busra4 yazdı:
ben size sizden ilmim almaya calismiyorum dedidim sizde benim yazimi usten okumasaniz
benim kurani kerim okumadigimi soyleyemesiniz bu bir muslimana yapilmis bir hakkarettir
ben kurani kerimi ne zor sartlar altinda ogrendim
hem siz kim oluyorsunuzda bana kurani kerimi usten okumayin diyorsunuz onu ancak allah bilir
ilimden bahsediyorsunuz acaba ilim sahibi biri boylemi yazmali
nohco yazdı:
selamun aleykum bende ruyamda dugun alayinin onumden gectigini gelinin deveye binmis gittigini gordum hayirlara vesile olmasi temennisiyle tabirini bekliyorum selametle kardesim
erdal yazdı:
S.A..
BİRGÜN ÖNCE GÖRDÜĞÜM RÜYAYI YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM...
''BAŞIMDA BERE VEYA SARIĞA BENZER BİR ÖRTÜNÜN KIVRIMININ İÇİNDE İKİ VEYA ÜÇ ÇİFT ERKEK ÇORABI FARK EDİYORUM.BU ÇORAPLARI İNCELİYORUM ESKİMİŞ OLDUKLARINA KANAAT GETİRİREREK ATMAYA KARAR VERİYORUM.'' HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH,CEVABI BEKLİYORUM...ALLAHA EMANET OLUNUZ...
kebrari yazdı:
s.a kimin olduğunu bilmediğim bırakılmış bir bebeği soğuktan korumaya çalıştığımı sağdan soldan örtü bulurak korumaya çalıştığımı gördüm.yorumlarsanız sevinirim.rahmana emanetsiniz.inş hayırlı bişeydir.a.e.o.______s.a
MAVI HUZUN yazdı:
HAYRA GELSİN İNŞALLAH BEN RÜYAMDA BİRAZ KORTUM RÜYAMDA UYURKEN BİRAN UYANMIŞIM BİRİSİ FOTOĞRAFIMI ÇEKİYOR YORGANDAN TAM GÖREMEİYORUM AMA FLAŞINDAN FARKEDİYORUM SONRA KİMSE OLMADIĞI İÇİN AKLIMA CİN DİYE BİR ŞEY GELİYOR KORKUYORUM SALAVAT ÇEKMEYTE ÇELIŞIYORUM HEP YANLIŞ ÇEKİYORUM SONRA AKIMA NAS SÜRESİ GELİYOR ONU OKUYORUM OKYUNCA GİDİYOR SONRA TEKRAR UYUYORMUŞUM RÜYAMDA BU SEFER KÜÇÜK BİR MARKET GİBİ BİR YER BEN BABAMLA BİRLİKTEYİM BİR SÜRÜ ŞEKERLEME VAR BABAM BUNLARIN YERİNE BAHADIRI YANİ KARDEŞİNİ ÇOK ÖZLEDİM ONA GÜL ALICAM BEN HİÇ BİRİNİZİ AYIRMAM DİYOR VE ÜÇ TANE BÜYÜK YAPAY GÜL ALIYOR BEN EN BÜYÜGÜNDEN Bİ TANE AL DİYORUM O ÜÇ TANE ALIYOR ÇIKIYORUZ BENİM AKLIMDA ŞEKERLEMLER KALIYOR BEN GERİ DÖNÜYOR VE ALMAYA GİDİYORUM AMA HEPSİ İRMİKLE YAPILMIŞ İRMİKTEN YAPILMIŞ KARE KARE YUVARLAR ŞEKİLLER VERİLİP KİMİNİN ÜSTÜNE HİNDİSTAN CEVİZİ KİMİNİN ÜSTÜNDE FARKLI BİRŞEY AMA HEPSİ İRMİKTEN YAPILMIŞ YUMUŞAK HEPSİNDEN BİRER TANE KOYUYARUM ÇANTAYA SONRA UYANIYORUM
zahide nur yazdı:
s.a bende rüyamda cezaevinde olan kaynımı gördüm.gelmişti ben seviniyorum çıkmış diye ama kimse sevinmiyordu.hanımıda dahil.daha sonra evin önünde köyden gelen büyük bir kazan kaymağı ve köy helvası dağıtılıyordu.herkes sıraya girmişti.teşekkür ederim.hayırdır inş.
