Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

e_islamiyet

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ben yeni üyeyim...tanısmak aranıza gırmek ısterım Allahın ıznıyle

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam.Hoş geldiniz.Üyeliğiniz hayırlı olsun İnşallah.Selametle.

felahnamazfelahbv7lm9.gif

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
buranın kurucusu resul nerelerde??hoş bende çok giriyorum sanki neyse cümleten herkese selemün eleyküm

inş.hepiniz iyisinizdir allaha emanet olun

mehves

Kayıtlı Kullanıcı
Siteyi yeni keşfediyorum kusura bakmayın belki yanlış yere yazıyorum ama sizin bilgilerinize ihtiyacım var...
eşim sigara yüzünden çok sinirli oluyor hergün aralıksız bahaneler bulunuyor ve saat 15 -16.00 gibi kavga ediyoruz ben bu kavgaların birinde orucumu bozdum kendimi iyi hissetmiyorum bu durumda olan var mı yada ne yapmam gerektiği konusunda yardım edcek.şimdiden teşekkür ederim.

papatyalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun verdığınız bılgıler için herkeze

~~sule~~

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim bende önceden kaydolmuştum bu siteye ama girmek pek nasip olmadı inşallah bundan sonra sık sık girecem buradan güzel şeyler öğreneceğime eminim rabbime emanet olun SELAM VE DUA

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim bende önceden kaydolmuştum bu siteye ama girmek pek nasip olmadı inşallah bundan sonra sık sık girecem buradan güzel şeyler öğreneceğime eminim rabbime emanet olun SELAM VE DUA

Ve aleykümselam....İnşallah.....
Allah(c.c)'ya emanet olun inşallah..Hayırlı akşamlar..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
hayırlı günler herkese

dehset032

Kayıtlı Kullanıcı
slm geçmiş bayramınız mubarek olsun kardeşlerim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt