yesim efil
Kayıtlı Kullanıcı
a.s teşekkür ederim.
Selamün Aleyküm Şengül ablam..
En Çok Sevilen'e, En Çok Özlenen'e duygularımıza tercüman olacak satırlardı..Emeğinize sağlık..Rahman c.c razı olsun inşallah..Biz aciz ümmetine o Gül'ün şefaatine nail olmak ve onun gül cemalini görmek nasip olur inşallah..Rabbimize emanet olunuz.Selam ve Dua ile, hayırlı günler..
selamun aleykum şengülüm yüreginize saglık ..
nasılsınız kardeşim ...
muhabbetle baki selamlaR
teşekkür kardeşim iyiyiz hamdolsun bize bir kuru merhaba yeter. artarda bile belki bir tebessüm..pahalı_ucuz hafayi fişekler kalsın...incindi kalbim bu kal'inize.... vesselamVe Aleykum Selam.. Ve Rahmetullahi..Aliye hocam..nezaman cevapladınız nerden buldunuz hayret..? tebrikler...
BİZİM SÖZLERİMİZ O nu (SAV)ÖVMEYE YETMEZ..
ANCAK O (SAV) BİZİM SÖZLERİMİZİ ÖVER..
DUYGU BİR CEREYANDIR ...
(İKİYÜZ SATIRI AŞKIN BİR ŞİİR YAZDIM İNŞAALLAH YAKIN ZAMANDA SİTEDE GÜNCELLERİM..) GELDİKÇE YAZIYORUZ İŞTE..
DUA VE TEMENNİ MÜŞTEREK..
SELAMETLE..
Ve Aleykum Selam, Ve Rahmetullahi...
Teşekkür ederim kardeşim..
Elhamdülillah iyiyim..siz nasılsınız? özledik sizi..havai fişek gözterisi yapacaktık nerdeyse, ama çok pahalı..gerçi ucuzları da var ama ... B)
Selametle..
....................................
ONLAR ONSUZ OLAMAZ
teşekkür kardeşim iyiyiz hamdolsun bize bir kuru merhaba yeter. artarda bile belki bir tebessüm..pahalı_ucuz hafayi fişekler kalsın...incindi kalbim bu kal'inize.... vesselam
Bismillah..
demek ki marjinal boyutu yakalayamamışsınız..kardeşim...
başkası olsa Ona hak veriridim de siz olunca size hak veremiyorum..
ben de sizin görüşünüzdeyim..bu yüzden size çiçek hediye ettim..
kalbinizin incinmesi..ile ilgiliyse...
eğer hatamız varsa lütfen beni affediniz...zira en dikkat ettiğimiz husus budur..lütfen beni affediniz..çok özür dilerim....lütfen kardeşim..benim amacım sizi kırmak değildi..biz kalp kırıklığı nedir çok iyi biliriz..gerçi bu kırıklarımız artık nasır tuttu ..kendi kendimize siteden çıktığımızda merhemimizi sürüyoruz..,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ben sizden özür diliyorum..lütfen benim gibi kalemi kalp kıran bir kişiyi affediniz...
vesSelam..
............................
metafor..
bazen yakıyor kor,kor..
........................................
galiba alınganlık yaptım ben özür dilerim kardeşim estağfirullah,estağfirullah,estağfirullah, ne affetmesi güzel kardeşim ...yanlış anlayıp alınganlık göstermişim ..asıl siz beni affedim kardeşim ..benim size karşı olan muhabbetimi biliyorsunuz.. belki gönül umduguna küstü başka bir yapsa(yanlış anladıgım durumu) ben umurssamazdım.....muhabbetle şengülüm gönülden gönüle yol gizli gizli
baki selam hakkınız helal ediniz kardeşim
selamun aleykum kaleminize ve yüreğinize sağlık olsun.yüreğinizin peygamber efendimize atması negüzel.selametle kalın
selamunaleyküm kardeş rabbim razı olsun...kalplerimizi ....mevlam efendimiz(s.a.s) sevgisiyle doldursun...
Gizemli meltemden sevgiler...
ve aleykum selam meltem kardeşim..
Rabbim cümlemizden razi olsun..amin amin amin..
Yok artik gizemli değil...
Sevgi müşterek..
Rabbim gönlüne göre versin inşaallah..
Selametle..