-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
Üyeliginz hayırlı olsun Allah'u teala hayırlısıyla gidip gelirsin Allah'a emnet olEsselamun Aleykum sevgili kardeşlerim. moslem_omer (ömer) 20 yaşındayım. imam-hatip lisesi mezunuyum.bu siteye daha yeni üye oldum. bir tiyatro grubunda rejisör'lük yapıyorum. bayburtluyum. nasip olursa 21 kasım'da askere gideceğim. ALLAH'a Emanet Olun kardeşlerim
aleykümselam ne mutlu size Rabbim hayırlı işlerinizi daim etsin selametlebütün üyelere selamlar adım meryem 21 yaşındayım trabzonluyum imam hatip mezunuyum ilahiyat önlisans okuyorum aynı zamanda K.kursu hocalığı yapıyorum hayırlı işlerde buluşmak dileğiyle
aleyküm selam kardeşim hoşgeldintu@nna €lif;485907' Alıntı:S.A kardeşlerim ben elif siteyi daha yeni keşfettim ve hemen üye oldum inşallah hepimiz birbirimiz için faydalı oluruz selametle aeo.
aeyküm selam üyeliğiniz hayırlı olsun kardeşimselamun aleyküm arkadaşlar ben 25 yaşındayım bekarım güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum siteye yeni üye oldum inşallah hayırlı dostluklar edinirim allaha emanet olun...
ve aleyküm selam üyeliginiz hayırlı ugurlu olsun Allah'a emanet olunSelamün Aleyküm Arkadaşlar
Ben de 30 yaşındayım. İki kızım var. Aslında öğretmenim ama kızım küçük olduğu için şu an çalışmıyorum. Bu siteye üye olduğum için çok mutluyum. Hepinizden Allah razı olsun.
aleyküm selam sevgili havza kardeşim hoşgeldınslm alykm ben daha iki gün oldu uye olalı ama çok sevdim herkese hayırlı geceler