MAVI HUZUN
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Rüyanızı Anlatın Tabirliyelim
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM RÜYAMININ YORUMUNU MERAKLA BEKLİYORDUM .....
ANCAK OKUYABİLDİM DAHA DOĞRUSU FORM EKRANA TAŞINDIĞI İÇİN O YUZDEN ÇOK KIZIYORUM ŞU DEĞERLİ FORMLARIN DİĞER ŞAMATA FORMALRLA EKRANDAN KALDIRILMASINA ....ALLAH A EMANET OL .SELAM VE DUA İLE.
aska mecnun yazdı:
MAVI HUZUN yazdı:
HAYRA GELSİN İNŞALLAH BEN RÜYAMDA BİRAZ KORTUM RÜYAMDA UYURKEN BİRAN UYANMIŞIM BİRİSİ FOTOĞRAFIMI ÇEKİYOR YORGANDAN TAM GÖREMEİYORUM AMA FLAŞINDAN FARKEDİYORUM SONRA KİMSE OLMADIĞI İÇİN AKLIMA CİN DİYE BİR ŞEY GELİYOR KORKUYORUM SALAVAT ÇEKMEYTE ÇELIŞIYORUM HEP YANLIŞ ÇEKİYORUM SONRA AKIMA NAS SÜRESİ GELİYOR ONU OKUYORUM OKYUNCA GİDİYOR SONRA TEKRAR UYUYORMUŞUM RÜYAMDA BU SEFER KÜÇÜK BİR MARKET GİBİ BİR YER BEN BABAMLA BİRLİKTEYİM BİR SÜRÜ ŞEKERLEME VAR BABAM BUNLARIN YERİNE BAHADIRI YANİ KARDEŞİNİ ÇOK ÖZLEDİM ONA GÜL ALICAM BEN HİÇ BİRİNİZİ AYIRMAM DİYOR VE ÜÇ TANE BÜYÜK YAPAY GÜL ALIYOR BEN EN BÜYÜGÜNDEN Bİ TANE AL DİYORUM O ÜÇ TANE ALIYOR ÇIKIYORUZ BENİM AKLIMDA ŞEKERLEMLER KALIYOR BEN GERİ DÖNÜYOR VE ALMAYA GİDİYORUM AMA HEPSİ İRMİKLE YAPILMIŞ İRMİKTEN YAPILMIŞ KARE KARE YUVARLAR ŞEKİLLER VERİLİP KİMİNİN ÜSTÜNE HİNDİSTAN CEVİZİ KİMİNİN ÜSTÜNDE FARKLI BİRŞEY AMA HEPSİ İRMİKTEN YAPILMIŞ YUMUŞAK HEPSİNDEN BİRER TANE KOYUYARUM ÇANTAYA SONRA UYANIYORUM
Rüyada Cin görmek, Hileci aşağılık bir kişiyi belirtir. Cin çarpması haram bir mal edilmesine ve büyülerle uğraşılmasına yorumlanır. Evde cin görmek evinize ve malınıza kötülük geleceğine işarettir. Cinden yardım istemek çeşitli maceralara atılma isteğinde olduğunuzu işaret eder.
Rüyada Foğoraf çektiğini çekildiğini görmek, Yakın bir arkadaşınız tarafından hayal kırıklığına uğratılacaksınız demektir.
Rüyasında babası tarafından sevildiğini gören kimse önünde hayırlı bir yol açılacak demektir. Sorunların üstesinden gelineceğine işarettir. Rüyasında babasını gören kimse güç bulur ve olayların üstüne cesaretle gidebilir. Böylece sorunlardan sıyrılır. Rüyayı gören kişinin babası yaşıyorsa bu işbirliği mutlu edecektir. Babası ölmüşse, bir süre sonra bir müjde ve sevilen biri gelecektir.
Rüyada gül iyiye yorulur. Yeni açan gül toplamak bir genç kız ise çok kısa bir süre sonra evlenir. Güllerin rengine göre rüyaların anlamları değişir. Bahçesinde gül ağacı gören bir erkek mesleğinde. Aynı şekilde gören kadın ise bereket , şöhret ve mutluluk olarak yorumlanır.
Rüyada şeker görülmesi, ferahlığa, sevince, kolay ve rahat bir rızka yorumlanır.Rüyada şeker almak, yemek, eğlenceli bir yaşam, zengin olmak anlamındadır. Çuvallarla dolu toz veya kesme şeker görmek çok fazla para kazanmak anlamındadır. Birine kutuyla şeker ikram etmek bağışta bulunacağınıza yorumlanır.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM RÜYAMININ YORUMUNU MERAKLA BEKLİYORDUM .....
ANCAK OKUYABİLDİM DAHA DOĞRUSU FORM EKRANA TAŞINDIĞI İÇİN O YUZDEN ÇOK KIZIYORUM ŞU DEĞERLİ FORMLARIN DİĞER ŞAMATA FORMALRLA EKRANDAN KALDIRILMASINA ....ALLAH A EMANET OL .SELAM VE DUA İLE.