Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
:H:H
Selamunaleyküm...Rabbim sen burda birbirlerini görmeden sirf senin rizan icin birbirlerine yardimci olan destek cikan kullarini dünyada da ahirette de huzura kavustur..Mutluluk ver..dileklerini kabul ihsan eyle..amin amin amin..Allaha emanet olunuz..üye kardeslerim..Hepinizi Rabbimin rizasi icin cok seviyorum..selametle...
ve aleykümselam kardeşim amin inşaallah cümlemizin Rabbimize emnaetsin...:H

MahmutTatar

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mahmut-tatar.tr.gg
Tartışmak İstedigim Bir Konu var İsterseniz Beraber Güzel Bir Şekilde Tartışalım Bu Gün Bir Sitede Gezerken Bir Yazı Gördüm Yazıda İnsanlar bu din denen Şaçmalıga oşuna İannamasınlar Keşke Cennet Cehhennem Olmasaydı Çok Güzel Olrdu Şöle Olurdu Böle OLur Filan Yazmış 1520 Kişi İse Bu Yazıya Evet Çok Haklısın Diye Övgüler Yazmış Bende Buna Bİr Dur Demek Lazım Siz MüSLÜMAN kARDEŞLerimizle El eLE vERİM bUNA Bir çare Bulalım 70 Milyon Nifusun 3 Milyonu Rock u denen Şeyle Kendilerini Kandırıyor 2 Milyonu Rapçı Die peki Ya İslam? Buna Bi çagre Bulamk İçin El Ele verelim Sevgili Kardeşlerime Gönülden Selam Olsun..

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Tartışmak İstedigim Bir Konu var İsterseniz Beraber Güzel Bir Şekilde Tartışalım Bu Gün Bir Sitede Gezerken Bir Yazı Gördüm Yazıda İnsanlar bu din denen Şaçmalıga oşuna İannamasınlar Keşke Cennet Cehhennem Olmasaydı Çok Güzel Olrdu Şöle Olurdu Böle OLur Filan Yazmış 1520 Kişi İse Bu Yazıya Evet Çok Haklısın Diye Övgüler Yazmış Bende Buna Bİr Dur Demek Lazım Siz MüSLÜMAN kARDEŞLerimizle El eLE vERİM bUNA Bir çare Bulalım 70 Milyon Nifusun 3 Milyonu Rock u denen Şeyle Kendilerini Kandırıyor 2 Milyonu Rapçı Die peki Ya İslam? Buna Bi çagre Bulamk İçin El Ele verelim Sevgili Kardeşlerime Gönülden Selam Olsun..

Tabikide destekleriz ama ne gibi bir destek olcak.Allaha emanet olun...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Arkadaşlar
Izninizle Burada Kader Konusunu Acmak Isterim
Bilgi Ve Yorumlarinizi Bekliyorum
Bu Konuda Bilgilerinizi Yazarsaniz Sevinirim

Allah Razi Olsun
Allaha Emanet Olun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Resul nasılsın? inşallah iyisindir uzun zamandır seni göremiyorum bir derdin sıkıntın yoktur inşallah selametle Hayırlı Günler

Cümleten cumamız mübarek olsun

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Resul nasılsın? inşallah iyisindir uzun zamandır seni göremiyorum bir derdin sıkıntın yoktur inşallah selametle Hayırlı Günler

Cümleten cumamız mübarek olsun

Ve aleykümselam....Çok şükür iyiyim...Yok elhamdülillah bir derdim yok derslerden dolayı pek giremiyorum...Siz nasılsınız inşallah....

Allah(c.c)'ya emanet olun...Hayırlı günler...:H

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam....Çok şükür iyiyim...Yok elhamdülillah bir derdim yok derslerden dolayı pek giremiyorum...Siz nasılsınız inşallah....

Allah(c.c)'ya emanet olun...Hayırlı günler...:H

Çok şükür bende iyiyim sizinde iyi olmanıza sevindim selametle Hayırlı Günler :H

sehadet18

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum arkadaslar ben su siteye daha yeni uye oldum banada yardimci olun lutfen bende eger sizler istersenz sizinle beraber sohbet etmek isterim

zeyfatma

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜNALEYKÜM
BEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM;
Kılamadığımız geriye dönük vakit namazlarını kaza ederkenşöyle uygulama yapsak uygun olurmu acaba ?
vaktin sünnetlerine niyet ederken,kılamadığımız ovaktin farzına da diyerek niyet etsek hem o vaktin sünnetini hemde kılamadığımız o vaktin farzını kılmış olurmuyuz.
örneğin,öğlen ilk sünnetini kılarken kılamadığımız enson öğle namazı farzına da deyip niyetlenip kılsak.bunu diğer vakit sünnetlerinde de uygulasak.Olurmu olmaz mı acaba ?
ALLAH a emanet olunuz.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜNALEYKÜM
BEN BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM;
Kılamadığımız geriye dönük vakit namazlarını kaza ederkenşöyle uygulama yapsak uygun olurmu acaba ?
vaktin sünnetlerine niyet ederken,kılamadığımız ovaktin farzına da diyerek niyet etsek hem o vaktin sünnetini hemde kılamadığımız o vaktin farzını kılmış olurmuyuz.
örneğin,öğlen ilk sünnetini kılarken kılamadığımız enson öğle namazı farzına da deyip niyetlenip kılsak.bunu diğer vakit sünnetlerinde de uygulasak.Olurmu olmaz mı acaba ?
ALLAH a emanet olunuz.

Ve aleykümselam...Sitemizde sorularla islamiyet bölümü var oraya sorularınızı sorarsanız daha aydınlatıcı bilgiler elde edebilirsiniz..

Hayırlı cumalar inşallah... :H

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum arkadaslar ben su siteye daha yeni uye oldum banada yardimci olun lutfen bende eger sizler istersenz sizinle beraber sohbet etmek isterim

Ve aleykümselam..Hoşgeldiniz aramıza...
Buyrun hep sohbet edelim..Buradaki ortam çok samimi ve çok güzel...:evet
Hayırlı cumalar..Allah(c.c)'ya emanet olun..Hayırlı günler...:H

hamit_trkylmz

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar bende yenı geldım aranıza cok guzel bir forum Allah bu forumu olusturan arkadaslardan gani gani razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt