biliyorum sibelcim.ama anlatamıyorum.soğukkanlı gibi görünüyorum ama bak sabah ezanına kadar uyuyamıyorum.kaçırcam diye aklım çıkıyor.her dakka abdets alıyorum,olmadı bidaha al.eşim şikayet etmeye başladı.biraz önce aradı uyu lütfen hasta olucan diyor.doktora götüreyim diyor.ya benim sorunum doktor değilki.ben çok korkuyorum.ne dicem doktora ahir zamanı korkuyorummu dicem.deli diye yatırır beni hastaneye.hım anladım canım.
ama hiç dışarı çıkmamakta olmaz ki.
iki dünyamız için de yapmamız gereken şeyler var biliyosun.
Allah Teala kudsi bir hadisi şerifte şöyle buyurur: "Allah Tela buyurur: Ben rahmanım. Bu, rahimdir. Ona isimlerimden bir isim koydum. Kim sılayı rahim yapar (akraba ve yakınlarını ziyaret ederse) ben de onu ziyaret ederim. Kim sılayı rahim yapmaz ise, ben de ona sılayı rahim yapmam." (Buhari)
evet gitmeliydim valla annem babam geldi bana .çok utandım ama çıkmadım hiç evden.bayramda gitmen gerekirdi ebrucum
biliyorum sibelcim.ama anlatamıyorum.soğukkanlı gibi görünüyorum ama bak sabah ezanına kadar uyuyamıyorum.kaçırcam diye aklım çıkıyor.her dakka abdets alıyorum,olmadı bidaha al.eşim şikayet etmeye başladı.biraz önce aradı uyu lütfen hasta olucan diyor.doktora götüreyim diyor.ya benim sorunum doktor değilki.ben çok korkuyorum.ne dicem doktora ahir zamanı korkuyorummu dicem.deli diye yatırır beni hastaneye.
haklısın aminenurcum.peki size hiç yaptığınız ibadetler çok küçük geliyormu gözünüze.ben ibadetlerimi yaptıkça sanki hiç ibadet yapmıyormuşum gibi geliyor gözüme.tabbi mutlaka sizin durumunuzu bilemeyiz..ama bayram sonuçta..
neyse siz daha iyisini bilirsiniz
kalbim fırlamazsa yerinden ferah tutucamda.ölüm korkusu ne kadar zormuş sibelcim.acaba izlediğim vidyoların etkisindemi kalıyorum.neyse başınızı ağrıttım.hakkınızı helal edin.MAŞALLAH ne güzel bir hassasiyet,ince fikirli kardeşim.
bazen ben de de oluyor abdestte ve namazda.
hatta günlük hayatta birine bişey dediğim zaman acaba kırıldımı,kul hakkı olmasın diye.
sen kalbini ferah tut.
ha evet aynen öyle oluyor sanki yanlış eksik yapıyormuşum gibi geliyor.hakkını helal et canım.rahatladım ama .iyiki varsınız.gelmezmi güzel kardeşim.. elbetteki geliyor .. acaba riyamı karıştı eksikmi yaptım... bunlar normal şeytanınn vesvesi .. ama bunlara kapılmamak lazım.. rabbim büyüktür .. havf ve reca arasında sıgınmak gerekiyor rahmana
haklısın aminenurcum.peki size hiç yaptığınız ibadetler çok küçük geliyormu gözünüze.ben ibadetlerimi yaptıkça sanki hiç ibadet yapmıyormuşum gibi geliyor gözüme.
aslında bizim ölümden çok fazla korkmamamız gerekiyor ebrucum..rabbim bizleri cehennem azabından kabir azabından korusun emin kılsın..
bende sohbetin orta yerine pat diye süştüm