Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rabbin İle Konuşur Musun? (1 Kullanıcı)

kali

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim yeni üye oldum mesjınızı okudum çok etkilendim ALLAH razı olsun dua ile

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
gül kardeşim benim dua alamadım senden hayırlı bereketli akşamlar inşallah sanki bir tarafım boşlukta can kardeşim benim iki gündür siteye girmiyordum girsem bile mesaj yazmıyordum gerçekten çok üzücü olaylar oldu ve çogu degerli kardeşim artık yoklar canım kardeşim benim daima sizlerleryim bunu unutmayın dualarımdasınız sizleri çok seviyorum....:gulegule

rabbimize emnaetsin inşallah gül tanesi

selam dua ve muhabbetle inşallah

Selamün Aleyküm canım kardeşim, Gül kardeşinin Nur Damlası..Ben buraya yazsam da, yazmasam da sen zaten hep benim dualarımdasın..Rabbimize çok şükür ki senin gibi güzel bir insanla beni tanıştırdı, çok da güzel şeyler yaşadık hamd olsunB).Rabbimiz c.c her daim hakkında hayırlı olanı versin, güzel gönlüne göre mükafatlandırsın seni, cennet seyyidesine ve Gül Sultanımıza komşu eylesin inşallah nur DamlasıB)..Her zaman sana dua eden bir kardeşin var canım kardeşim..Rahman ve Rahim olan Mevlamıza emanetsin..Selam, dua ve baki muhabbetle inşallah...B)

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
tevhiteri

tevhiteri

Aynen katılıyorum tevhiteri amcama. Ellerinize sağlık. Allah'ın selamı üzerinize olsun.
sa.tahiatta oturmak nefs katının 6 tıncı katıdır.namazında altıncı şeklidir.artık bekabillah makamıdır işte o zaman konuşulur.allah cc her mümine nasip etsin.tabi bu konuşma rabça.a.e.o

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleykum
ellerine yüreğine saglık kardeşim çok güzel bir paylaşım rabbim razı olsun inşallah
allah'a emanet ol

Ve aleyküm selam güzel kardeşim..Rabbimiz c.c senden de her daim razı olsun..Teşekkür ederim..B) Rabbimize emanetsin..Selam ve dua ile inşallah, Hayırlı Cumalar..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ALLAH razi olsun sizden.yazinizi okurken,bizim dile getremedigimiz sozleri kaleme almissiniz bizlere tercuman olmussunuz.okurken gonul huzuru bularak okudum yazinizi cok tessekur ediyorum size.YUCE RABBIMDEN BASKA SADIK DOST KIM OLABILIRKI?YUCE RABBIM HERSEYE KADIRDIR.O YETER BIZE.

Selamün Aleyküm kardeşim..Bu yazı bu güzelliklere vesile olduysa ne mutlu..Rabbimiz c.c razı olsun kardeşim sizden de daimen..Evet dost olarak, veli olarak, hesap görücü olarak, bağışlayan olarak......Allah c.c bizlere yeter..Rabbimiz c.c kendisine layık kullar eylesin bizleri inşallah..Rabbimize emanet olun kardeşim..Hayırlı cumalar..Selam ve dua ile.

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE . CUMAN VE GÜNÜN ; HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH.
ALLAH RAZI OLSUN , NE GÜZEL BİR PAYLAŞIM.
RABBİM KUR'AN-I KERİM'İ HAKKIYLA OKUYUP AMEL EDEBİLMEYİ NASİP ETSİN...

BU ARADA SEN NASILSIN ? BEN BU ARALAR ÇOK YOĞUN OLDUĞUMDAN GİREMİYORUM SİTEYE ...
SELAM VE DUA İLE KAL...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM ALİYE . CUMAN VE GÜNÜN ; HAYIR VE BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH.
ALLAH RAZI OLSUN , NE GÜZEL BİR PAYLAŞIM.
RABBİM KUR'AN-I KERİM'İ HAKKIYLA OKUYUP AMEL EDEBİLMEYİ NASİP ETSİN...

BU ARADA SEN NASILSIN ? BEN BU ARALAR ÇOK YOĞUN OLDUĞUMDAN GİREMİYORUM SİTEYE ...
SELAM VE DUA İLE KAL...

Ve aleyküm selam kardeşim. Teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim.. Size de hayırlı, bereketli ve dualarımızın kabulüne vesile olacak bir Cuma günü diliyorum...Her günümüze şükürler olsun..Rabbim razı olsun kardeşim..Siz de iyisinizdir inşallah?

Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Rabimi andım diyene şaşrım
Ben hiç unutmadım ki anayım
Seni andıgımda ölür dirilirim
Şayet sana ulaşma suyu olmasaydı dirilemezdim
Ümitlerle dirilir özleminle ölürüm
Ben senin için ne kadar ölür ve ne kadar dirilirim
Sevgiyi bardak bardak içtim
Ne içki tükendi nede içkiye kandım
ALİYE ALLAH SENDEN RAZI VE MEMNUN OLSUN ALLAHI SENİ VE SENİN GİBİLERİ SAKLASIN ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN

Rabbimiz c.c sizden de razı olsun kardeşim. Ecmain inşallah..Teşekkür ederim..Hayırlı cumalar olsun..Selam ve dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
نعىمة;524774' Alıntı:
insana bu dünyada yahut peygamber vasıtasıyla yahut Kuran vasıtasıyla Allahla konusması mümkündür o halde Kuranı her gün okuyalım
okuduğumuz zaman da Allahla konuştuğumuzu düşünelim umarım cok daha etkili olacak
Sahabeler bayılırdı saçları ağarırdı Kuran okuyunca

Selamün Aleyküm, evet haklısınız kardeşim..Kelamullahı okurken, Rabbimizin kelamı olduğunun idrakinde olarak okumalıyız..Tahir Ehl-i Beyt ve Sahabeler, bizlerin her daim örneği olsun inşallah..Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM İSLAM SANCAĞINI TAŞIMA ŞEREFİNİ GÖZÜNÜ KIRPMADAN KABUL EDEN DEĞERLİ MÜCAHİDE KARDEŞİM ÇOOOK GÜZEL BİR KONU AÇMIŞSINIZ BU ZAMANA KADAR HEPSİ ÇOK GÜZEL AÇTIĞINIZ KONULAR FAKAT BU BENİ ÇOK BERHUDAR ETTİ MÜCAHİDEM RABBİM EMEĞİNİZİ VE DAVANIZI HİÇ BİR ZAMAN BOŞ ÇEVİRMESİN ETTİĞİNİZ DUALAR KABUL İBADETİNİZ MAKBUL BENİMLE OLAN KARDEŞLİĞİNİZ DAİM OLSUN İNŞALLAH SİZ DEĞERLİ KARDEŞİM HİÇ CEHENNEM ATEŞİ GÖEMESİN İNŞALLAH RABBİM DAİMİ DUA EDECEK SADAKANIZI BIRAKMANIZI NASİP ETSİN Kİ BURDA EN BÜYÜK SADAKANIZI BIRAKTINIZ BİZİ KARDEŞ KILAN RABBİME EMANET OLUN DEĞERLİ MÜCAHİDE KARDEŞİM

Ve aleyküm selam değerli mücahide bacım..Rabbimiz c.c sizden de her zaman razı ve memnun olsun, Güllerin Sultanı (s.a.v) Efendimiz'e ve Cennet Seyyidesi Hz. Fatıma (r.a) validemize komşu eylesin, şefaatlerini nasip eylesin inşallah.-Amin-.Beğendiğinize sevindim güzel kardeşim. Güzel ve samimi dualarınıza candan amin..Rabbimiz c.c kabul eylesin, bizleri karşılaştıran Rabbimize hamdü senalar olsun inşallah..Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim..En güzel sadaka : baki kardeşliktir..Bu sadakamız daim olsun inşallah..Selam, daimi dualar ve baki muhabbetle inşallah..B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamünaleyküm gerçekten çok güzel yazmışsın ALLAH razı olsun emeğine yüreğine sağlık aslında her sorumuza, her sorunumuza o bi cevap veriyo ama görmek duymak lazım. selametle....

Ve aleyküm selam, Allah c.c cümlemizden razı olsun..Selam ve dua ile inşallah.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm
Emeğinize, yüreğinize, elinize sağlık çok güzel ve anlamlı bir paylaşım hazırlamışsınız çok beğendim ve duygulandım:Anede güzel anlatmışsınız Rabbimizin mümin kullarını nasıl sevdiğini ve bağışlayıcı olduğunu inşallah ona laik birer kul olalım Amin
Selametle Rabbime emanetsiniz :H

Ve aleyküm selam ablam..Dualarınıza amin, Rabbimiz c.c kabul eylesin..Amin.. Rabbimiz c.c cümlemizden razı olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz..Selam ve dua ile inşallah..

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamunaleyküm...kardeşim ALLAH c.c. razı olsun çok güzel bir paylaşım emeğinize sağlık...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...

Medineli Genc

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (C.C) Razı Olsun.Ne kadar da güzel kardeşim.

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Ellerine Sağlik çok Güzel Bir Paylaşim A.e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt