Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

beser

Kayıtlı Kullanıcı
Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Güzel DUA VE AMELLERDE birlikte oluruz İNŞAALLAH

ağrılı

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşim hep beraber nefsimize karşı olan büyük savaşta gülenlerden oluruz inşallah günahkar

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
mavi huzun arkadaşımıza hıç katılmıyorum
bayanlarda ılk seferınde ehlıyetı alabılıyorlar benım gıbı
ve cok da ıyı şoförler
araba kullanmak sabır işidir
her zaman bır oncekı konumunu hesap edeceksın
bayanlar cok daha duyarlı ve dıkkatlı
hız konusunda da bayanlar daha temkınlı
kesınlıkle her erkek ıçın gecerlı değıl cok guzel kullananlarda var
ama en ıyı bayanlar :)

:a21: yani gülnisa ablam haklı....

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar herkese hayırlı günler.ben sizle bu gece başıma gelen bi olayı paylaşmak istiyorum.Telefonun saatini namaz vaktine kurmuştum.gece de çok iyi uyuyamadım.uykum kaçtı yani.telefonun çalmasına sanırım 5-10 dk kalmıştı ki odamın kapısını biri tıkladı.ama tıklama sesi çok sertti.yani çok net duydum.abim de yan oda da yatıyo.o nun namaza kaldırdığını düşündüm beni.5-10 dk yatakta oyalandım saat çalınca kaltım.abimin yanına gittim mışıl mışıl uyuyo.benim odamın kapısını çaldın mı dedim:' hayır'dedi.ben şok oldum.ona anlattım sana öyle gelmiştir diyo ama ben çok eminim.üstelik namazı kıldım tekrar yattım bi tez daha tıklama sesi geldi.açıkçası çok ürperdim sürekli dua okudum ama aklımdan çıkmıyo.arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz bu konuda.sizcede bana mı öyle gelmiştir yok sa başka şeyler olabilir mi.yorumlarınızı bekliyorum!!!!!!

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
zeynep kardeşim hakıkaken ilginc bir olay belkide seni namaza kaldırmış olabilirler.kimler diceksin işte onu ben bilemem ALLAHIN sevgili kullarıda olabilir belki arkadaşlar bana katılmayabılırler ama ben bu tarz olaylar cok duydum.korkmayada ayrıca gerek yok zeyno:)

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili sevda kardeşim sende trabzonlusun sanırım neresinden ben de trabzonluyum hemşeriyiz.ayrıca yorumun için teşekkür edrim.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
benim asıl memleketım erzurum ama 20 yıldır trabzondayım artık ikinci memleketım sayılır merkezdeyım sen nerdensın?

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
ben de merkezden hangi kuran kursuna gittin canım sen

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
....meydanda bir kursa gittim sen trabzondmı yaşıyorsun

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
evet ben de trabzon da yaşıyorum.aynı şehirde aynı adresteyiz ikimizde yani bu güzel sitede.Rabbim her zaman böyle yerlerde buluşmayı nasip etsin bizlere!!!

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sibel buraya gel.hem formunu da meşkul etmemiş oluruz canım.hem uykuda kaçmışken.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
geldim canım.
siteden gitmek yok ama ;)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
geldim canım.
siteden gitmek yok ama ;)
hı burası iyi oldu canım.yok siteden gitmek değil amacım sadece dinlenmek.kafam çok karıştı sibel.kitaplarla istede okuduklarım birbirine karıştı.bir yazı okumuştum 1 ay önce.ahir zamanı fesat ve fitneden korunmak için dışarı çıkmamak gerekir diye.ve ben 1 aydır dışarı çıkmıyorum.bayramda annemlere bile gitmedim.herkes anlamıyor ki seni.islamı lafta yaşıyorlar.sadece arife günü markete gittim.kiteplar,video sohbetler sitedeki paylaşımlar beynimi allak bullak ett.

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
hım anladım canım.
ama hiç dışarı çıkmamakta olmaz ki.
iki dünyamız için de yapmamız gereken şeyler var biliyosun.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
hoşbulduk .. sohbette tanık oldum .. güzel kardşeim sılayı rahim yapmak gerekir.. özelikle bu anne ve babamıza.. neden gitmedinizki bayramda

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt