Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum birsey sormak ıstıyorum neden kotuluk yapanların mevkısı yukselır bu dunyada.Herkes yaptığını bu ve öbur dunyada cekecek MI?cok dua ettiğimiz halde bazı seyler gercekleşmıyor neden?bırde ben yenıyım.yanıtlayan şahıs adını yazarsa ınanın kı cok sevıneceğım.şımdıden allah razı olsun

TAYBE

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum birsey sormak ıstıyorum neden kotuluk yapanların mevkısı yukselır bu dunyada.Herkes yaptığını bu ve öbur dunyada cekecek MI?cok dua ettiğimiz halde bazı seyler gercekleşmıyor neden?bırde ben yenıyım.yanıtlayan şahıs adını yazarsa ınanın kı cok sevıneceğım.şımdıden allah razı olsun
SELAMÜN ALEYKÜM... SORDUĞUN SORUYA UMARIM TAM CEVAP OLUR. PEYGAMBER EFENDİMİZ VE HZ ÖMER ARASINDA GEÇEN Bİ KONUŞMADAN ALINTI YAPICAM...
PEYGAMBER EFENDİMİZ UYKUDAN KALKTIĞINDAÜZERİNDE YATTIĞI HASIR VÜCUDUNDA İZ YAPMIŞTIR EFENDİMİZİN YATTIĞI ODADA TAVANA ASILMIŞ KURU BİR DERİ PARÇASI ,BİR KAÇ KG ARPA,DUVARA DAYALI BİR KAÇ AĞAÇ YAPRAĞI BULUNUYORDU . BUNU GÖREN HZ ÖMER AĞLAMAYA BAŞLIYOR.PEYGAMBERİMİZDE SORUYOR HZ ÖMER'E;
-EY HATTAB OĞLU! NİÇİN AĞLIYORSUN?
-EY ALLAH'IN ELÇİSİ!İRANLILAR İMPARATORLARINI SARAYLARDA YAŞATIRKEN,BİZANSLILAR KAYSERLERİNİ LÜKS VE İHTİŞAMA BOĞMUŞKEN SEN Kİ ALLAH'IN ELÇİSİSİN...(DİYE KONUŞMA DEVAM EDİYOR) PEYGAMBERİMİZ HZ ÖMERİN KONUŞMASINI TATLI BİR EL İŞARETİYLE KESER VE - BU DÜNYA HAYATI SADECE BİR EĞLENCE VE OYUNDAN İBARETTİR.AHİRET YURDUNA GELİNCE,İŞTE ASILHAYAT ODUR.KEŞKE BİLMİŞ OLSALARDI DER(ANKEBUT,64) VE SON OLARAK -İSTEMEZ MİSİN EY ÖMER !DÜNYA ONLARIN OLSUN ,AHİRETTE BİZİM ...

TAYBE

Kayıtlı Kullanıcı
Umarim Sorduğuz Soruya Az Da Olsa Tatmin Edici Bir Cevap Olmuştur Adimi Yazmami Istemişsin Burada Taybe Diye Nick Kullaniyorum Ama Adim Canan...kendinize Iyi Bakin Esselamün Aleyküm

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
canan çok yeşekkur ederım.Az bucuk aydınlatıldım fakat ınsan bu dunyada da gun yuzu gormek ıster.Allah sukur cok ıyıyım .fakat ılahı adalete ınanıp bu dunyada da fenalık yapmış olanların bedellerını gormek ıstıyorum.Haksız mıyım ?cevap yazdığın ıcın teşk ederım canan .bısey daha sorabılır mıyım?Dualarımızın hepsı kabul olur mu ?Ucup gıtmezler demı ?

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum bırsey daha sormak ıstıyorum.4444 duası gercek mı yanı bu duayı okuyanın ısteğı kabul oluyor mu ?

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Sorularla islamiyet bölümü vardır sitemizde sorularınızı oraya sorup daha aydınlatıcı cevaplar alabilirsiniz..Hayırlı günler..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkur ederım resul .bılmediğim ıcın buraya sormuştum.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
ıslamıyet ıle ılgılı bırcok soru sormak ıstıyorum fakat nerde nasıl bılmıyorum sımdıden tşk allah razı olsun

NECAMULAH

Kayıtlı Kullanıcı
selamınaleykum arkadalar çok yakında burda iki arkada evlenmiş sizce normalmidir sadece merak etigim içndir teşekürler

yigit

Kayıtlı Kullanıcı
Allah izin verdikten sonra İki GÖnül Anlaştıktan Sonra Bence Normal olmayan bişey yok....

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın aleyküm Hayırlı Günler Arkadaşalar....
Nasılsınız.....Burda Evlenmişler Diyorsun İnşallah Mutlu Olurlar...
Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin...
Selmatle...Saygılar Herkese...

salih cingöz

Kayıtlı Kullanıcı
selamınaleykum arkadalar çok yakında burda iki arkada evlenmiş sizce normalmidir sadece merak etigim içndir teşekürler

ALEYNA VE ALEYKUM SELAM

ANLAŞTIKTAN SONRA NEDEN OLMASIN Kİ BİZE DE ALLAH MESUT ETSİN BİR YASTIKTA KOCATSIN VE KENDİLERİNE BUNUN GİBİ HAYIRLI DUALAR ETMEK DÜŞER

terekeme_1987

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleykum ben yeni uye oldum herkese hayırlı günler dilerimm

terekeme_1987

Kayıtlı Kullanıcı
ben bi soru sormak istiyorum erkek eiyle birlikte namaz kılabilir mi?cemaat oluşturabilirler mi?cevabınız için şimdiden teşekkürler

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
resul o bölume nasıl gırebılırım

Sitenin anasayfasında sol tarafta bölümler var orda..sorularla islamiyet yazıyor..Oradan giriş yapabilirsiniz...Tabiki burdada sorabilirsiniz..Ama oradakiler sizin için daha faydalı olur inşallah....Hayırlı akşamlar... :H

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Sitenin anasayfasında sol tarafta bölümler var orda..sorularla islamiyet yazıyor..Oradan giriş yapabilirsiniz...Tabiki burdada sorabilirsiniz..Ama oradakiler sizin için daha faydalı olur inşallah....Hayırlı akşamlar... :H

ALLAH RAZI OLSUN AMA ÖĞRENDIM ARTIK .DENEME YNILMA YOLUYLA :)BIRDE ŞUNU DA EKLEMEK ISTERIM ALIŞKANLIK YAPTI AYRILAMIYORUM BIR TURLU .....ALLAH HEPIMIZIN DUASINI KABUL ETSIN HAYIRLI GECELER

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN AMA ÖĞRENDIM ARTIK .DENEME YNILMA YOLUYLA :)BIRDE ŞUNU DA EKLEMEK ISTERIM ALIŞKANLIK YAPTI AYRILAMIYORUM BIR TURLU .....ALLAH HEPIMIZIN DUASINI KABUL ETSIN HAYIRLI GECELER

negüzel Allah(c.c) bozmasın inşallah..Hayırlı geceler.. :H​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt