bu site , dinimizle ilgili bir bilgiyi ararken karşıma çıktı. iyi ki de çıkmış, Rabbimin bana sunduğu bir tevafuk..
Rabbime, kalbimi sevgisiyle doldurması için yalvarırken , hayatımı da Resulünün gösterdiği şekilde yaşamak için mücade ediyorum , inşallah Rabbimin rızasını alabilirim.
ama dünya hayatı çeldiricilerle dolu .. her an nefsimizle ve dünya nimetleriyle imtihan olurken , uzaktan bir dua ile de olsa kendisine destek olabilecek bir arıyor insan. sıkıntı paylaştıkça azalır , sevinç ve iman paylaştıkça artarmış. zaten dinimiz de cemaat halinde yaşayın ki kolaylaşsın demiyor mu..
Rabbimiz “Hep birlikte Allah’ın kopmaz ipi İslam’a sımsıkı yapışın, parçalanıp dağılmayın” (Âl-i İmran, 103) derken ;
Allah Resulü (s.a.v.) de “Allah’ın yardımı cemaat üzerinedir.” , “Cemaatte rahmet, ayrılıkta azap vardır” buyuruyor.
normalde internet ortamında ki kirlilik nedeniyle bir siteye üye olmaya karşıyken , burada insanların birbirine dostça ve içtenlikle dua ettiğini , bilgilerini paylaştıklarını görünce üye olma ve bu ortamdan nasibimi alma kararı verdim .
sitede sadece paylaşım var , başka bir amaç güdülmüyor.bu temiz siteyi hazırlayanlara ve bu sitenin temizliğini ,güzelliğini koruyan siz kullanıcı arkadaşlarıma teşekkür ederim ..
Rabbim bu güzelliği daima paylaşmayı ve koruyabilmeyi nasip etsin .
Allah hepinizden razı olsun.