Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? (2 Kullanıcı)

Gulaye

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de yeni katildim. Hayirli Ramazanlar arkadaslar![/I]

cansu88

Kayıtlı Kullanıcı
siteye üye olmamın nedeni bişeyler öğrenmek kardeşlerimle bildiklerimi paylaşmak doğruyu yanlışı mukayese etmek

gule_vuslat

Kayıtlı Kullanıcı
evet ben bu siteye bir kardeşimin tavsiyesi sebebi ile geldim ve çok gusel buldum inş burd aokumaya ve bilgilenmeye çalışacagım. gusel yazılarınızı okuyacagım.inş

Halil Yiğit EKŞİ

Kayıtlı Kullanıcı
Benim amacımda aynen kardeşim gibi ALLAH (c.c) bize bahşetmiş oldugu degerlı vaktımızı bu tıp hayırlı işlere harcamak nette boş vakit gecırmemek ALLAH (c.c) hiç bir an aklımdan çıkarmamaktır :)

Halil Yiğit EKŞİ

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (c.c) senin gibi insanlardan razı olsun ALLAH (c.c) bütün müslaman kardeşlerimizden razı olsun :)

atom murat

Kayıtlı Kullanıcı
ğavletten uyanış.

ğavletten uyanış.

malesef bu zamana kadar boş yaşamışım ben uyanıyorum ALLAH herkesi ğavletten uyandırsın

Sebahat.28

Kayıtlı Kullanıcı
Ben ögrenmek icin geldim
Acikcasi sürekli aklima bazi sorular takiliyor, bunlari cevaplayacak yeterli bilgili dindar insan bulamiyorum. Ayrica benim de islami ögrettigim insanlar ve cocuklarim var onun icin sürekli cevaplari bulmam gerek. Aslinda yeterince dini kitaplarim var, ama bazi yinede yetersiz kaliyor. Kimse kizmasin, yanlis anlamasin, sohbet de iyi ama fusuli sohbete ayiracak vaktim az. Benim abimin nette bir radyosu var öncelerden soracaklarimi orada sorardim, ama verilen cevaplarin ne kadar dinen caiz olacagini bilemiyordum. Ben cok soru sorunca bir kardesim bana yazdi bu adresi. Almanyada yasadigimdan istedigim kitaplara hemen ulasamiyorum. Sonra camiye de her zaman gidemiyorum. Cevremdeki insanlarin da cogu dindar ama onlar beni bilgilendirecek kadar bilgiye sahip degiller.
Vaktimi hep ilimle ve ibadetle gecirmek istiyorum. Burada dualara katilinca oturdugum yerden sevap kazandigimi düsünüyorum. Nihayet dogru insanlarin arasinda oldugumu düsünüyorum. Bunun icin de sadece sohbet degil de fikir alisverisi yapmak istiyorum.

emelfurkan

Kayıtlı Kullanıcı
Ben tesadüfen b ulmadim bir arkadasim ekart atmis cok hosuma gitti.siteye girdim basliklari okudum hosuma gitti.hemen üye olmak istedim.maneviyatimda zayiflik hissediyorum ve hemen üye olmak istedim.daha hicbir baslik konusunu ayrintili okumadim.ama vakit buldukca okuyacagim.16 aylik oğlum var onu uyuttukca siteye girebilirim.insallah su yüregimdeki sikintilari bu sitede atarim.

esmakont

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm sabah işe başladığımda hemen bu siteyi açıyorum.huzur buluyorum.çok şeyler öğrendim.aslında benim bir sıkıntım var.kızımı imamhatip lisesine yazdırdım.çok istedik ama etrafdan çok tepki aldık.şimdi ise içimde bir huzursuzluk var ama anlamıyorum.kızımın hayatını mahvettiğimi söylüyorlar.ne olur beni aydınlatın.teşekkür ederim

e_islamiyet

Kayıtlı Kullanıcı
allah'in selam ve rahmeti,mağfiret ve hidayeti hepinizin üzerine olsun...

e_islamiyet

Kayıtlı Kullanıcı
siteye yeni üye oldum...oruç hakkında bilgi arıyordum bu site cıktı begendim ve üye oldum...
amacım din hakkında herşeyi öğrenmek
nerden geleceği önemli degil
yeter ki birşeyler öğrenebileyim ve yeter ki Allah'a layık bir kul Pygamber efendimize layık bir ümmet olabileyim

Eğitim Neferi

Kayıtlı Kullanıcı
Islami hususlarin hepsi ele alinmiş bu sitede...dolayisiyla çok kolay bir şekilde hepsine ulaşmak mümkün...ben bu sebeple giriyorum...''insan bildiğinin hocasi,bilmediğinin talebesidir.'' paylaşimlar çok güzel,bildiklerimi aktarmak ve bilmediklerimi öğrenmenin güzel bir yolu bu site...

elif5479

Kayıtlı Kullanıcı
bende bu siteyi tesadüfen buldum ve okuyunca katılma gereği duydum bazen insan kendisini çok yalnız hissediyor ve saçmasapan şeyler geliyor insanın aklına işte ben çok canım sıkılınca siteye giriyor ve dinimizin o muhteşem güzelliklerini okuyunca ve birde müslümanın müslümana yaptığı duaların maneviyatı beni olumlu yönde etkiliyor.iyiki bu siteye üye oldum herkese tavsiye ediyorum selametle kalın.

OkanDemir

Kayıtlı Kullanıcı
s.a

sitenin varlığından bir süredir haberdardım ve içerik olarak en engin sitelerden biri olduğuna inanıyorum.Burada bulunma amacım bilmediklerimi öğrenmek bildiklerimi de paylaşmaya çalışmaktır.

fatmagül85

Kayıtlı Kullanıcı
üye olmadan öncede hep takip ettiğim,bilmediklerimi öğrendiğim bir site.çok eğitici,dinimizi saptırmadan doğrularını anlattığı için,her yazılanı okurken kalbim titrediği için burdayım

imported_cennet_gulu

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim ben bir dua arıyordum siteyle karşılaştım.Çok beyendim üye oldum.ALLAH emeyi geçen herkesten razı olsun.

GEVHER

Yönetici
bu site , dinimizle ilgili bir bilgiyi ararken karşıma çıktı. iyi ki de çıkmış, Rabbimin bana sunduğu bir tevafuk..
Rabbime, kalbimi sevgisiyle doldurması için yalvarırken , hayatımı da Resulünün gösterdiği şekilde yaşamak için mücade ediyorum , inşallah Rabbimin rızasını alabilirim.
ama dünya hayatı çeldiricilerle dolu .. her an nefsimizle ve dünya nimetleriyle imtihan olurken , uzaktan bir dua ile de olsa kendisine destek olabilecek bir arıyor insan. sıkıntı paylaştıkça azalır , sevinç ve iman paylaştıkça artarmış. zaten dinimiz de cemaat halinde yaşayın ki kolaylaşsın demiyor mu..
Rabbimiz “Hep birlikte Allah’ın kopmaz ipi İslam’a sımsıkı yapışın, parçalanıp dağılmayın” (Âl-i İmran, 103) derken ;
Allah Resulü (s.a.v.) de “Allah’ın yardımı cemaat üzerinedir.” , “Cemaatte rahmet, ayrılıkta azap vardır” buyuruyor.

normalde internet ortamında ki kirlilik nedeniyle bir siteye üye olmaya karşıyken , burada insanların birbirine dostça ve içtenlikle dua ettiğini , bilgilerini paylaştıklarını görünce üye olma ve bu ortamdan nasibimi alma kararı verdim .
sitede sadece paylaşım var , başka bir amaç güdülmüyor.bu temiz siteyi hazırlayanlara ve bu sitenin temizliğini ,güzelliğini koruyan siz kullanıcı arkadaşlarıma teşekkür ederim ..
Rabbim bu güzelliği daima paylaşmayı ve koruyabilmeyi nasip etsin .
Allah hepinizden razı olsun.

nursev

Kayıtlı Kullanıcı
Sorularin geçekten çok iyi. Ben bu siteyi diğer üyesi oldum dini site geçmeden önce tesadüfen girdim.10 dk içinde üye oldum.site ugruyormus cevabi ise başka site acmiyorumki sabahta akşama dek bikmadan okumayi istiyorum.dinimi ibadetlerimizi örenmek için ben bu yüzden bu siteye katildim.ve hayatimin en güzel tesadüfü budur............zaman çok harcadim önceleri ama okudugum bir hadis"nefesinin kiymetini bil.ot değilsinki bitesin "diyordu.sitedeki her an daha farkli şeyler öğreniyorumm.allah herkesten razi olsun tüm sitedeki arkadaşlara..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt