hayırlı akşalar
sana da hayırlı akşamlar ablacım nasılsın?
hayırlı akşalar
allaha sukur canım iyiym sensana da hayırlı akşamlar ablacım nasılsın?
allaha sukur canım iyiym sen
ne yapayım canım ya işte ugrasıyorum her yıl kuran kurs hocalıgı yapıyordum bu yıl kısmet olmadı evdeyım okulda ne oldubugün okulda yaşadıklarımı saymazsak iyiyim çok şükür neler yapıyorsun ablacım
ne yapayım canım ya işte ugrasıyorum her yıl kuran kurs hocalıgı yapıyordum bu yıl kısmet olmadı evdeyım okulda ne oldu
hım üzüldüm ömer faruk neyse canını sıkma herseyın ustesınden gelırsınbazı şeyler oldu.. olmaması gereken bir olay ve benim açımdan her gün canımı acıtan şey(daha doğrusu kişiyle) konustum.. dha detaylı öğrenmek istersen pm atabilirim..
selam forum nasılsınız
selamün aleyküm arkadaşlar.ben siteye üye oldum ama hakkında çok şey bilmiyorum açıkçası. mesela kimler kurdu bu siteyi,kimler yönetimi ile ilgileniyor?selametle...
selamün aleyküm arkadaşlar.ben siteye üye oldum ama hakkında çok şey bilmiyorum açıkçası. mesela kimler kurdu bu siteyi,kimler yönetimi ile ilgileniyor?selametle...
Mubarek kardeşler kurmuş.Kim kurmuş farketmez hizmeti sunanlardan Allah Razı Olsun.Umarım Rabbimin Rızasını kazanırlar.
kardeşim sayfanın en altında solda yeni konu yazıyor oraya tıklıyorsunuz. başlığı yazıyorsunuz. içeriğide bu mesaj yazılan yere yazıyorsunuz. bu kadar. konu daha önce açılmışmı diye arama yapabilirsiniz. arama butonu da sayfanın yukarısında. geçmiş konular derken sizin mesaj yazdığınız konularsa demek istediğiniz kendi avatarınızın altında mesajlar açtığı konular yazıyor. oraya tıklarsanız hangi konulara mesaj yazmışsınız bakabilirsiniz. hepimizin konularına mesajlarına bakabilirsiniz. mesela Kuran ı Kerim başlığını tıkladınız. sayfanın altında sağda rakamlar var 1-2-3 şeklinde yazıyor arka sayfalara bu şekilde ulaşabilirsiniz. umarım yardımcı olabilmişimdir.
bende arkadşım gibiyim..
..ben sadece bakarım başlıklara o an başlıklardaki paylaşımları okur duaya ihtiyacı olanlara elimizden geleni yapıyorum...
..hani konu nasıl açılır ya da geçmiş konular nasıl takip edilir...
...selam ve dua ile..