Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşlar benım ılgı alanım olduğu ıcın arba kullanmayı cok sevdığım ıcın bışeyler yazma gereği hısettım........erkekler trafıkte sıkıştırıyorlar hıç ben rastlamadım ama doğru olabılır fakat hıçbır zaman cok sağ tarafı kullanmasın bayanlar cunku otobus ve dolmuşcular herkesı sıkıştırıyor trafıkte eeeeeeee...bakınız kı bu şoförler bay :) demek kı yıne bayanlar burda 1-0 onde :) allaha emanet olun

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Bayanlar dikkatli baylar daha cesaretli açıkcası .. ben ehliyeti yeni aldıgım sıralarda bi traktörü geçememiştimde :) hala gülerim bu duruma karşıdan da araba geliyodu sola kaçmıştım .. :)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Haklısınız..erkekler biraz daha cesaretli...

hakunamatata

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle aleyküm selam soruna pek bişey diyemicem çünkü ehliyetim yokama gayet kadınlarda güzel araba kullanıyo benim bi kız arkadaşım var çok güzel araba kullanıo
allah (cc) razı olsun

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Sabahlar
şuna Katilmiyorum Cok Bayanlarda Cesaretli Mesela Ben Her Zaman Sol şeriti Tercih Ederim .ayrica Erkekler(hepsi Icin Değil Bu )en Iyi Ben Kullanirim Diye Duşunuyorlar....halbuki Bence 1 Numara (bu Konu Icin ) Bayanlar :) :) :)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Kesinlikle Bayanlar ..siz Kaç Tane Bayana Dair Kaza Haberi Duydunuz:d

havva aksal

Kayıtlı Kullanıcı
Bayanlarin Her Konuda Olduğu Gibi Trafik Konusundada çok Titiz Davrandiklari Kesin
Galiba Erkeklere Nazaran Bu Kunuda Daha Dikkatli Davranmak Zorunda His Ediyorlar çünkü Allah Korusun Bi Kaza Aninda Hementepki Göreceklerinin Farkindalar Kadin Halinle Ne Karişirsin Trafige Gibisinden

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm cümleten..
bu konuda baya bir uzadı maşaAllah:)benim ehliyetimde yok şöförlüğüm de oyüzden bişey diyemiceğim ama bayanlar erkeklere göre daha dikkatli en azından yolda giderken en ufak bir ters harekette erkekler gıbı bağırıp çağırmıyor:K:K hepinize hayırlı geceler...:H

Turgay45

Kayıtlı Kullanıcı
Bayan veya Erkek kurallara uyulmadığı taktirde oluşan kazaların sonu hüsran. Ülkemizde vatandaşların büyük kısmı biliyorsunuz trafikte kurban gidiyor. Ya kendimize zarar veriyoruz ya da karşıdakine.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Alla Bizleri Kaza Yapmaktan Korusun

Birde Onune Gelene Ehliyet Veriliyor Cok Daha Secici Olmak Gerek Bence

Hatirliyorum Ehliyet Alirken Kaldirima Cikmiş Olana Da Verilmişti
Allaha Emanet Olun

Rabia-Adeviye

Kayıtlı Kullanıcı
Alla Bizleri Kaza Yapmaktan Korusun

Birde Onune Gelene Ehliyet Veriliyor Cok Daha Secici Olmak Gerek Bence

Hatirliyorum Ehliyet Alirken Kaldirima Cikmiş Olana Da Verilmişti
Allaha Emanet Olun

Çok haklısın ehliyeti verirken baştan seçici olunmalı.İtiraf edeyim ben de trafiğe çıkacak kadar bilmediğim halde ehliyet alabildim.Hatta eşim aynı hafta arab aldı artık senin şöförün değilim dedi.Ama ben iyice öğrenmeden trafiğe çıkmadım.Bir kaç gün ders alıp iyi bilen arkadaşlarımla ilk çıktım.Ama dikkatliydim tüm bayanlar gibi helede arabamızda çocuğumuz varsa .
Aslında hemen çıkamamın sebebi eşimin kuzenleriydi ve arkadaşları bir çoğu o gün arayıp ''yenge enişte araba aldı diye sevinme o senden bıkmıştır bir an önce kaza yapmanı bekliyo ona göre''diye takılmışlardı günlerce.(gıcıklar:K)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Korusun Kardeşim
Ben 9 Yildir Kullaniyorum Her Ne Kadar Dikkat Da Etseniz Karşi Tarafin Hatasi Felakete Yol Acabiliyor

Ama Gercekten Bayanlar Cok Daha Dikkatli

Allaha Emanet Olun

Arbayi Kazasiz Kullanin(bizler Icinde Gecerli :)) Amin

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Cümleten hayırlı sabahlar...Rabbim bizleri hiçbirzaman doğru yoldan ayırmasın inşallah..Amin..

Hayırlı günler..

H@k@n

Kayıtlı Kullanıcı
Rambim bize hayırlı bir ömür yaşamayıp salih bir amel ile canımızı almayı nasip etsin...

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm...Rabbim sen burda birbirlerini görmeden sirf senin rizan icin birbirlerine yardimci olan destek cikan kullarini dünyada da ahirette de huzura kavustur..Mutluluk ver..dileklerini kabul ihsan eyle..amin amin amin..Allaha emanet olunuz..üye kardeslerim..Hepinizi Rabbimin rizasi icin cok seviyorum..selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt