SELAMUN ALEYKUM KERDEŞİM BENDE ŞİRİN NEVŞEHİRLİYİM LİSE ÖĞRENCİSİYİM YAŞ 15 BİRAZ GENCİM AMA BÖYLE SİTELERE İLGİLİYİM VAKTİM OLDUKÇA SİTEDE VAKİT GEÇİRİYORUM AYRICA ÖĞRENCİ GELİŞİMİ VE EĞİTİMDE BAŞARI KONULU ÇALIŞMLAR YAPIYORUM...GENELDE NETTE DİNİ İLİMLER ÜZERİNE GEZİYORUM TANIŞMAMIZA SEVİNDİM...SELAMETLE KAL..
AMA SİTE İÇİ ADRES VERMEK YASAK DEĞİLMİ...:evet
MSJINI DÜZELTİRSEN DAHA İYİ OLUR KARDEŞ..:H
€bru;594133' Alıntı:Ve Aleyküm Selam bende Ebru.17 yaşındayım ve malatyalıyım.Allah'a emanet ol kardeş güzel konu açmışsın.
S.a Arkadaslar Ben 24 Yasindayim. Sehzadeler Sehri Manisa'danim... Elektrik Teknikeriyim. Calisiyorum... Ve Bu Sitede Dolasmak Beni Cok Huzurlu Ve Mutlu Kiliyor... Allah A Emanet Olun Selam Ve Dua Ile
aleykümselam bende yaşar 20 yaşındayım kayseriliyim tanıştiğima memnun oldum görmedim ama neyse hadi selamünaleyküm
ve aleyküm selam Rabbimiz analı babalı büyütmeyi nasip eylesin inşaallah selametle...Selameleyküm ablalarım kardeşlerim bacılarım..bende Erzurumluyum evliyim 3 yaşında bir oğlum var.siirtde tcdd makinistlik yapıyorum..adım zeki..selam ve dua ile ALLAH(c.c)emanet olunuz..