Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

Ottoman's

Kayıtlı Kullanıcı
ne yapayım canım ya işte ugrasıyorum her yıl kuran kurs hocalıgı yapıyordum bu yıl kısmet olmadı evdeyım okulda ne oldu

bazı şeyler oldu.. olmaması gereken bir olay ve benim açımdan her gün canımı acıtan şey(daha doğrusu kişiyle) konustum.. dha detaylı öğrenmek istersen pm atabilirim..:)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
bazı şeyler oldu.. olmaması gereken bir olay ve benim açımdan her gün canımı acıtan şey(daha doğrusu kişiyle) konustum.. dha detaylı öğrenmek istersen pm atabilirim..:)
hım üzüldüm ömer faruk neyse canını sıkma herseyın ustesınden gelırsın

SiRine-

Kayıtlı Kullanıcı
EsSeLaMuN AlEyKuM VeRaHm... NaSıLsInIz... BuRdA AcEmIyIm YeNi gElDiM ArAnIzA KaBuL EdErSeNiZ;) BiR KoNu vErIyOrUm..... DüNyAdA InSaN Ve iSlAmDaN TaViZ VeRmEk.... oLuRmU???.....ÇoK GüSeL BiR KoNu....SeVgIlEr

SiRine-

Kayıtlı Kullanıcı
IsLaMdAn tAvIz vErMeYeLiM InŞaLlAh...AlLaH C.C SaPtIrMaSıN...ŞaŞıRtMaSıN........... SlM DuA IlE.

ada6767

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Forumca hepinize paylaşımlar için Teşekkür Ederim.

aslimnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar bu mübarek günü hayırlı şekilde geçirmek dileğiyle dualarınızda beni de unutmayın inşallah

Atii

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar.ben siteye üye oldum ama hakkında çok şey bilmiyorum açıkçası. mesela kimler kurdu bu siteyi,kimler yönetimi ile ilgileniyor?selametle...

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm arkadaşlar.ben siteye üye oldum ama hakkında çok şey bilmiyorum açıkçası. mesela kimler kurdu bu siteyi,kimler yönetimi ile ilgileniyor?selametle...

bende arkadşım gibiyim..
..ben sadece bakarım başlıklara o an başlıklardaki paylaşımları okur duaya ihtiyacı olanlara elimizden geleni yapıyorum...
..hani konu nasıl açılır ya da geçmiş konular nasıl takip edilir...
...selam ve dua ile..

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı

Mubarek kardeşler kurmuş.Kim kurmuş farketmez hizmeti sunanlardan Allah Razı Olsun.Umarım Rabbimin Rızasını kazanırlar.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

AleykümSelam

üyeliğiniz hayırlı olsun hoş geldiniz kurucu Erkan bey, yönetici Aşka Mecnun, Kıdemli Operatör Kaan ve ayrıca süreç yönetimide mevcut onların isim renkleri yeşil :D kısaca böylece burda kaldıkça tanırsın biraz siteyi kurcala...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

bende arkadşım gibiyim..
..ben sadece bakarım başlıklara o an başlıklardaki paylaşımları okur duaya ihtiyacı olanlara elimizden geleni yapıyorum...
..hani konu nasıl açılır ya da geçmiş konular nasıl takip edilir...
...selam ve dua ile..
kardeşim sayfanın en altında solda yeni konu yazıyor oraya tıklıyorsunuz. başlığı yazıyorsunuz. içeriğide bu mesaj yazılan yere yazıyorsunuz. bu kadar. konu daha önce açılmışmı diye arama yapabilirsiniz. arama butonu da sayfanın yukarısında. geçmiş konular derken sizin mesaj yazdığınız konularsa demek istediğiniz kendi avatarınızın altında mesajlar açtığı konular yazıyor. oraya tıklarsanız hangi konulara mesaj yazmışsınız bakabilirsiniz. hepimizin konularına mesajlarına bakabilirsiniz. mesela Kuran ı Kerim başlığını tıkladınız. sayfanın altında sağda rakamlar var 1-2-3 şeklinde yazıyor arka sayfalara bu şekilde ulaşabilirsiniz. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt