Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rabbin İle Konuşur Musun? (3 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamunaleyküm...kardeşim ALLAH c.c. razı olsun çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

Ve aleyküm selam ablam..Rabbimiz sizden de razı olsun inşallah..Teşekkür ederim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..

haktas

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim,

Çok güzel olmuş.
Allah razı olsun.

lyla

Kayıtlı Kullanıcı
(MÜ'MİN suresi 60. ayet) Rabbiniz dedi ki: "Bana dua edin, size icabet edeyim. Doğrusu Bana ibadet etmekten büyüklenen (müstekbir)ler; cehenneme boyun bükmüş kimseler olarak gireceklerdir.
Rabbim dualarımızı kabul günahlarımızı af eder inşallah.
Allah razı olsun. hayırlı geceler..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ah Aliye kardeş içim nasıl katıldı, ağladım, tüğlerim ürperdi, sen ne yaptın böyle?... Allah her zaman yanımızda hiç uzak değil! Çok şükür o bizi görüyor, gözetiyor. Nimetler veriyor, Azıcık dara düşsek çıkış kapıları aralıyor, Hastalansak şifa veriyor iyileştiriyor, Çok şükür binlerce şükür. Sende Allahıma emanet ol! Selam ve dua ile...

Selamün Aleyküm güzel kardeşim..Rabbimiz c.c razı olsun..Beğendiğinize sevindim..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..B)B)Haklısınız güzel kardeşim..Siz de Allah'a emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamün aleyküm kardeşim eline gönlüne sağlık allah razı olsun rabbim erdayim muradını vaerir inşallah rabbime emanet olun sağlıcakla kalın

Ve aleyküm selam abi..Teşekkür ederim..Rabbimiz c.c cümlemizden razı olur inşallah..Rabbimiz c.c sizin de gönlünüze göre versin, Amin..Rabbimize emanet olun..Selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve aleyküm selam güzel kardeşim..Rabbimiz c.c sizden de her daim razı olsun inşallah..Teşekkür ederim.Güzel dualarınıza amin, ecmain inşallah..Rabbimiz c.c cümlemizin tövbelerini kabul eylesin, El-Mucib ismiyle dualarımıza icabet etsin inşallah..Amin..

Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..

~*~ B)B)B) ~*~

G

gülderen özdemir

selamun aleykum gül tanem benim
ellerine yüreğine saglık çok güzel şekilde açmışsın konuyu rabbim senden ebeden razı olsun can kardeşim benim
bende kendi kendime diyorum rabbim kalbim senin aşkınla yanıyor seni seviyorum rabbim
rabbimize emanetsin inşallah kardeşim

Dedim: Ne kadar güzelsin Allah’ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşısında niçin böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni çok seviyorum.
Dedin: إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ
Şüphesiz ki Allah tövbe edenleri ve temizlenenleri sever.
Birden “İlahım ve Rabbim benim senden başka kimim var” dedim.
Sen de أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
“Allah kuluna yetmez mi?” (Zümer-36) dedin
.

:A:A:A rabbimden başka kimim var...

ellerinize yüreğinize sağlık çok çok güzel bir iş yapıyorsunuz sizleri tanımak bunları bilmek çok güzel.a.e.o

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
(MÜ'MİN suresi 60. ayet) Rabbiniz dedi ki: "Bana dua edin, size icabet edeyim. Doğrusu Bana ibadet etmekten büyüklenen (müstekbir)ler; cehenneme boyun bükmüş kimseler olarak gireceklerdir.
Rabbim dualarımızı kabul günahlarımızı af eder inşallah.
Allah razı olsun. hayırlı geceler..

Rabbimiz c.c sizden de razı olsun kardeşim..Hayırlı ve bereketli günler..Selam ve dua ile.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt