gül kardeşim benim dua alamadım senden hayırlı bereketli akşamlar inşallah sanki bir tarafım boşlukta can kardeşim benim iki gündür siteye girmiyordum girsem bile mesaj yazmıyordum gerçekten çok üzücü olaylar oldu ve çogu degerli kardeşim artık yoklar canım kardeşim benim daima sizlerleryim bunu unutmayın dualarımdasınız sizleri çok seviyorum....:gulegule
rabbimize emnaetsin inşallah gül tanesi
selam dua ve muhabbetle inşallah
sa.çok güzel yazmışsın .bunu selamdan evvelki tahiyatta mı ulaştın allahın sevgili kulusun.a.e.o
sa.tahiatta oturmak nefs katının 6 tıncı katıdır.namazında altıncı şeklidir.artık bekabillah makamıdır işte o zaman konuşulur.allah cc her mümine nasip etsin.tabi bu konuşma rabça.a.e.oAynen katılıyorum tevhiteri amcama. Ellerinize sağlık. Allah'ın selamı üzerinize olsun.
sa.tahiatta oturmak nefs katının 6 tıncı katıdır.namazında altıncı şeklidir.artık bekabillah makamıdır işte o zaman konuşulur.allah cc her mümine nasip etsin.tabi bu konuşma rabça.a.e.o
selamun aleykum
ellerine yüreğine saglık kardeşim çok güzel bir paylaşım rabbim razı olsun inşallah
allah'a emanet ol
ALLAH razi olsun sizden.yazinizi okurken,bizim dile getremedigimiz sozleri kaleme almissiniz bizlere tercuman olmussunuz.okurken gonul huzuru bularak okudum yazinizi cok tessekur ediyorum size.YUCE RABBIMDEN BASKA SADIK DOST KIM OLABILIRKI?YUCE RABBIM HERSEYE KADIRDIR.O YETER BIZE.
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE . CUMAN VE GÜNÜN ; HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH.
ALLAH RAZI OLSUN , NE GÜZEL BİR PAYLAŞIM.
RABBİM KUR'AN-I KERİM'İ HAKKIYLA OKUYUP AMEL EDEBİLMEYİ NASİP ETSİN...
BU ARADA SEN NASILSIN ? BEN BU ARALAR ÇOK YOĞUN OLDUĞUMDAN GİREMİYORUM SİTEYE ...
SELAM VE DUA İLE KAL...
Rabimi andım diyene şaşrım
Ben hiç unutmadım ki anayım
Seni andıgımda ölür dirilirim
Şayet sana ulaşma suyu olmasaydı dirilemezdim
Ümitlerle dirilir özleminle ölürüm
Ben senin için ne kadar ölür ve ne kadar dirilirim
Sevgiyi bardak bardak içtim
Ne içki tükendi nede içkiye kandım
ALİYE ALLAH SENDEN RAZI VE MEMNUN OLSUN ALLAHI SENİ VE SENİN GİBİLERİ SAKLASIN ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN
نعىمة;524774' Alıntı:insana bu dünyada yahut peygamber vasıtasıyla yahut Kuran vasıtasıyla Allahla konusması mümkündür o halde Kuranı her gün okuyalım
okuduğumuz zaman da Allahla konuştuğumuzu düşünelim umarım cok daha etkili olacak
Sahabeler bayılırdı saçları ağarırdı Kuran okuyunca
SELAMÜN ALEYKÜM İSLAM SANCAĞINI TAŞIMA ŞEREFİNİ GÖZÜNÜ KIRPMADAN KABUL EDEN DEĞERLİ MÜCAHİDE KARDEŞİM ÇOOOK GÜZEL BİR KONU AÇMIŞSINIZ BU ZAMANA KADAR HEPSİ ÇOK GÜZEL AÇTIĞINIZ KONULAR FAKAT BU BENİ ÇOK BERHUDAR ETTİ MÜCAHİDEM RABBİM EMEĞİNİZİ VE DAVANIZI HİÇ BİR ZAMAN BOŞ ÇEVİRMESİN ETTİĞİNİZ DUALAR KABUL İBADETİNİZ MAKBUL BENİMLE OLAN KARDEŞLİĞİNİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH SİZ DEĞERLİ KARDEŞİM HİÇ CEHENNEM ATEŞİ GÖEMESİN İNŞALLAH RABBİM DAİMİ DUA EDECEK SADAKANIZI BIRAKMANIZI NASİP ETSİN Kİ BURDA EN BÜYÜK SADAKANIZI BIRAKTINIZ BİZİ KARDEŞ KILAN RABBİME EMANET OLUN DEĞERLİ MÜCAHİDE KARDEŞİM
Allah razı olsun insan okurken çok duygulanıyor. Allah bizleri doğru yoldan ayırmasın inşallah günahlarımızı afettsin amin.
Selamünaleyküm gerçekten çok güzel yazmışsın ALLAH razı olsun emeğine yüreğine sağlık aslında her sorumuza, her sorunumuza o bi cevap veriyo ama görmek duymak lazım. selametle....
S.a Aliyecim Allah Razi Olsun çoooooook Güzel Bi Paylaşim Emeğine Sağlik Selametle Aeo
Selamün Aleyküm
Emeğinize, yüreğinize, elinize sağlık çok güzel ve anlamlı bir paylaşım hazırlamışsınız çok beğendim ve duygulandım:Anede güzel anlatmışsınız Rabbimizin mümin kullarını nasıl sevdiğini ve bağışlayıcı olduğunu inşallah ona laik birer kul olalım Amin
Selametle Rabbime emanetsiniz :H