Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (1 Kullanıcı)

ONUR_

Kayıtlı Kullanıcı
:) :)haklısın kardeşim bir tebessüm bir gülümseme anlatır her şeyi ...

siyah59

Kayıtlı Kullanıcı
bu siteye neden uye oldum;
islamiyeti tam ve doğru bi şekilde öğrenmek için.... gençliğimiz gittikçe batıyor... herkesin bilgilenmesini istiyorum ve dier arkadaslarımlada buraya üye olmaları için konuşacağım... selametlerrr :)

selin:)

Kayıtlı Kullanıcı
sert bence sen olayı cok güzel ifade etmişsin tesekkür ederiz bende sana katılıyorum

nuri sezer

Kayıtlı Kullanıcı
cenab-i allah bu siteden hissemizi ziyade eylesin.....
umarim tüm kardeşler kendi yaralarina tiryak olacak merhemi de burdan tedarik ederler.....amin amin amin yaa muiin

aysegul1987_2008

Kayıtlı Kullanıcı
bencede bu sitenin amacı diğer sitelerde bulamadığımız huzuru bulmak bilgi edinmek ve belkide bu şekilde irşay vazifemizi ifa etmek teknoloji çağında yaşıyoruz artık insanlara internetten ulaşılabiliyo ancak..............

uhuvvet-97

Kayıtlı Kullanıcı
buraya üye olan kardeşlerimden bir şeyler öğrenmek bilgilerini paylaşmak için

zeynepsudeas

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. arakdaşlar yeni üyelerinizdenim burada olmak istedim çünkü ben uzun yıllar bu gibi sitelerde oldum bu beni çok mutlu etti Dinimi İSlamiyet yaşantısını her ne kadar hakkıyla yaşayamıyor olsak dahi genede içinde olmak bir nebzede olsa hataımıza geçmesi için bilgilerimizi paylaşmak çoğaltmak için buradayım. Şükürler Olsun RAbbime Ki beni müslüman oalrak yaratmış çok şükür

NAZAR_66

Kayıtlı Kullanıcı
selam kardeşler ben eksik taraflarımı grüp tamamlamak için siteye üye oldum bu nedenle güzel kaynaklar aramak herkesin dogal hakkı bu nedenle aranızdayım . bundanda memmunum ALLAH ın selamı üzerinize olsun

seyyid sefa

Kayıtlı Kullanıcı
selamınaleyküm

selamınaleyküm

İslamiyet tüm ümmete indirilmiştir.İslamı yaşamak öğretmek farzdır.Tüm insanlarda aslında fıtratı gereği islamı bilir ama yalanlarlar peygamber efendimiz şöyle buyurmuştur "onlar bilmiyorlar bilselerdi yapmazlardı" yani bu nimete şükretmeli bilmiyenlere anlatmalı bilenlerden öğrenmeliyiz.Bilinizki kıyamete kadar bu kuran değişmeyecek bunun içinde böyle sitelerde bilmediklerimizi öğrenmeli ve öğretmeliyiz ramazan hepimize hayırlı ve mübarek olsun....

erdalkarahan

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşlar insanların bu siteye girmedeki amaçları bence kişiden kişiye farklılık gösterir. burada sıkıntıları dile getirip dua almak ve hafiflemesini sağlamak amcı, yada bilgi birikimini paylaşarak çoğalmasını sağlama amacı, kafamıza takılan sorulara cevap bulma amacı, veya bunun dışında kafaları bunaltmak gibi kötü amaçlarda olabilir. bu nedenle hep dikkatli olmak gereklidir.

antiocheiaaslan

Kayıtlı Kullanıcı
işte geldik işte gidiyoruz şen olsun halep şehri ama yolu doğru dosdoğru gitmeklazım rehberimiz kuran olmalı

mrk15

Kayıtlı Kullanıcı
Emeği geçen herkesten Allah Razı olsun.

nuru rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
ben bu siteye bilmediklerimi öğrenmek bildiklerimide arkadaşlarımla paylaşmak için girdim
emeği geçenlerden allah razı olsun...

SaBoTaJ

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

ALLAH Tuttuğumuz Oruç u Kıldığımız Namaz ı Yaptığımız Dua yı Ve İyi Amel lerimizi Kabul Bizi De CENNET ine Nail Eylesin...(AMİN)

mazhar paksoy

Kayıtlı Kullanıcı
bilgilerden faydalanmak için güzel insanlar tanışmak iyi olur çünkü bu devirde güzel insan az kaldı

sılagurbuz

Kayıtlı Kullanıcı
meraba ben sıla yaşım 17 dinle ilgili pek bilgim yok bişeyler öğrenmek istiyorum oyüzden

ugruna_ins_19m

Kayıtlı Kullanıcı
s.a dua ile inş

s.a dua ile inş

ismim hasibe yeni katıldım buraya cümleyle hayırlı ramazanlar inş Aesiniz s.a

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt