Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
negüzel Allah(c.c) bozmasın inşallah..Hayırlı geceler.. :H​

S.A ASLINDA BURAYA 1 HAFTA ONCE SORU SORMAYA GELMIŞTIM SABRIN SONU SELAMET MIDIR DIYE SIZ YANITLAMIŞTINIZ ŞIMDI FARKLI KONULARDA ILGIMI CEKTI.RAHATLAMAKSA EVET RAHATLAMAK DA VAR NIÇIN MI ?BAŞKALARININ DA HAYIRLI DUALARINI ALMAK COK GUZEL ALLAHA EMANET OLUN

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
S.A ASLINDA BURAYA 1 HAFTA ONCE SORU SORMAYA GELMIŞTIM SABRIN SONU SELAMET MIDIR DIYE SIZ YANITLAMIŞTINIZ ŞIMDI FARKLI KONULARDA ILGIMI CEKTI.RAHATLAMAKSA EVET RAHATLAMAK DA VAR NIÇIN MI ?BAŞKALARININ DA HAYIRLI DUALARINI ALMAK COK GUZEL ALLAHA EMANET OLUN

Ve aleykümselam...esinlikle katılıyorum...
Siz de inşallah..Allah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı akşamlar..:H

zubeydekaraca

Kayıtlı Kullanıcı
egosu yüksek erkekler dünya sizin etrafınızda dönmüyor, kabul etmelisiniz. Kadınlar herşeyi çok güzel becerirler, araba kullanmakta bunlardan sadece biri. Trafikte yokuşta kalan çok erkek sürücü gördüm, ben. Ayrıca erkeklerin yön duygusu biraz zayıf arkadaşlar kabul edin. Nasıl trafiğe çıkıyorsunuz ben çözemedim. Herkese Hayırlı geceler, banada hayırlı olur siteniz inşallah. Yaptıysak hata affola

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm resul nasılsın hayırlı günler Rabbimize emanet ol inşaallah

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam tuba...İyiyim çok şükür sen nasılsın inşallah...

Hayırlı cumalar..Allah(c.c)'ya emanet ol..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Sabahlar Allah Duzlarinizi Kabul Etsin Dua Ile Kalin

sensiz1980

Kayıtlı Kullanıcı
S A Hayirli Birgün Dileyigiyle yeni öye oldum nerden nasıl yazılacanı uraşıyom ama bakalım

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Arkadaşlar Resim Yükleyemiyorum Nasil Yapabilirim Yardimci Olur Musunuz

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Arkadaşlar Resim Yükleyemiyorum Nasil Yapabilirim Yardimci Olur Musunuz

Aleyküm Selam
Ben resim yüklemek için : resmi üzerine gelip sağ tıklayıp kopyalıyorum sonrada yüklemek istediğim yere sağ tıklıyıp yapıştır diyorum
İnşallah yardımcı olmuşyumdur Selametle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkurler benım yuklıcem resım ıcın boyutu aşmış dıyor allah razı olsun

sarvas

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm bazı bayanlar erkeklerden daha iyi kullanırlar

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
abla Bayanların daha dikkatli kullandıkları kesin Korkuyolar yolda giderken :K

evet haklı olabilirsiniz bayanlar gerçekten dikkatli kullanıyorlar ama birazda tabi çekingenlik var oda erkekler yüzünden nedenmi trafikte bir bayan gördükleri zaman hemen yanlarına geliyorlar sıkıştırıyolar yani bu gibi kendini bilmez erkekler yüzünden bayanlar trafikte çekingen davranıyorlar yoksa bayanlar gerçekten güzel ve dikkatli araba kullanıyorlar... söz temsilinde hata yaptıysam affola allaha emanet olun....HAYIRLI GÜNLER.....

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Tabi öncelikle kimin daha iyi dikkatli araba kullandığını bilemeyiz Hızlı araba kullanan yavaş araba kullanan bayanda var erkekte var aslında bunun tartışması olamaz Kimin nasıl Sürücü olduğunu hiç birimiz bilemeyiz Ama Araba deyince şöförlük deyince Akla ilk gelen şey erkeklerin mesleği gereği olsun veya çoğunluk olarak hitap edeyim çoğu sürücü erkek ve bir meslek olarak bakarsak olaya erkekler ön plana çıkar bilmem anlatabildimmi :) ( Bayanların yanına gelip sıkıştırıyorlar gibi bir hitapta bulunmuşsunuz Rabbim ıslah etsin öyle insanları ...) hayırlı günler :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt