kayıtlı Kullanıcı
bana yardım eder misiniz ben yeni kayıt oldum sizleri nasıl tanıyacağım sorularımı nasıl sorucam hiç bişi bilmiyorum:(

ayışgı

Kayıtlı Kullanıcı
çok dogru ALLAH razı olsun burada hergün yeni bir bilgiye ulaşıyorum

gülhanysf

Kayıtlı Kullanıcı
ben de herkes gibi dinimizi doğru bir şekilde öğrenmek,dinimizin emirlerini doğru bir şekilde uygulamak ve internette faydasız şeylerle uğraşmaktansa faydalı işlerle uğraşmak için,öğrenmek için girdim.herkese selam ve saygılar :)

s.taşova

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki belirttiğiniz amaçlar için.bu konuda bilinçli arkadaşlıklarda bilgilenmek.tüm gafletlerden kurtulmak niyetim.bu sitede güzel insanlarla inşaallah

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü

cümleten hepiniz hoş geldiniz......

islam hakkında A'dan Z'ye aradıgımız herşey bu sitede var aklımızı karıştıran sorulara cevap bulmak cok kolay sitede gezinti yapmak cok zevkli her bölümünde degişik ve güzel şeyler ögreniyorum

slm
ben yeni üye oldum umarım siz değerli kardeşlerimden çok şey öğrenirim
slm ve dua ile

Yaklaşık yarım saat oldu siteye üye oldum.kuranı kerim dinlerken öylesine bakmıştım.ama bir yazı gerçekten düşüdürdü beni.bir yakınım birsorun yüzünden sıkıntı da.nasıl bir çıkışyolu bulacak diye onun için üzülüyordum.sonra düşündüm e imtihan dünyası değil miydi burası.o yazı da bana diyordu ki züleceksen sıkıntın yok diye üzül.sorun yokken de çok çok şükür ve ibadet etmek gerekirken sanki bir gün aynı sıkıntıları yaşamayacakmışız gibi dalmış buldum dünyaya.üzülmemen gereken o kadar şeye üzüldüm ki ve üzülmem gereken o kadar şey varmış ki:(

katiliyorum bu yorumuna kardeşim

sa.ben bu siteyi tavafuken buldum.inş.hayırlı bilgi paylaşımları olur.benim bu siteye giriş amacım bu.seviyeli,hayırlı sohbetler dileğiyle...ves selam ved dua

ulaşmayı düşündüğüm bilgileri bulabiliyorum bu nedenle tercih ettim allah razı olsun.

Herkese selamlar.. Tüm İslam Milletinin Mübarek Muharrem ayını (Yeni yılını) en içten duygularımla kutlar tüm insanlığa sağlık mutluluk ve huzur dolu günler niyaz ederim...

bana yardım eder misiniz ben yeni kayıt oldum sizleri nasıl tanıyacağım sorularımı nasıl sorucam hiç bişi bilmiyorum:(

çok dogru ALLAH razı olsun burada hergün yeni bir bilgiye ulaşıyorum

ben de herkes gibi dinimizi doğru bir şekilde öğrenmek,dinimizin emirlerini doğru bir şekilde uygulamak ve internette faydasız şeylerle uğraşmaktansa faydalı işlerle uğraşmak için,öğrenmek için girdim.herkese selam ve saygılar :)

tabiki belirttiğiniz amaçlar için.bu konuda bilinçli arkadaşlıklarda bilgilenmek.tüm gafletlerden kurtulmak niyetim.bu sitede güzel insanlarla inşaallah

yagiz85

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar öncelikle beni affedin bunları yazdığım için ama dürüst olacağım..
22 yaşınadyım şimdiye kadar aklıma gelmeyen şeyleri.. utandıgım için yazamıyorum kusura bakmayın lütfen..tekrardan hatırlayıp elimden geldiğince 4 4 lük yerine getirmeye çaba harcamama gerekli olacak bilgileri ve duyguları vereceğini düşünerek girdim ve üye oldum..
çok şanslı olmalıyımki böyle seviyeli ve herkesin dürüst oldugu bir foruma denk geldim..
siteyi sami yusuf ve maher zain albümleri ararken buldum.. o şarkıları duydugumda hem içimde bir burukluk hemde huzur bulmaya başladım.. cümleleri toparlayamadıgım için kusura bakmayın bazı şeyleri düşünmeye başladıktan pişmanlık başladı ve sonra uykusuzluk problemi yaşamaya başladım..

allahın selamı ve bereketi üzerinizde olsun ...

ayseipar

Kayıtlı Kullanıcı
az önce üye oldum 29 yaşındayım. yalnızca 2 yıldır namaz kılıyorum.kaybettiğim okadar çok zamanım var ki. kuranı kendi kendime öğrenmek zorundayım. bu siteden yardım alabileceğimi umuyorum. namaz surelerini ve kuranı hakkıyla okumak istiyorum. bir çok sorum var inşallah burdan o sorularıma cevap bulabilir. pek çok güzel şeyler öğrenebilirim. ve inanın islama ve allaha bu kadar yakın insanların olduğunu bilmek beni çok mutlu ediyor. maalesef kendi ailemden uzağım. ve çevremde bu tür şeylerle ilgilenen insan yok.

ekrem 74

Kayıtlı Kullanıcı
selam arkadaşlar ben sitede ve forumda kimseye mesaj yollayamıyorum. yardımcı olurmusunuz?

allaha emanet olunuz?

ekrem 74

Kayıtlı Kullanıcı
selam kardeş ben bişey anlayamadım siteden yardımcı olurmusunuz. hep kısıtlı yazıyor.

ekrem 74

Kayıtlı Kullanıcı
selam arkadaş, allah rızası için yardımcı olamazmısınız?

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
selam arkadaş, allah rızası için yardımcı olamazmısınız?

Aleykum selam.Gerekli şeyleri yukarda yazdık kardeşim..Daha farklı bir yardım istiyorsanız bu konu altında söyleyebilirsiniz..
Tekrarlıyorum ben gene

Forumda üyeler sadece Konu açabilir ve Konulara Mesaj atabilir..

Diğer üyeler veya yönetilerle olsun(Pm) yani özel mesajla iletişim kuramaz...

dogandogan

Kayıtlı Kullanıcı
bizler artık eğrisiyle doğrusuyla belirli bir yaşa geldik kalan ömrümüzü biraz daha kendimize çeki düzen vererek tamamlamak istiyorum.

Fikir

Kayıtlı Kullanıcı
Salam!

Salam!

Amac Islama aid cok bilgi elde etmek!
ALLAH razi olsun.

esra-izem

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar okadar çok sohbet sitesi var ki sadece sohbet için böyle güzel siteye üye olunmaz bence eminim herkes bişeyler öğrenmek için gelmiştir bu siteye emeği olan herkesten ALLAH(c.c)razı olsun.

şimalrüzgarı

Kayıtlı Kullanıcı
bu sitede bilmediklerimi ve eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum sorularıma cevab bula biliyorum bu yüzdende yenide olsa üye olmak istedim ana sayfanıza girerken bile ayrı huzur hissediyorum buyüzden site yönetimine ayrıca teşekkür ederim .inanınki burdan öğraneceğim birçok konu var.ALLAH(c.c)sizden razı olsun...

ismetşahbaz

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım :):):)

Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?

dilek ve temennilerinize ayrıca görüşlerinize harfiyen katılıyorum.1400 yıllık islam dinimizi daha da yüceltmek biz inanan mü'minlere düşüyor Allahın rahmeti ve merhameti üzerimize olsun. haydi mü'minler buyrun sabah namazına s:05.27

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt