Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ölüyorum kardeşlerim (2 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.. bu anlattığın güzellik dolu rüya karşısında nasıl bir yorum yapılır ki? tek diyeceğim tüylerim diken diken oldu derler ya işte öyle oldu
Rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah.. Ayrıca çok geçmiş olsun Rabbim şifasını verir inşaallah amin.. Dua ile..

ve alekum selam.
RABBIM razı olsun.
inşALLAH hayırlara vesile olur.
bazı rüyalar tam olarak ifade edilemiyor.geçen jeoloji mühendisi bir arkadaşım var.ta yaşı genç.24 yşlarında.
gece rüyasında efendimizi görmüş.bir görseniz sevincinden eli ayagına dolaşıyor.ne diyecegini nasıl anlatacagını bir türlü beceremiyor.
işte bu tür rüyalar zor anlatılıyor.
bende bu rüyayı hakkıyla anlatamadım.ama elimden gelen buydu.
RABBIM tekrardan razı olsun.sizlerede det ve keder yüzü göstertmesin.amin.ALLAHIMA emanet olun.selametle

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimizden razı olsun inşaallah, ne mutlu o Efendimizi rüyasında gören arkadaşımıza... Rabbim o huzura tüm mü'minleri erdirsin inşaallah selam ve dua ile.. Allaha emanet olun..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hepimizden razı olsun inşaallah, ne mutlu o Efendimizi rüyasında gören arkadaşımıza... Rabbim o huzura tüm mü'minleri erdirsin inşaallah selam ve dua ile.. Allaha emanet olun..

aleykum selam.
RABBIM razı olsun.
beraat kandilinizde mübarek olsun.amin.selametle

yunusemre82

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM o güzelliklerden bizleri mahrum etmez insallah..

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
ölüyorum kardeşlerim

Evet kardeşlerim.İleri derecede ve kronikleşmiş astım hastasıyım.15 yıldır bu rahatsızlıkla beraber yaşıyorum.ALLAHIM izni ve büyüklerin duasıyla ayaktayım.çok kez krizlere girip ölümü bir nevi canlı canlı yaşadım.RABBİM kimseyi bu rahatsızlıkla imtahan etmesin.Edilen din kardeşlerimede sabır versin.Şimdi asıl konuya gelmek istiyorum. Bundan kısa bir zaman önce yine rahatsızlaştım,ama nefesim daralmadıgı için hastaneye gidip bizim o meşhur serumu almadım.Akşam saat 11 gibi yataga girip uyudum.Yatmadan önce ALLAHA dua edip yalvardım.Eger bir kriz gelipte ölürsem,beni huzuruna iman ile çıkartmasını diledim.Yani genelde hepimizin sık sık ettigi duadan bende ettim,uykuya daldım.
Bir adam geldi yanıma,elimden tutup gel dedi.bir adım attık,karanlık bir yere girdik.İkinci bir adımda ise,milyarlarca insanın bir arada oldugu,yüzlerinin kapkara oldugu,tarif edilemez acılar ve ızdıraplar içinde kıvrandıklarını gördüm. benimle beraber olan kişiyle birlikte biz sanki havada asılı bir şekilde duruyor,orada ki yüzleri kapkara insanları film izler gibi izliyorduk.Korkumdan aglamaya başladım."ALLAHIM ben bukadar kötü bir kulunmuydumki beni bunların arasına attın "diye kendi kendime kahretmeye başladım.Yanımdaki kişide bir anda kaybolmuştu.Ben aglıyor yukarıdan ızdırap çekenleri seyrediyordum.Biri çok dikkatimi çekti,o daha çok kıvranıyordu.Aglayaraktan sordum. Sen neden böyle oldun.Bana verdigi cevab şu oldu."Ufacık bir sebebden ötürü ben bu hale geldim.Dünyada ezan okunurken,ben pek umursamaz,dikkate almazdım,işte bundan ötürü ben böyle oldum" dedi ve kıvranmaya devam etti.Sonra aglayaraktan oradan ayrıldımki,gök yüzünde yüzleri yusyuvarlak,ay gibi pırıl pırıl parlayan,başları sarıklı insanlar gördüm.Bu sefer sevincimden aglamaya başladım.ALLAHIM dedim,kendi kendime.Böyle güzel insanların varya artık korkmam diyordumki,bir kadın yanımda peydah oldu.Beraberce oradan çok kısa bir anda ayrıldık.Her şey öyle anlık oluyorduki onu tarif edemiyorum.Beraberce tünel gibi bir yere girdik,ama ne tünel.O güzelligi anlatmaya ne benim nede başka bir insanın gücü yeter.Ben hayranlıkla saga sola bakarken,sag tarafımızdan bir kapı açıldı.İnanın şu dünyada ne öyle yüzü güzel bir insan nede dili öyle tatlı bir insan vardır.Orada epeyce bir konuştuk.ama şimdi orada ne konuştugumuzu inanın tam hatırlayamıyorum.Yalnızca beni oraya göyüren kadının olmadıgın gördüm ve o kadının nereye gittigini sordum.Bana onun gittigini,onun kadın degil hanım oldugunu söylediler.Ve bana cenneti görmek istermisin diye sordular.Bütün gücümle kafamı sallayıp sevinçle evet evet dedim.Bana az ilri gidersen görürsün dedilerve kapı bir anda kapandı,sanki orada hiç kapı açılmamış gibi oldu.2-3 adım attımki,kafamın üstünden bir delik açıldı.50/60 cm genişliginde,sütten daha beyaz,dokundugunda insanın içini bir hoş eden bir delik.ayaklarım yerden kesilip yükselmeye başladım.o delikten içeri girmeye başladım,aynı zamanda o delik dedigim şeye ellerimi sürüyor,ve öyle tatlı bir haz alıyordumki anlatamam.Göysüme kadar içeriye girdim.:A:A:A
Aglayın kardeşlerim aglayın.şimdi anlatacagım şeylerden ALLAHIM bizleri mahrum etmemesi için aglayın.Çünkü ben çok agladım.Öyle bir temizlikvardıki,her yer elmas gibi parıl parıl parlıyordu.insanlar vardı,tertemiz ,güler yüzlü.hepsi bana bakıyor,gülümsüyorlr idi.Evler vardı evler ama bu dünyanın sarayları,köşkleri o evlerin yanında baraka kalır.Agaçlar vardı,hurma agacına benzer fakat uzun,up uzundular.hepsi ip gibi bir sıra dizilmişlerdi.Ve her yer ter temiz,pırıl pırıldı.Bir an dayanamadım ve ALLAH diye bagırmaya başladım ki,yatagımdan ter kan içinde uyandım.kalbim yerinden çıkarcasına atıyordu.agzım dilim kup kuru olmuştu.saate baktım gecenin 4 dü olmuş.uyuyamadım.namazı bekledim.
sabah hanım uyandıgında hanıma anlattım.tabi göz yaşları içinde. eşimde agladı ve ALLAH hayra çıkatsın dedi.O gün bugün her fırsatta eşe dosta yine anlatırım.her anlattıgımdada inanın o rüyayı tekrar yaşamış gibi olurum.ALLAHIM cümlemize oraya girmeyi nasip etsin .amin :gulegule

s.a
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Allah bizlerede böyle güzel rüyalar görmeyi nasip etsin
kandiliniz mübarek olsun
selam ve dua ile kalın

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
Allah bizlerede böyle güzel rüyalar görmeyi nasip etsin
kandiliniz mübarek olsun
selam ve dua ile kalın

aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
RABIM sizlerede nasip eyler inşALLAH.
kandiliniz mübarek olsun.geceniz hayra kalsın.amin.selametle

çağrı91

Kayıtlı Kullanıcı
Çok duygulandım bende Allah Razı olsun Duan İçinde Binlerce Amin diyorum....

berlika

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim şafii ismin hürmetine kuluna şifa ihsan et peygamberimizin eliyle şifa buldurduklarından eyle amin..rüyandan çok etkilendim rabbim hayırlara çıkarsın hepimize böyle güzel rüyalar görmeyi nasib etsin...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim şafii ismin hürmetine kuluna şifa ihsan et peygamberimizin eliyle şifa buldurduklarından eyle amin..rüyandan çok etkilendim rabbim hayırlara çıkarsın hepimize böyle güzel rüyalar görmeyi nasib etsin...

RABBIM razı olsun.çok güzel dua etmişsin.ALLAHIM kabul buyurur inşALLAH.
Rüyalarınızda en güzeli görmenizi RABBIM nasip etsin.amin.
hem rüyalartınızda hemde yarın mahşerde cennet ayaklarınızın altına serilsin.amin.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok etkilendim RABBİM hepimize böyle rüyalar görmeyi nasip etsin..ALLAH senden razı olsun inş. amcacım.ne güzel rüya görmüşsün gerçekten çok etkilendim Peygamber Efendimizin bir rüyasına benziyor..ALLAH hayırlıara vesile etsin inş..
ALLAH hepimizi affetsin İNŞ.AMİN..

RABBIM razı olsun.
her kese böyle sonu güzel ve hayırlı rüyalar nasip etsin.amin.
gönlüne saglık.
selametle

vatankız

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hayır olsun inş duanızada amin amin aminnnnn....selam ve dua ile ALLAH şifa versin inş

nesligul

Kayıtlı Kullanıcı
Tüylerim Diken Diken Oldu...

Allah Nasip Eder Mi? Bilmem Ki...

Rüyasini Görmeyi Bile Nasip Olmadi...

Ne Güzel Bir Rüyaymiş.....

