fotoserkan33
Kayıtlı Kullanıcı
S.A. ben yeni üyeyim. mersinliyim ve fotoğrafçıyım. daha sonra görüşmek dilegiyle ALLAH'a EMANET OL.
ve aleykümselam hoşgeldiniz üyeliğniz hayırlı olsun inşaallahS.A. ben yeni üyeyim. mersinliyim ve fotoğrafçıyım. daha sonra görüşmek dilegiyle ALLAH'a EMANET OL.
selamun aleyküm.. hayırlı akşamlar...Rabbimiz razı olsuncemalettin soyudoğru sivas da çlş.
selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun inşaallah selamtel hayırlı güzel işleriniz olsun inşaallah81. ilden selamlar ben nazlı hem ebe hem laborantım şimdi nsal yani diye soran varsa şöyle efendim: sağlık meslek lisesi ebelik bölümü mezunuyum üniversitede laboratuvar okudum.20 yaşindayım özel hastanede laborantlık yapiyorum 2 mesleğimide cok seviyorum. burada sosyal aktivitelere katılıyorum(sohbetler programlar) koşuşturmaca geçiyor haayat.
ve aleykümselam ablacım Rabbimiz razı olsun ne güzel ders veriyorsan.. armıza hoşgeldin ablacım selametle Rabbimize emnaetsin Rabbimiz size bağışlasın çocuklarınzı inşaallahSelamunaleykum Kardesler,ben Zeynep Istnbuldan Evliyim 2 çoçuk Annesiyim Arabca Olarak Ders Veriyorum çok Memnun Oldum Bende çok Yeniyim Yardimlarinizi Bekliyorum Allah Razi Olsun Selam Ve Duaile .........
ve aleykümselam hoşgeldiniz inşaallah islamiyet yuvasına :Hbütün üye arkadaşlara selam olsun. serkan ben samsun çarşambadan yeni üyeyim.
ben 1 yıldır üyeyim aslen konyalıyım istanbulda yaşıyorum modelisttim
1 cocuk annesıyım evımın catı katın da moda evi işletmeye başladım yenı gelinlik abiye üzerine işlerimden ve oglumdan arta kalan zamanım da siteye girmeye calışıyorum
siz ğüzel dostlarımı cok seviyorum allah ayırmasın diyorum rabbım herkesın hakkında hayırlısı nı versın diliyorum
tugbacım sanada teşekürler selem ve dua ile kalın
ve aleyküm selam üyeliğiniz hayırlı olsun inşaallah..hoşgeldiniz..Selam Alekum Ben Hatice 23 Yaşindayim Istanbulda Yasiyorum Market Işlemeciylihi Yapiyorum