gulguzelii
Kayıtlı Kullanıcı
bana yardım eder misiniz ben yeni kayıt oldum sizleri nasıl tanıyacağım sorularımı nasıl sorucam hiç bişi bilmiyorum
islam hakkında A'dan Z'ye aradıgımız herşey bu sitede var aklımızı karıştıran sorulara cevap bulmak cok kolay sitede gezinti yapmak cok zevkli her bölümünde degişik ve güzel şeyler ögreniyorum
slm
ben yeni üye oldum umarım siz değerli kardeşlerimden çok şey öğrenirim
slm ve dua ile
Yaklaşık yarım saat oldu siteye üye oldum.kuranı kerim dinlerken öylesine bakmıştım.ama bir yazı gerçekten düşüdürdü beni.bir yakınım birsorun yüzünden sıkıntı da.nasıl bir çıkışyolu bulacak diye onun için üzülüyordum.sonra düşündüm e imtihan dünyası değil miydi burası.o yazı da bana diyordu ki züleceksen sıkıntın yok diye üzül.sorun yokken de çok çok şükür ve ibadet etmek gerekirken sanki bir gün aynı sıkıntıları yaşamayacakmışız gibi dalmış buldum dünyaya.üzülmemen gereken o kadar şeye üzüldüm ki ve üzülmem gereken o kadar şey varmış ki
katiliyorum bu yorumuna kardeşim
sa.ben bu siteyi tavafuken buldum.inş.hayırlı bilgi paylaşımları olur.benim bu siteye giriş amacım bu.seviyeli,hayırlı sohbetler dileğiyle...ves selam ved dua
ulaşmayı düşündüğüm bilgileri bulabiliyorum bu nedenle tercih ettim allah razı olsun.
Herkese selamlar.. Tüm İslam Milletinin Mübarek Muharrem ayını (Yeni yılını) en içten duygularımla kutlar tüm insanlığa sağlık mutluluk ve huzur dolu günler niyaz ederim...
bana yardım eder misiniz ben yeni kayıt oldum sizleri nasıl tanıyacağım sorularımı nasıl sorucam hiç bişi bilmiyorum
çok dogru ALLAH razı olsun burada hergün yeni bir bilgiye ulaşıyorum
ben de herkes gibi dinimizi doğru bir şekilde öğrenmek,dinimizin emirlerini doğru bir şekilde uygulamak ve internette faydasız şeylerle uğraşmaktansa faydalı işlerle uğraşmak için,öğrenmek için girdim.herkese selam ve saygılar
tabiki belirttiğiniz amaçlar için.bu konuda bilinçli arkadaşlıklarda bilgilenmek.tüm gafletlerden kurtulmak niyetim.bu sitede güzel insanlarla inşaallah
selam arkadaşlar ben sitede ve forumda kimseye mesaj yollayamıyorum. yardımcı olurmusunuz?
allaha emanet olunuz?
selam kardeş ben bişey anlayamadım siteden yardımcı olurmusunuz. hep kısıtlı yazıyor.
selam arkadaş, allah rızası için yardımcı olamazmısınız?
Amac Islama aid cok bilgi elde etmek!
ALLAH razi olsun.
Yüce Allah'ın selam,rahmet ve bereketi üzerinize olsun.
Siteye üye olmamın amacı,İslamı en doğru şekilde öğrenebileceğim kaynaklar bulmak,bildiklerimi başkalarıyla paylaşmak ve tabii ki internete girdiğimde, tabiri caizse geyik muhabbeti yaparak vakit israf edeceğime faydalı olan işler ve konularla ilgilenerek bize verilen zaman nimetini en güzel şekilde değerlendirebilmek.Bu web sitesinin oluşturulmasında emeği geçen,fikir üreten herkesten Allah(c.c.) razı olsun,sitemizin içeriği gerçekten çok zengin.Bizler de elimizden geldiğince bu içeriği daha da zenginleştirecek katkılarda bulunmaya çalışalım. Bu arada gülümsemeyi de unutmayalım
Evet arkadaşlar,kardeşler,abiler,ablalar sizler ne amaçla bu faydalı siteyi ziyaret ediyorsunuz ?