Rabbim Bizi Yolundan Ayirma

evet aynen okurken benimde tuylerim diken diken oldu..
Nekadar guzel ruya
RABBIM ruyanizi hayirli eylesin
VE cumlemizi cennete girenlerden eylesin...
surasi beni cok etkiledi
."ALLAHIM ben bukadar kötü bir kulunmuydumki beni bunların arasına attın "diye kendi kendime kahretmeye başladım.Yanımdaki kişide bir anda kaybolmuştu.Ben aglıyor yukarıdan ızdırap çekenleri seyrediyordum.Biri çok dikkatimi çekti,o daha çok kıvranıyordu.Aglayaraktan sordum. Sen neden böyle oldun.Bana verdigi cevab şu oldu."Ufacık bir sebebden ötürü ben bu hale geldim.Dünyada ezan okunurken,ben pek umursamaz,dikkate almazdım,işte bundan ötürü ben böyle oldum" dedi ve kıvranmaya devam etti.

Kuccuk seylerden bile hesaba tutuluyoruz nevvarki bazzilarimiz hic aldirmiyor:(:(:a17:
RABBIM cumlemize kendisine layik kul eylesin
Peygamber efendimize layik bir ummet eylesin :a17:
RaBBIm ayrice hastaliginiza sifa versin

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm....

Allah c.c. şifanızı versin imanlı hayırlı ömürler ölümler nasip etsin...

Yaklaşık bundan bir kaç ay önce bende bir rüya gördüm rüyalarımı anlatmayı pek sevmem ama yeri gelmişken anlatmak istedim...

Rüyamda çöl gibi bir meydanda toplanmış bir kalabalık vardı. Bu kalabalığa bakıldığında sanki adım atmaya yer yoktu o derece bir kalabalıktı.. her insanın üzerinde eskiye ait kıyafetkler vardı.. sonra yer yüzü gündüzler gibi aydın gök yüzü karanlık oluverdi gökten bir cisimin yaklaştığını farkettim yer yüzüne giderek yaklaşıyordu.. ve bulunduğum meydana bir zaat indi güzel yüzlü bir zaat gerkes Hz. İsa'nın geldiğini söylüyordu ve bana bir leptop uzattı ilginç ama ben o leptopu aldım ve kapağını ladırdım ufak bir not vardı...

Notta şöyle yazıyordu.... Yewme Kıyame! Yani Kıyamet günü anlamına geliyordu...

Allahu ekber aramızda kalmasını temenni ediyorum selam ve dua ile...

Aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
Rüyan hayr olsun.
Böyle güzel rüyaların tabiri biz acizlere düşmez.Ama GÜZEL ALLAHIM Güzelliklere vesile kılar inşALLAH.
Bende bu gördügüm rüyayı bir zatta sorduktan sonra anlatmaya başladım.Bunuda özellikle burada paylaştımki bilgilendirmiş olayım.
Ama sizin şu söz yeterince açık.
""Notta şöyle yazıyordu.... Yewme Kıyame! Yani Kıyamet günü anlamına geliyordu...""
RAHMAN VE RAHİM OLAN YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
SELAMETLE

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
evet aynen okurken benimde tuylerim diken diken oldu..
Nekadar guzel ruya
RABBIM ruyanizi hayirli eylesin
VE cumlemizi cennete girenlerden eylesin...
surasi beni cok etkiledi
."ALLAHIM ben bukadar kötü bir kulunmuydumki beni bunların arasına attın "diye kendi kendime kahretmeye başladım.Yanımdaki kişide bir anda kaybolmuştu.Ben aglıyor yukarıdan ızdırap çekenleri seyrediyordum.Biri çok dikkatimi çekti,o daha çok kıvranıyordu.Aglayaraktan sordum. Sen neden böyle oldun.Bana verdigi cevab şu oldu."Ufacık bir sebebden ötürü ben bu hale geldim.Dünyada ezan okunurken,ben pek umursamaz,dikkate almazdım,işte bundan ötürü ben böyle oldum" dedi ve kıvranmaya devam etti.

Kuccuk seylerden bile hesaba tutuluyoruz nevvarki bazzilarimiz hic aldirmiyor:(:(:a17:
RABBIM cumlemize kendisine layik kul eylesin
Peygamber efendimize layik bir ummet eylesin :a17:
RaBBIm ayrice hastaliginiza sifa versin [/COLOR]

RABBIM razı olsun kardeşim.
sizler okudugunuz halde etkilendiniz.
Birde bizlerin o anki halimizi düşünün.uyandıgımda kalbim yerinden çıkacakmış gibi çarpıyor,vucudum sanki suya dalmış çıkmış gibi ter içindeydi.
Ama benimde bir dikkatim çeken şey şuydu.
O yüzleri kara insanları görünce,ızdıraplar içinde kıvrananları görünce fetyad etmedim!yalnızca onlarla beraber aglıyordum.
Ama ne zaman bana cenneti gösterdiler(ki bu çok kısa bir süreydi)işte o zaman o güzellige dayanamayıp ALLAHHHHHHH diye feryad ettim.işte o zaman uykudan uyandım.
buda beni çok etkiler.
selametle

gul tanem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. allah şifa verir inşallah
selam ve dua ile.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt