rüyan hayırlara vesile olsun
RABBİM hepimize o yüce o ulu yere gitmeyi nasip eylesin
AMİN
RABBİM sana şifa versin
rabbim hayırlara vesile etsin rabbim bizleride cennetine girenlerden peygamerimize komsu olanlardan eylesin AMİN...
Rabbim sevdiklerinden eylesin bizleri inşAllah geçmiş olsun
ALLAH bizi de o nur yüzlülerden eylesin.ALLAHIMA emanet ol güzel kardeşim.
Rabbım tüm müminler nasp etsın..
ama böyle rüyalar anlatılmaz diye bilirim ben..
allah yar ve yardımcın olsun bende öyle yaşadım ama sizinki kaadar değildi bana babamı göstertmişlerdi ağlamaktan gözleri kızarmıştı allaha yalvardım ya rabbim babama acı onun ağlamasına dayanamıyorum beni yaşat demiştim o esnada hastaneye yetiştirmeye çalışıyolardı nefesimi son kez almıştımki babam göğsümü yumrukladı ağlayarak ölme diye beni yaşatan allahımdı babamın vesilesiyle..rabbime hep dua ederim hastalara şifa versin gözü yaşlı olmak çok kötü ama şuan göz yaşlarımı tutamıyorum o anı tekrar yaşattınız bana rabbim şifanızı inşallah verir inşaallah
alah yardımcın olsun kardeşim ,alah açil şifalar versin . rüyanı açıkladıgın içinde ayrıyetten teşekkür ederim . sayende ezan okunurken daha dikkatli olacagız
ksrdeşim rabbim şifa ihsan eylesin böyle güzel rüya görmeyi bizede nasip etsin inşaallah
Amin inşallah değerli abim.
çok kısada Olsa Allah bana nasip etti cennet rüyasını.
ve yaklaşık olarak 5 - 6 senedir rüyayı görmüşüm. ve o kadar güzeldiki o günkü canlılığıylan halen gözümün önümde.
inşallah Allah bizi cennetiylen mükafatlandırır.(Amin)
Vesselam...