Bahar_58 yazdı:
S.A
Sana cok is cikmis Abi
ben Sileyim
Allah Razi Olsun Tabirlenmis kadar olduB)
a.e.o
merve18_19 yazdı:
tevafuk bugun oglen vaktı uyumustum.ruya gordum sımdı sıtedede gorunce anlatmak ıstedım.annem mıs sankı buyuk bır bavuldan bızım vardı yesıl renkte bavul o bavuldan bebek kıyafetlerı gosterıyordu yenı beyaz cok guzeldı.hayır olur ınsallh sımdıden tesekkurler yorumunuz ıcın.
hafize yazdı:
Aşka mecnun kardeşim hayırlı cumalar ben iki gece önce rüyamda yollar ama o kadar genişki yolun orta yerleri patika taşlardan yapılmış kenar taraflar tozlu ama yol yeni yapılıyor ay diyorum yol yeni olduğu için hiç araba yok rahat rahat yürüyorum nedir
dolunayhilal yazdı:
BEN RÜYAMDA SELİMİYE CAMİİNE ZİYARETE GİDİYORUM EDİRNE OLDUĞUNU VE CAMİİNİN İÇİNDE YATIR VAR DEVAMLI ZİYARET EDİYORUM BU RUYAMI BELLİ SÜRE ARALIKLARI İÇİNDE EN AZ 5 KEZ GÖRDÜM ASLINDA SELİMİYE CAMİİNİ BİLMEM EDİRNEDE OLDUĞUNU İSE HİÇ BİLMEM AMA HER ZAMAN GÖRÜYARUM YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM
adviye_34 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM AŞKA MECNUN KARDEŞİM .BEN BİR RÜYA GÖRDÜM KISACA ANLATAYIMBOŞ BİR ODADA SADECE BİRYATAK VAR VE BENİM KUCAĞIMDA BİR KIZ ÇOCUĞU AMA BU KIZ ÇOCUĞU 2 ÖNCE KAYBETTİĞİMİZ EYÜP KARDEŞİMİZİN KIZI .BU KIZ ÇOCUĞU KUCAĞIMDAYKEN İKİ KİŞİ BUNLARDAN BİRİ ELTİM DİĞERİNİ HATIRLAYAMIYORUM KOCAMAN BİR ÇARŞAF ÖRTÜYORLAR VE DİYORLARKİ BU ÇARŞAF TA CENNET KOKUSU VAR VE BEN KOKLADIK ÇA KOKLUYORUM VE İÇİME DOYASIYA ÇEKİYORUM VE SEVİNCİMDEN GÖZ YAŞI DÖKÜYORUM . YORUMLARSAN BENİ SEVİNDİRMİŞ OLURSUN.
KAAN ERDEM yazdı:
SA AŞKA MECNUN KARDEŞİM BİR YORUM YAPMAK İSTERİM HADDİM OLMAYARAK BİZLERİN RÜYASINDA GÖRDÜĞÜ ÇOK DEĞERLİ MANALI YADA ANLAMLI RÜYALARI VARDIR.GENELDE MANEVİ HAZ YAŞATAN UYANINCA İNSANI ŞAŞIRTAN SEVİNDİREN AĞLATAN UYANIRKEN BİLE HALA AĞLAMAKLI OLUNAN SEVİNÇTEN YADA ŞAŞKINLIKTAN.AMA BENİM BİLDİĞİM MANEVİ OLAN RÜYALARIN ANLATILMAMASI KONUSUNDADIR.BELKİ BANA YANLIŞ AKTARILMIŞ OLABİLİR BEN MANEVİ YÜKLÜ BİR RÜYA GÖRDÜMMÜ GENELDE ANLATMA SAKIN GİZLİ KALSIN DİYE UYARILMIŞIMDIR.BAZI KARDEŞLERİMİZİN RÜYALARINI OKUDUM BUNA BENZER BUNLARIN AÇIĞIA VERİLMESİ ACABA DOĞRUMUDUR.YADA RÜYALARA BUKADAR İTİMAT EDİLMESİ.SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN.ALLAH CC RAZI OLSUN.SENDE UMARIM İYİSİNDİR KARDEŞİM.SANA ADAPAZARINDA BİR GÜN RASTLAMAK DİLEĞİ İLE NASILMI TANICAM BEN SENİ TANIRIM MUHAMMED KARDEŞİM.
kakaolupasta yazdı:
rüyamda mezarlıktayım yere otürmüşüm mezarın başındayım hep aglıyorum artık oturdugum toprak aşınmış ezilmiş altımda sonra mezarlıgın giriş kapısında bir ev var orda bir bayan genç kızı var hasta ölecek mezarlıga bakıp madem ölecegim kendim öleyim diyor onu ikna etmeye çalışıyorum sonrada bir okul bir koca iki kadın ben resmi nikahla evliyim adam ölyor aglıyorum ve öbür kadında hep aglıyo benim kadar çok sonradan ögreniyorum oda kumammış.benim kızım olmuş onun oglu bebekleri degiştirmiş kadın onun oglu daha çok sevilsin diye ama oglan ölmüş bana verdigi o memleketten geri dönüyoruz bi motor gemi ye biniyoruz o kadında kızına diyor git hadi onunla kızı pei,mden yolluıyor oda geliyor gemiyle denizin bir bölümüne gidip suya atlıyoruz baaşka bir sandala tutunup limana gidiyoruz orada kalkmak üzere olan gemiye suya atladıgımızda da o kadının kızını ben kurtarıyorum sarılıyor bana anne diye bende kızım oldugunu o anda bebeklerin degiştirildigini orda ögreniyorum kumamdan suyun içinde
BUNA YORUM YAPABİLEN VAR MI SİZCE NEDİR?
SELAMÜNALEYKÜMB)