Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rabbin İle Konuşur Musun? (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
sa,paylaşım çok güzeldi RABBİM O'nu unutturmasın...(birde ben bir resim arıyorum sanırım sizin avatarınızdı tesettürlü bir bayan resmi ve üzerinde "yalnız senin rızan için ALLAHım " yazıyordu.O resmi arıyorum eğer arşivinde bu resim olan kardeşlerim varsa site aracılığıyla lütfen bana gönderebilirmi? acilll ),RABBİM razı olsun,AEO selam ve dua ile...

Ve aleyküm selam kardeşim. Dualarınıza amin, Rabbimiz c.c kabul eylesin inşallah..Rabbimiz c.c razı olsun sizden de..Ben öyle bir avatar hiç kullanmadım kardeşim, kullanan kardeşimiz inşallah mesajınızı okur veya kendisinde bu resmin bulunduğu kardeşlerimiz varsa yardımcı olurlar inşallah..Selam ve dua ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Allah razı olsun kardeşim

bu yazı beni o kadar etkilediki anlatamam kardeşim :A:A

bazen etrafınızda onca insan olsada kendinizi o kadar yalnız hissedersinizki. sanki bi şey yok, bi şeyler eksik gibi gelir. oysa aradığınız o kadar yakınmış size, ama onu bi türlü hissedememişsiniz, yada görmezden gelmişsiniz. taki başınıza bi müsubet gelene dek!!!

yazıdaki bazı kelimeler kalbime oyle dokunduki gözyaşlarım anlatmaya yetmez!!!
affet Allahım affet..
her derda derman, her soruna çözümün olduğu Kur'an-ı çok ihmal ediyoruzki çok günah işliyoruz ve çok basit şeyleri dert edinim yakınıyoruz.
affet Rabbim. affet..... :A:A

Selamün Aleyküm kardeşim..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..Allah c.c sizden de razı olsun..Rabbimiz c.c cümlemizi affetsin, her hal üzere hatırlayanlardan eylesin inşallah..O varken, yalnız olduğumuzu iddia etmemeliyiz..O Ebedi dostu kazanmak bizlerin elinde...Ebedi dostumuza sığınanlardan ve O'nu kaybetmeyenlerden olmak duasıyla..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah.

yasminq1

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teknikoto.forumup.com
Ah Aliye kardeş içim nasıl katıldı, ağladım, tüğlerim ürperdi, sen ne yaptın böyle?... Allah her zaman yanımızda hiç uzak değil! Çok şükür o bizi görüyor, gözetiyor. Nimetler veriyor, Azıcık dara düşsek çıkış kapıları aralıyor, Hastalansak şifa veriyor iyileştiriyor, Çok şükür binlerce şükür. Sende Allahıma emanet ol! Selam ve dua ile...

fujıflım

Kayıtlı Kullanıcı
selemu aleyküm ALLAH hepinizden razı olsun ALLAH mekanımızı cennet eylesin LA İLAHA İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULLULAH

fujıflım

Kayıtlı Kullanıcı
selemu aleyküm ALLAH hepinizden razı olsun ALLAH mekanımızı cennet eylesin LA İLAHA İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULLULAH

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aliye_aliye(¯`·.(¯`·. B) .·`¯).·`¯)
ablacığım;bu güller senin için

ALLAH cc razı olsun inşallah...
ne güzel,anlamlı ve bilgilendirici bi paylaşım olmuş
RABBİM razı olsun inşallah..
selam ve dualarımla..

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..Sağolasın, çok teşekkür ederim bu güzel çiçekler için..Rabbimiz c.c senden de her daim razı ve memnun olsun, razı olduğu kullarıyla haşreylesin inşallah..Beğendiğine sevindim..Rabbimize emanetsin güzel kardeşim inşallah..Selam ve baki dua ile..B)B)

ebrar_21

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim. Dualarınıza amin, Rabbimiz c.c kabul eylesin inşallah..Rabbimiz c.c razı olsun sizden de..Ben öyle bir avatar hiç kullanmadım kardeşim, kullanan kardeşimiz inşallah mesajınızı okur veya kendisinde bu resmin bulunduğu kardeşlerimiz varsa yardımcı olurlar inşallah..Selam ve dua ile..

s.a ablacığım çok sağol yinede,RABBİM razı olsun inş.selam ve dua ile...

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık allah razı olsun rabbim erdayim muradını vaerir inşallah rabbime emanet olun sağlıcakla kalın

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
B)B)Allah senden sonsuza dek razi olsun.cok degerli ve duygulu bu paylasimdi.emegine yüregine saglik.Rabbime emanetsinB)B)

Selamün Aleyküm değerli ablam..Rabbül alemin c.c cümlemizden razı olsun inşallah..AMİN..Rabbimiz c.c'ye emanetsiniz siz de..Selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm allah razı olsun çok güzel bir paylaşım olmuş allah gönlünüze ferahlık versin selametle kalın

Ve aleyküm selam, Allah c.c razı olsun sizden de..Rabbimiz c.c cümlemizin gönüllerini aydınlatsın, ferahlatsın..AMİN.Selam ve dua ile.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Ve aleyküm selam güzel kardeşim..Rabbimiz c.c sizden de her daim razı olsun inşallah..Teşekkür ederim.Güzel dualarınıza amin, ecmain inşallah..Rabbimiz c.c cümlemizin tövbelerini kabul eylesin, El-Mucib ismiyle dualarımıza icabet etsin inşallah..Amin..

Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Aliyecim Allah senden ebeden razı olsun inşllh...ruhlarımızı aydınlatan,ferahlatan,tövbe kapısının sonuna kadar açık olduğunu bildiren rabbimize binlerce şükürler olsun...

Dedim: Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ
Allah'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve Allah'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi? Tevbe-104.

Rambim hepimizi tövbeleri kabul edilen kullarından eylesin....Sendende tekrarr ALLAH RAZI OLSUN bu güzel yazıyı bizlerle paylaştığın için selam ve dua ile vesselam....

Selamün Aleyküm şirin avatarlı kardeşim..Güzel dualarınıza candan Amin..Rabbimiz c.c icabet ve mukabele etsin inşallah bu güzel dualara..Ümit hazinesini koruyan kullardan olabilmemiz duasıyla inşallah..Allah c.c razı olsun sizden de daimen güzel kardeşim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM

ÇOK GÜZEL BİR MÜNACAAT. YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN,
ALLAH"A EMANET OLUNUZ. SELAM VE DUA İLE KALIN

Ve aleyküm selam abim..Beğendiğinize sevindim..Teşekkür ederim..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun..İnşallah Rabbimizle konuşabilenlerden oluruz..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aleyküm Emeğinize Sağlik Allah(c.c) Razi Olsun Rabbim Kendine Yakin Kullarindan Eylesin Inşallah
Allah(c.c) Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile B)

Ve aleyküm selam, amin inşallah kardeşim..Allah c.c razı olsun cümlemizden..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile inşallah..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt