Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ölüyorum kardeşlerim (1 Kullanıcı)

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
RABBIM razı olsun kardeşim.
o güzel yerleri görmek ne güzel.işte o anları insan anlatamıyor.anlatacak kelimeleri bulamıyor.
RABBIM yarın mahşerde ebediyen bütün ümmeti MUHAMMEDE nasip eder inşALLAH.
selametle

cümlemizden razı olsun inşallah.

gerçektende insan bir türlü dile getiremiyor. insan atmak istesede anlatamıyor.
tafir edilemez bir sevin ve tarif edilemeyen bir mutluluk.

İnşallah tüm müslümanlara Allah o güzel mekanı nasip eder.(amin)

Vesselam...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı günler abi nasıl oldunuz........inşallah iyileşmişsinizdir...sitede olmayışınız beni inanın çok üzdü ve merakta bıraktı.....rabbim size tez zamanda şifa versin inşallah...selametle rabbime emanet olun

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hayırlara çıkarsın rüyanızı yeni gördüm ben.allaha emanet olun.geçmiş olsun ayrıca.

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
SELAMÜN ALEYKÜM KASIM ABİ.ALLAH HAYIRLARA VESİLE EYLESİN.DİLERİM RABBİM O GÜZELLİKLERİ AHİRETTEDE GÖSTERİR.HER ÇEKİLEN SIKINTININ EZANIN ÖTELERDE MUTLAKA MÜKAFATI VAR.RABBİM HASTALIĞINIZ İÇİN SABIR NASİP ETSİN.O GÜZEL CENNETE GİRİP ÇIKARMASIN İNŞAALLAH.GÜZEL DUANIZ İÇİN AMİN DİYORUM.DÜNYA VE AHİRET GÜZELLİKLERİ HEP SİZİNLE OLSUN SELAM VE DUA iLE

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm hayırlı günler abi nasıl oldunuz........inşallah iyileşmişsinizdir...sitede olmayışınız beni inanın çok üzdü ve merakta bıraktı.....rabbim size tez zamanda şifa versin inşallah...selametle rabbime emanet olun

ve aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
elhamdülillah çok iyiyim.ALLAHım bütün ümmeti MUHAMMEDE şifa versin.amin.
sitede olmayışımın nedeni okullar kapanınca interneti kapattırdım.hem benim hemde çocukların gözleri biraz dinlensin diye.:a35:
zaten modemde bozulmuştu.buda tuzu biberi oldu.
ama okullar açılıyor.interneti tekrar açtırmam gerekecek.o zaman yine sıkça konuşuruz inşALLAH.
selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KASIM ABİ.ALLAH HAYIRLARA VESİLE EYLESİN.DİLERİM RABBİM O GÜZELLİKLERİ AHİRETTEDE GÖSTERİR.HER ÇEKİLEN SIKINTININ EZANIN ÖTELERDE MUTLAKA MÜKAFATI VAR.RABBİM HASTALIĞINIZ İÇİN SABIR NASİP ETSİN.O GÜZEL CENNETE GİRİP ÇIKARMASIN İNŞAALLAH.GÜZEL DUANIZ İÇİN AMİN DİYORUM.DÜNYA VE AHİRET GÜZELLİKLERİ HEP SİZİNLE OLSUN SELAM VE DUA iLE

aleykum selam bülent kardeşim.
RABBIM razı olsun.
o bütün güzellikleri RABBIM cümle ümmeti MUHAMMEDE nasip etsin.amin.
güzel duaların içinde çok teşekkür ederim.
ahiret hayatı ümmmet için rahatlıktır.o rahatlıga erişenlerden eylesin RABBIM.amin.
selametle.

burakg

Kayıtlı Kullanıcı
Dostlarım, dua edipte gerçekleşen hacetlerinizi "Bize Ayıracak 5 dakikanız Varmı" köşesinde bulunan "Dua'daki Sır-Dua Ettim Kabul Oldu" bölümünde paylaşırsanız, Rabbine yakarıpta duaları kabul olan kulların yaşadıklarına, siz de kendi başınızdan geçenlerle katkı sağlar, ilham olursanız mutlu olurum..Allah dualarınızı kabul etsin..

lavinya

Kayıtlı Kullanıcı
amiiin inşallah..ne güzel bir rüyaa..ben okurken etkilendim,böle güzel bir rüyayı gören olarak etkilenmeniz doğaldır..RABBİM bizlerede böle rüyalar görmeyi nasip eder ve bizi cennetine nail eyler inşallah ...

atris

Kayıtlı Kullanıcı
ruyanız cokk guzel abıcım tez zamanda farahlıga erın ıyısallah

sewim

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardımcın olsun kasım hadi..
sağlıgına kavusmanı diliyorum..
ama bu dünyada sıkıntı cekmemiz daha iyi inanan insanlar için..
ya hiç sıkıntı cekmeseydin neden diye düşünmicek miydin?
herseyde bir hayır vardır derler..
hakkında hayırlı olmasını diliyorum yaradandan..
allaha emanet ol..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Dostlarım, dua edipte gerçekleşen hacetlerinizi "Bize Ayıracak 5 dakikanız Varmı" köşesinde bulunan "Dua'daki Sır-Dua Ettim Kabul Oldu" bölümünde paylaşırsanız, Rabbine yakarıpta duaları kabul olan kulların yaşadıklarına, siz de kendi başınızdan geçenlerle katkı sağlar, ilham olursanız mutlu olurum..Allah dualarınızı kabul etsin..

amiin kardeşim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
amiiin inşallah..ne güzel bir rüyaa..ben okurken etkilendim,böle güzel bir rüyayı gören olarak etkilenmeniz doğaldır..RABBİM bizlerede böle rüyalar görmeyi nasip eder ve bizi cennetine nail eyler inşallah ...

RABBIM razı olsun.
güzel duanada amin kardeşim amin.
selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt