Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rabbin İle Konuşur Musun? (2 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Affet Allah'ım tüm inananları
A.R.O.

Amin amin inşallah...Rabbimiz c.c, Ğafur ve Rahim isimlerinin hürmeti için bizleri affetsin, her gün katına arz ettiğimiz acizane duaları kabul buyursun inşallah..

Rabbimiz c.c sizden de razı olsun..Selam ve dua ile.

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK GÜZELDİ YA ÜRPERTİYLE OKUDUM.ALLAH RAZI OLSUN.YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM....

awdar_34

Kayıtlı Kullanıcı
Mevlam Razi Olsun Hepinizden çok Güzel Paylaşimdi

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleyküm.
Allah ( cc ) razı olsun.
Af edilme duasıyla.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
ES SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI GECELER GÖNLÜ GÜZEL CANIM KARDEŞİM.İNAN ÇOK ÖZLEDİM PAYLAŞIMLARINI.YİNE HARİKA BİR YAZI SUNMUŞSUN BİZLERE.ALLAH C.C. RAZI OLSUN EBEDEN SENDEN.TEK DAYANAĞIMIZ TEK KORUYUCUMUZ "O".RABBİM C.C. SON NEFESİMİZE KADAR ONA LAYIK BİR KUL OLARAK YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.DAİMİ DUALARIMDASIN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE.BAKİ MUHABBETLERLE....:HB)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ES SELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI GECELER GÖNLÜ GÜZEL CANIM KARDEŞİM.İNAN ÇOK ÖZLEDİM PAYLAŞIMLARINI.YİNE HARİKA BİR YAZI SUNMUŞSUN BİZLERE.ALLAH C.C. RAZI OLSUN EBEDEN SENDEN.TEK DAYANAĞIMIZ TEK KORUYUCUMUZ "O".RABBİM C.C. SON NEFESİMİZE KADAR ONA LAYIK BİR KUL OLARAK YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞAALLAH.DAİMİ DUALARIMDASIN İNŞAALLAH CANIM KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE.BAKİ MUHABBETLERLE....:H

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü canım kardeşim, güzel yürekli kardeşim..Seni gördüğüme çok sevindim, seni çok özlemiştik..Arayı bu kadar açma inşallah güzel kardeşim :(.. Hoşgeldin, sefalar getirdin inşallah..Rabbimiz c.c senden de her iki cihanda razı ve memnun olsun, gönlünden geçen tüm güzellikleri, güzel gönlüne hediye eylesin inşallah..Sen de her daim dualarımda idin, dualarımda da olacaksın inşallah kardeşim..Rabbimize emanetsin, selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B):H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt