Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aminenurcum havf ve reca konunun çıktısını aldım canım.hakkını helal et.asıcam birazdan.bunalınca okurum.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
tabi güzel kardeşim ne hakkı...

Allah korkusunun insanı günahlardan uzaklaştırıp, O’na yönelttiği, O’na yaklaştırdığı yerlerde sürekli "havf" soluklamak; ye’s çukurlarına düşüldüğü veya ölüm emarelerinin belirdiği zamanlarda da "recâ"ya sarılmak, havfrecâ dengesi adına ölçü sayılacağı gibi, ruhta hâsıl olan emniyet duygusuna karşı korku unsurlarını harekete geçirmek, ümitsizlik hazanlarının esip-savurduğu hengamda da recâ seralarına sığınmak da ayrı bir yaklaşım keyfiyeti sayılabilir. Bu itibarla, bazen en mükemmel amelin yanında duman duman korku tütebilir ve az bir amelin sağında-solunda da recâ tüllenebilir...

"Kalbim kasvet bağlayıp yollar da sarpa sarınca, ümidimi affına merdiven yaptım.. günahım gözümde büyüdükçe büyüdü ama, onu alıp affının yanına koyunca, affını tasavvurlar üstü büyük buldum. imam-ı şafi

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbim kasvet bağlayıp yollar da sarpa sarınca, ümidimi affına merdiven yaptım.. günahım gözümde büyüdükçe büyüdü ama, onu alıp affının yanına koyunca, affını tasavvurlar üstü büyük buldum. imam-ı şafi

çok çok güzelll.Rabbim sevabına yazsın inşallah.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
benim çıkmam gerek.
sizlere hayırlı geceler.
beni duadan unutmayın :)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
TAM BENDE MÜSADE İSTEMEK İÇİN AÇTIM SAYFAYI TEFAFUK OLDU :)
hayırlı nurlu geceler inşaALLAH rabbimize emanet olunuz degerli kardeşlerim
selam ve dua ile

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
benim çıkmam gerek.
sizlere hayırlı geceler.
beni duadan unutmayın :)
tamam canım bende çıkıyorum.aminenurcum sanada iyi geceler.ben biraz bu dünyanın işiyle meşkul olayım.ütü yapayım;)sabaha işim kalmasın demi.Allaha emanet olun.dualarımdasınız inşallah.

.berfin.

Kayıtlı Kullanıcı
Allahin rahmeti ve bereketi üstünüze olsun herkese selam

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm cümleten sittemiz cok sessiz olmuş yaaa
eskı arkadaşlarım nerde bemimmm:a41::a41:

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
Svgili tuğba karadenizlisin sanırım .BEnde karadenizliyim.

sezer demir

Kayıtlı Kullanıcı

B)Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh.
Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup O’na sığınırım.B)

melek8383

Kayıtlı Kullanıcı
başka bi bakış açısı

başka bi bakış açısı

bayanlar çok dikkatli araba kullanır o yüzden kaza oranları azdır ama bi bayan ve araba kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim BAYANLAR KAZA YAPMAZ YAPTIRIR..:a16:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt