aleyküm selam üyeliginiz hayırlı olsun hayırlı sabahlarselamun aleyküm bende yeni üye oldum.29 yaşındayım resim öğretmeniyim.resimle ilgili çeşitli şüphelerim var zamanla inşaallah paylaşırız.böyle seviyeli bir siteye üye olmak güzel.ALLAH'a emanet olun.
aleyküm selam üyeliğiniz hayırlı olsun misafir peverliğiniz için Allah razı olsun selametle kalınızSelamün aleyküm kardeşlerim.
Bende yeni üye olanlardanım.Aslen Karslı olup 12 yıldır fethiyede oturmaktayım.39 yaşındayım.Evli 3 kız çocugu babasıyım. dekorasyon işleriyle geçimimi temin etmekteyim.Siz imanlı kardeşlerimden ricam,bu bölgeye eger işleri düşerler ise buyursunlar misafirim olsunlar.her zaman için benim ve ailemin misafir perverligi ile karşılaşacaklarından emin olabilirler. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.Amin
aleyküm selam üyeliğiniz hayırlı olsun hoşgeldnizselamün aleyküm yeni üyeyim ismim emrah
burdurda okuyorum aslen yozgatlıyım 21 yaşındayım...
hayırlı günler bol kazançlı işleriniz olsun inşaallah Allah'a emanet olunaleykümselam kardeşim ben ferhat konyadan erkek kuaförüyüm hayırlı günler
ve aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz tanıştığımıza memnun oldum ablacımselamun aleyküm allah dostları.ben hülya 32 yaşındayım.2 çocuk annesiyim.muhasebeciyim ama şu anda ev hanımıyım.oğlum 2 yaşında onunla ilgileniyorum.ve bilgilerimize bilgi katmak için sizlerleyim.ayrıca güzel dostluklarda
ve aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz tanıştığımıza memnun oldum ablacım
ablacım açtıgın diğer formda yaşlarınızı bilsem iyi olu demişsiniz bu formdaki bilgilerden yararlabilirsinizbende memnun oldum canım sağol
selamün aleyküm ben de istanbul da yaşıyorum 22 yaşındayım grafikerim
Allaha emanet ol kardeşim