selamün aleyküm ben Yagmur Mersin liyim Almanyada yasiyorum sizlerle tanismak isterim dua ile.....
selamun aleykum...bende sakaryadan bilal 21 yaşındayım çalışıyorum öncelikle sizlerle tanıştıgım için çok mutlu oldum..keşke bu güzel insanlarla bu özel site ile daha önceden tanışma fırsatım olsaydı..geçte olsa aranıza katıldım..eklenen konular ve yapılan yorumlar gerçekten buradaki kardeşlerimizin ne kadar bilgili olduklarının göstergesidir Allah Yolumuzu açık etsin İnşaAllah herkese selamun aleykum..
selamun aleyküm tuba ben 26 yaşında 1 çocuk annesiyim çalışıyorum istanbulluyum görüşmek üzere
s.a Ben Samet kardeşim eskişehirliyim 21 yaşındayım ve çalışıyorum selametle....
selamun aleykum derya ben adanadan, evliyim 3 çoçuk(2 oglan, 1 kız) annesiyim evhanımıyım 39 yaşındayım almanyada lise bitirdim.sizlerle tanıştığıma memnun olsum:B dualarınızı bekliyorum:H a.e.o
selamun aleyküm ben tuğçe istanbulda oturytorum 19 yaşındayım çalışıyorum.herkese hayırlı akşamlar
Selamün Aleyküm...İsmim Fatma,Uşak'ta oturuyorum,22 yaşındayım ve atlasjet firmasında çalışıyorum..Biraz geç olsada bu siteyi farketmekten ve siz temiz kalpli kardeşlerimi tanımaktan çok memnunum.Allah'a emanet olunuz..
selam ve dua ile...
Selamün Aleyküm...İsmim Fatma,Uşak'ta oturuyorum,22 yaşındayım ve atlasjet firmasında çalışıyorum..Biraz geç olsada bu siteyi farketmekten ve siz temiz kalpli kardeşlerimi tanımaktan çok memnunum.Allah'a emanet olunuz..
selam ve dua ile...
a.s.kardeşim... İsmim SıDıKa.. UŞAKLIYIM.. 27 yaşındayım (Fatma kardeşimle aynı yerde çalışıyoruz.)
bu siteye katılmaktan çok mutluyum ... Allah'a Emanet ve Dua ile Kalın.. :H
Cümleten Selamunaleykum ben Ahmed Kayseride yaşıyorum Tekstil teknikeriyim bu sitede olmaktan çok mutluyum Allah (c.c) tüm ummetimuhammedi af eylesin rahmetini eksik etmesin Allaha emanet olunuz hayırlı günler Selametle muhterem din kardeşlerim
s.a
ben kayseriden seher.erciyes üniversitesinde ögrenciyim.bu sene inşallah mezun olacagım
Allaha emanet olun hayırlı aksamlar...
aleyküm selam kardeşim Rabbimiz hayırlısıyla bitirebilmeyiş nasip eylesin Rabbimize emnaet ol hayırlı akşamlar