Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞİRK İÇEREN SÖZLERE ÖRNEKLER. (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
islami Videolar- Yasin Suresini Okuyan Çocuk açılmasa buna bakın yada yasin okuyan küçük kız diye ***** dan arattırabilirsiniz link açılmazsa inşallah dinleme imkanınız olur hayırla kal güzel kardeşim :)

Selamün aleyküm güzel kardeşim..
Dinledim ve birkaç arkadaşıma şu an dinlettim:)... Ses yapısı sebebiyle yer yer ritmik okuyor gibi geldi bana.. Yani bir ritm oluşturmak maksadı ile değil de, okurken ses tellerinde bir zorlanma olması sebebiyle (yer yer biraz zorlanma oluyor gibi) hafif ritme kaçıyor gibi geliyor, ama birkaç kez üst üste dinledim. Yapay olarak değil de, doğal hali bu gibi geliyor insana:)..Sesi gerçekten mükemmel..Dinlememize vesile olduğunuz için Allah c.c razı olsun kardeşim, teşekkür ederim.Genel olarak ritmik olmasa da, özellikle sonlarda ritmikliğin hissedilmesi de yorulma veya zorlanmadan olabilir diye düşündüm acizane..Bunu tam olarak değerlendirebilmem için diğer videoları var ise onları da youtube'daki sorun düzelince dinlerim inşallah:)..Hepsini dinleyerek daha iyi anlayabiliriz, ritmik olarak mı yoksa doğal olarak mı böyle okuyor..Ama izlenimlerim bunlar idi..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Selamün aleyküm güzel kardeşim..

Dinledim ve birkaç arkadaşıma şu an dinlettim:)... Ses yapısı sebebiyle yer yer ritmik okuyor gibi geldi bana.. Yani bir ritm oluşturmak maksadı ile değil de, okurken ses tellerinde bir zorlanma olması sebebiyle (yer yer biraz zorlanma oluyor gibi) hafif ritme kaçıyor gibi geliyor, ama birkaç kez üst üste dinledim. Yapay olarak değil de, doğal hali bu gibi geliyor insana..Sesi gerçekten mükemmel..Dinlememize vesile olduğunuz için Allah c.c razı olsun kardeşim, teşekkür ederim.Genel olarak ritmik olmasa da, özellikle sonlarda ritmikliğin hissedilmesi de yorulma veya zorlanmadan olabilir diye düşündüm acizane..Bunu tam olarak değerlendirebilmem için diğer videoları var ise onları da youtube'daki sorun düzelince dinlerim inşallah:)..Hepsini dinleyerek daha iyi anlayabiliriz, ritmik olarak mı yoksa doğal olarak mı böyle okuyor..Ama izlenimlerim bunlar idi..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah.
_____aleyküm selam çok kıymetli kardeşim;bende bu konuda egitim almış abeylerime dinlettirmiştim onlarda sizinle aynı fikirdeler yer yer ritmik tınıların oldugunu söylemişlerdi.(ama bu bile yeterli degilmi tecvit ve mahreç kurallarının çıkmasına:)....)çok teşekkür ederim kıymetli kardeşim size ve arkadaşlarınıza selamlarımı ve mühabbetlerimi gönderiyorum.. rabbim razı olsun sizden yaradana emanetssiniz
selam ve dua ile_____

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
_____aleyküm selam çok kıymetli kardeşim;bende bu konuda egitim almış abeylerime dinlettirmiştim onlarda sizinle aynı fikirdeler yer yer ritmik tınıların oldugunu söylemişlerdi.(ama bu bile yeterli degilmi tecvit ve mahreç kurallarının çıkmasına:)....)çok teşekkür ederim kıymetli kardeşim size ve arkadaşlarınıza selamlarımı ve mühabbetlerimi gönderiyorum.. rabbim razı olsun sizden yaradana emanetssiniz
selam ve dua ile_____

Selamün Aleyküm güzel kardeşim. Arkadaşlarım da size selam, sevgi ve teşekkürlerini iletiyorlar:)..Rabbimiz c.c sizden ebeden razı ve memnun olsun, razı olduğu kullarıyla haşreylesin inşallah..Amin..Evet güzel kardeşim, mahreç kuralları ve tecvit kaidelerine güzel uyuyor, maşallah..Sesin güzelleştirilmesi de kafidir, çıkması için:evet... Ben tekrar tekrar teşekkür ediyorum..Bu arada geçmiş Mevlid Kandiliniz mübarek olsun, Rabbimiz c.c dualarımızı kabul buyursun inşallah güzel kardeşim. Selam, baki dua ve muhabbetle Asıl Sahibimize emanetsiniz inşallah..B)

Mesa'

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun bilmeden şirke düşüyrz belkide hakkını helal et yazdırdım

birolkral

Kayıtlı Kullanıcı
SAYGI DEĞER ABLACIM BAŞTAN SONA KADAR OKUDUM KONUYU ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYEYİM BEN HİRİSTİYANIM AMA TÜRKİYEDE OLDUĞUMDAN BÜTÜN ARKADAŞLARIM MÜSLÜMAN ŞİMDİ SEN SÖYLEMİŞSİNKİ PAPAYA SAYGI DUYMAK PAPNIN ELİNİ TUTMAK VEYA ÖPMEK LE İNSAN KAFİR OLUR DEMİŞSİN BEN TÜRKİYEDEN ÇOK İYİ MÜSLÜMAN OLUPTA PAPANIN ELLİNİ ÖPEN İNSANLAR GÖRDÜM VE BUNLARIN MÜSLÜMAN OLUŞUNDANDA ŞÜPEM YOK İSİM VERSEM SEN DE TANIRSIN AMA GEREK YOK REKLAM YAPMAYA VE ÖPENLERDE DİYALOG İÇİN ÖPTÜKLERİNİ SÖYLÜYORLAR YANİ ŞİMDİ ONLAR KFİR Mİ OLDU......Bİ KONU DAHA DİKATİMİ ÇEKTİ NOEL VEYA HİRİSTİYANLARIN HERHANGİ BİR GÜNÜNÜ KUTLAYAN İNSANLARIN DİNDEN ÇIKYIĞINI YAZMIŞSIN BEN TÜRKİYEDE ÇOK AZ İNSAN TANIYORUM SEVGİLİLER GÜNÜNÜ VE NOEL GÜNÜNÜ KUTLAMAYAN İNSANLARI TANIDIKLARIMIN HEPSİDE MÜSLÜMAN BUNLAR ŞİMDİ HİRİSTİYAN OLDU DESEK O ZAMAN TÜRKİYEDE ÇOK ÇOK AZCIK MÜSLÜMAN VAR DERİZ...BENİ BU KONULAR HAKINDA AYDINLATMANI İSTERİM SAYGILAR SUNARIM.....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SAYGI DEĞER ABLACIM BAŞTAN SONA KADAR OKUDUM KONUYU ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYEYİM BEN HİRİSTİYANIM AMA TÜRKİYEDE OLDUĞUMDAN BÜTÜN ARKADAŞLARIM MÜSLÜMAN ŞİMDİ SEN SÖYLEMİŞSİNKİ PAPAYA SAYGI DUYMAK PAPNIN ELİNİ TUTMAK VEYA ÖPMEK LE İNSAN KAFİR OLUR DEMİŞSİN BEN TÜRKİYEDEN ÇOK İYİ MÜSLÜMAN OLUPTA PAPANIN ELLİNİ ÖPEN İNSANLAR GÖRDÜM VE BUNLARIN MÜSLÜMAN OLUŞUNDANDA ŞÜPEM YOK İSİM VERSEM SEN DE TANIRSIN AMA GEREK YOK REKLAM YAPMAYA VE ÖPENLERDE DİYALOG İÇİN ÖPTÜKLERİNİ SÖYLÜYORLAR YANİ ŞİMDİ ONLAR KFİR Mİ OLDU......Bİ KONU DAHA DİKATİMİ ÇEKTİ NOEL VEYA HİRİSTİYANLARIN HERHANGİ BİR GÜNÜNÜ KUTLAYAN İNSANLARIN DİNDEN ÇIKYIĞINI YAZMIŞSIN BEN TÜRKİYEDE ÇOK AZ İNSAN TANIYORUM SEVGİLİLER GÜNÜNÜ VE NOEL GÜNÜNÜ KUTLAMAYAN İNSANLARI TANIDIKLARIMIN HEPSİDE MÜSLÜMAN BUNLAR ŞİMDİ HİRİSTİYAN OLDU DESEK O ZAMAN TÜRKİYEDE ÇOK ÇOK AZCIK MÜSLÜMAN VAR DERİZ...BENİ BU KONULAR HAKINDA AYDINLATMANI İSTERİM SAYGILAR SUNARIM.....

Bahsettiğiniz durum tamamen ''şuur'' ve ''izan'', basiret'le alakalıdır..Bahsettiğiniz bayramları, günleri sadece nüfus kağıdında müslüman olanlar veya İslamiyeti, araştırmadan, sorgulamadan ''atalar dini'' diyerek, gelenekler ve büyüklerin zoruyla yaşayanlar kutlarlar..Ben bunu bilinçsizliklerine ve/veya İslam'ı yeterince araştırmadıklarına, yaşamadıklarına bağlarım.. Evet, ülkemizin %99'u müslüman ama..Bazı müslümanlara bakarak da ''bunlar şunu kutluyor, bu nasıl müslüman?'' diye merak ediyor iseniz, müslümanların ''şuurlu'' ve ''şuursuz'' olarak ikiye ayrıldıklarını, kutlayan ve kutlamayanı ayıran tek farkın ''şuur'' ve basiret olduğunu belirtmek istiyorum.

Bir insanın dinden çıkıp çıkmaması da benim meşgalem değil, bu Allah'ın bilgisindedir.. Benim örneğim, Peygamberimiz, Ehlibeyti ve sahabe-i kiramdır..Onlardan da hiç kimsenin papaz ve hahamların ellerini öptüğünü okumadım.. Benim ölçüm onlardır.. Konu hakkında da yazacaklarım bu kadar.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
allah rası olsun önemli bir konuya değinmişsin bu siteyi bu yüzden çok seviyorum görmediklerimi görme fırsatım oluyor, artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum siz ve sizin gibi kardeşlerimiz sayesinde gerçek mümin nasıl olur öğrenmiş oluyoruz aslında basit ve önemsiz sandığımız herşey sonumuz olabilir allah korusun ,sizi en emin yere rabbime emanet ediyorum selam ve dua ile

Tuğçe52

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm bilgiler için teşekkürler Allah(cc) razı olsun.. Selam ve dua ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
allah rası olsun önemli bir konuya değinmişsin bu siteyi bu yüzden çok seviyorum görmediklerimi görme fırsatım oluyor, artık daha dikkatli olmaya çalışıyorum siz ve sizin gibi kardeşlerimiz sayesinde gerçek mümin nasıl olur öğrenmiş oluyoruz aslında basit ve önemsiz sandığımız herşey sonumuz olabilir allah korusun ,sizi en emin yere rabbime emanet ediyorum selam ve dua ile

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim.İnşallah istifadeli oluyordur.. Hassas ve önemli bir konu çünkü.. İlginiz için çok teşekkür ederim kardeşim. Faydalı olabilmişse ne mutlu..Siz de selam ve baki dua ile Rabbimize emanet olun inşallah.B)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun gercekten ben de bu aralar kafamda sirkle ilgili sorulara cevap ariyordum..Allaha emanet olun..Siz Allahtan Allahta sizden razi olsun insallah..aeolun..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah razi olsun gercekten ben de bu aralar kafamda sirkle ilgili sorulara cevap ariyordum..Allaha emanet olun..Siz Allahtan Allahta sizden razi olsun insallah..aeolun..

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim..Faydalı olabilmişse sevinirim.. Rahman c.c'den razı olmamak ne haddimize? O bizlerden razı olsun inşallah, hepimizin gayesi bu..Teşekkür ederim güzel kardeşim.Selam ve baki dua ile Rabbimize emanetsiniz inşallah..Hayırlı ve bereketli akşamlarB)

tuffann

Kayıtlı Kullanıcı
yenı bır uye ve yenı yenı dınınızı ogrenmek ısteyen bırı olarak cok guzel bır konu ve acıklama sıze teşekkur ederım...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt