Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?

Rabbin İle Konuşur Musun? (1 Kullanıcı)

uamurat

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun.çok güzel bi paylaşım

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
aliye_aliye(¯`·.(¯`·. B)B)B) .·`¯).·`¯)
ablacığım;bu güller senin için

ALLAH cc razı olsun inşallah...
ne güzel,anlamlı ve bilgilendirici bi paylaşım olmuş
RABBİM razı olsun inşallah..
selam ve dualarımla..:H

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
B)B)Allah senden sonsuza dek razi olsun.cok degerli ve duygulu bu paylasimdi.emegine yüregine saglik.Rabbime emanetsinB)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Essalamun aleykum kardesim Allah (c.c.) razi olsun.Tek kelimeyle çok güzeldi.:GRabbime emanetsin.Dua ile...

Ve aleyküm selam güzel kardeşim. Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah..Beğendiğinize sevindim..Teşekkürler..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..B)

ceyhann

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum alıye hanım
paylasımınız için allah razı olsun . dun ve bugun olmak uzere sıtedekı bır takım karısıklıkları gormezden gelenlerın arasındasınız sanırım burda sızlerı takıp eden uyeler olarak neler oldugunu merak edıyoruz . bahsettıgım konu aska mecnunun sıteden ayrılmak ısteyısıdır . bu konuda herhangı bır bılgı sahıbı ısenız bızlerle baylasınız lutfen yonetımdende herhangı bır acıklama gelmedıgını ve kardesımızın onemsenmedıgını dusunuyoruz . ilginize!!

mustafa_46

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm allah razı olsun çok güzel bir paylaşım olmuş allah gönlünüze ferahlık versin selametle kalın

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbin İle Konuşur Musun?

--------------------------------------------------------------------------------

Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ
Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186

Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205

Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ
Allah’ın sizi bağışlamasını istemez misiniz? Nur-22

Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ
(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir. Hud-90

Dedim: Çok günahkârım, bu kadar günahla ben ne yaparım?
Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ
Allah'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve Allah'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi? Tevbe-104.

Dedim: Defalarca tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı.
Dedin: اللَّهِ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (2) غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِ التَّوْبِِ
Allah aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir. Ğafir-2/3.

Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا
Allah bütün günahları bağışlayandır. Zümer-53.

Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُ
Allah’tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135.

Dedim: Ne kadar güzelsin Allah’ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum.
Dedin: إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ
Şüphesiz ki Allah tövbe edenleri ve temizlenenleri sever.
Birden “İlahım ve Rabbim benim senden başka kimim var” dedim.
Sen de أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
“Allah kuluna yetmez mi?” (Zümer-36) dedin.

Dedim: Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar! Allah'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur. Melekleri de size istiğfar eder. Allah, müminlere karşı çok merhametlidir. Ahzap-41/43.

Kendi kendime dedim: Allah’ım seni çok seviyorum.

Rabbin İle Konuşur Musun?

--------------------------------------------------------------------------------

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN İNŞAALAH.ÇOK GÜZEL VE ÇOK ANLAM DOLU BİR ŞİİR.AMİN.

alzecese

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun

Allah Razi Olsun

Selam Olsun San Güzel Insan
Beni çok Etkiledi Bu Yazdiklarin
Gerçekten Tövbeye Ne Kadar Ihtiyacimiz Var
Bir Kez Daha Hatirladim Saol
Allah Razi Olsun

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
السلام عليكم ورحمة الله

Hayırlı sabahlar güzel kardeşim.B)
Paylaşımınız için Allah razı olsun .Rabbim ecrini versin inşaallah....
Rabbimizle konuşalım ki Rabbimizle aramızda sevgi, muhabbet artsın inşaallah.
Kuran ı Kerimi okurken Yaradanla en güzel diyologu kurarız inşaallah.
Yüreğinize sağlık...Sağlıcakla kalınız.

Selam ve dua ile...B)

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü canım kardeşim..Size de hayırlı ve bereketli günler olsun inşallah..Rabbimiz c.c sizden de her daim razı ve memnun olsun, faydalı hizmetlerinizin ve değerli gayretlerinizin ecrini Firdevslerle bahşeylesin inşallah..Evet haklısınız güzel kardeşim..Kur'an-ı Kerim, Rabbimizle olan vuslatımızda, diyaloğumuzda gerekli ve kıymetli bir vasıta. Bize de bu diyaloğu kurmak kalıyor inşallah.Güzel yorumunuz için teşekkür ederim canım kardeşimB)..Rabbimize emanetsiniz..Dualarımda daimsiniz..Selam, dua ve baki muhabbetle inşallah Ahsen'il-İsmeyn kardeşimB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ey inananlar! Allah'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur. Melekleri de size istiğfar eder. Allah, müminlere karşı çok merhametlidir. Ahzap-41/43.[/center]

BU GÜZEL SEVGİ,MUHABBET VE ULVİYET KOKAN YAKARIŞ YAZISINI BİZLERE

HAZIRLADIĞINIZ İÇİN RABBİM SİZLERDEN RAZI OLSUN...BİZLEREDE ANLAMAK

VE ANLADIĞINI TADBİK EDEBİLMEK GAYRETİ VERSİN İNŞAALLAH...

''İster ALLAH diye dua edin,ister RAHMAN diye dua edin,hangi isimle dua ederseniz edin,en güzel isimler O'nundur.'' (İsra-110)

Selamün Aleyküm Erdal abim..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun her daim..Beğendiğinize sevindim..Rabbimizle konuşabilen, O'nun varlığından güç alanlardan ve Hayy isminin tecellisiyle dirilenlerden oluruz inşallah..Şüphesiz ki O'nunla konuşmak diriltecektir bizleri ve ivme kazandıracaktır ruhlarımıza...

Bu nimeti kaçıranlardan olmayız inşallah..Rabbimize emanetsiniz abim..Selam ve baki dua ile inşallah..

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Aliyecim Allah senden ebeden razı olsun inşllh...ruhlarımızı aydınlatan,ferahlatan,tövbe kapısının sonuna kadar açık olduğunu bildiren rabbimize binlerce şükürler olsun...

Allah'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini.. ve Allah'ın tövbeyi çok kabul eden ve pek esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi? Tevbe-104.

Rambim hepimizi tövbeleri kabul edilen kullarından eylesin....Sendende tekrarr ALLAH RAZI OLSUN bu güzel yazıyı bizlerle paylaştığın için selam ve dua ile vesselam....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Allah aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir. Ğafir-2/3.
emegın saglık kardesım Allah bınlerce kez razı olsun cok guzeldı okurken kendımı tutamadım Rabbıme emanet ol

Selamün Aleyküm ablam..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun her daim..Beğendiğinize sevindim.Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dua ile inşallah..B)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı
htmlkod_divider9.gif

Dedim: Çok yalnızım.
Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ
Ben ki sana çok yakınım. Bakara-186

Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim.
Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ
Rabbini sabah akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret. Araf-205

Dedim: Buda senin yardımını ister
Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ
Allah’ın sizi bağışlamasını istemez misiniz? Nur-22

Dedim: Tabii ki, beni affetmeni çok isterim.
Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ
(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonra O'na tövbe edin. Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir. Hud-90

Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?!
Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا
Allah bütün günahları bağışlayandır. Zümer-53.

logo10fat9.jpg

Dedim: Yani yine gelsem yine beni bağışlar mısın?
Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُ
Allah’tan başka günahları bağışlayacak olan yoktur. Ali İmran-135.

Dedim: Ne kadar güzelsin Allah’ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum.
Dedin: إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ
Şüphesiz ki Allah tövbe edenleri ve temizlenenleri sever.
Birden “İlahım ve Rabbim benim senden başka kimim var” dedim.
Sen de أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
“Allah kuluna yetmez mi?” (Zümer-36) dedin.

Dedim: Sen ki beni bu kadar çok seviyorsun ve bana karşı bu kadar iyisin ben ne yapabilirim?
Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا
Ey inananlar! Allah'ı çokça zikredin. Ve O'nu sabah-akşam tesbih edin. Sizi karanlıklardan aydınlığa çıkarmak için üzerinize rahmetini gönderen Odur. Melekleri de size istiğfar eder. Allah, müminlere karşı çok merhametlidir. Ahzap-41/43.

Kendi kendime dedim: Allah’ım seni çok seviyorum.

htmlkod_divider9.gif

SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM

ÇOK GÜZEL BİR MÜNACAAT. YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN,
ALLAH"A EMANET OLUNUZ. SELAM VE DUA İLE KALIN

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Erdal abim..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun her daim..Beğendiğinize sevindim..Rabbimizle konuşabilen, O'nun varlığından güç alanlardan ve Hayy isminin tecellisiyle dirilenlerden oluruz inşallah..Şüphesiz ki O'nunla konuşmak diriltecektir bizleri ve ivme kazandıracaktır ruhlarımıza...

Bu nimeti kaçıranlardan olmayız inşallah..Rabbimize emanetsiniz abim..Selam ve baki dua ile inşallah..

VE ALEYKÜM SELAM ALİYE KARDEŞ .............

Temennilerimiz , dualarımız ve niyazlarımız müşterek ve iyilerin duası cihetiyle Rabbime kavuşur İnşaAllah...Güzel yüreciğinizden süzülüp yazılarınızla şekillenen duygu yoğunluğu dolu yakarışlarınıza amin diyerek katılıyorum...

Yüce Rabbime Emanet Olunuz....

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
VE ALEYKÜM SELAM ALİYE KARDEŞ .............

Temennilerimiz , dualarımız ve niyazlarımız müşterek ve iyilerin duası cihetiyle Rabbime kavuşur İnşaAllah...Güzel yüreciğinizden süzülüp yazılarınızla şekillenen duygu yoğunluğu dolu yakarışlarınıza amin diyerek katılıyorum...

Yüce Rabbime Emanet Olunuz....

Selamün Aleyküm, Değerli Erdal abim..Rabbimiz c.c, El-Mucib ismiyle icabet etsin inşallah dualarımıza ve gönüllerimizden geçenlerin en güzelini, en hayırlısını nasip eylesin inşallah..Amin..Güzel düşünceleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim abim..Sizin güzel görüşünüz bunlar..Acizane dualarımdasınız inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve baki dualar ile..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Emeğinize sağlık kardeşim çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık Rabbim o kadar byüktür ki affedici bahışlayacı herşeye gücü yeter yeterki samimi içten istemesini bilelim Rabbim'in bu dünyada ve ahirette razı olduğu sevdiği kullar olmak nasip etsin cümlemizi bizleride inşallah. Bizleri affedip dualarımızı kabul etsin inşallah rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile...

Selamün Aleyküm ablacım.. Beğendiğinize sevindim..Rabbimiz c.c sizden de razı olsun inşallah..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, elinize sağlık..Merhameti sonsuz olan Rabbimize samimice yaklaşırsak, O'na layık kul olabilirsek, elbette ki bu güzel ayet-i celilelerde de buyrulduğu üzere bizlere kapıları her zaman açık..Bizlere düşen de ihlaslı ve samimi olabilmek ve bu şekilde istemek inşallah..Güzel duanıza amin..Ecmain olsun ablacım..Rabbimiz c.c cümlemizin yardımcısı ve velisi olsun inşallah..Selam ve dua ile..B)

beyza-erva

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Emeğinize Sağlik Allah(c.c) Razi Olsun Rabbim Kendine Yakin Kullarindan Eylesin Inşallah
Allah(c.c) Emanet Olun
Selam Ve Dua Ile B)

EL_ENSARİ

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bir paylaşım kardeşim emeğine ve yüreğine sağlık.a.e.o(eshabilyemin)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
gül kardeşim benim dua alamadım senden hayırlı bereketli akşamlar inşallah sanki bir tarafım boşlukta can kardeşim benim iki gündür siteye girmiyordum girsem bile mesaj yazmıyordum gerçekten çok üzücü olaylar oldu ve çogu degerli kardeşim artık yoklar canım kardeşim benim daima sizlerleryim bunu unutmayın dualarımdasınız sizleri çok seviyorum....:gulegule:gulegule
rabbimize emnaetsin inşallah gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt