Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ölüyorum kardeşlerim (1 Kullanıcı)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum ve rahmetullah.
tüm güzel dualara amiiiin.
Allah'a emanet olun...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
inan abi okurken ağladım ALLAH cümlemze oraya girmeyi nasip eder İNŞALLAH....

inşALLAH kardeşim inşALLAH.
RABBIM o güzellikleri hepimize nasip etsin.
ben rüyamda etkisiniden kurtulamadım,ya gerçegini bizzat canlı canlı görürüsek ne yaparız bilmem.
selametle

K

kırıkkalp

inşALLAH.
ALLAHIM ÇOOOOOOOOOK MERHAMETLİDİR ÇOK..SELAMETLE

biliyorum zaten o içimde o ümit olmasaydı (RABBİMİN ÇOKK MERHAMETLİ OLDUĞU) ne yapardım bu günahların ağırlığından bilemiyorumm yinede kendimi çook şanslı sayıyorum ALLAH muhafaza yaa inanmasaydım (haşaaa).... ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
biliyorum zaten o içimde o ümit olmasaydı (RABBİMİN ÇOKK MERHAMETLİ OLDUĞU) ne yapardım bu günahların ağırlığından bilemiyorumm yinede kendimi çook şanslı sayıyorum ALLAH muhafaza yaa inanmasaydım (haşaaa).... ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN....

elbette ümitkar olan.
ALLAH bunu bizzat kendi istiyor zaten.
hiç bir günah ALLAHIN rahmetinden büyük degildir.
şöyla çevrene bir bak .hiçö günahsın kusursuz insan varmı.YOK.
işte ALLAHIM bunu çok iyi bildigi için tövbe kapısını hep açık tutuyor.
bizler her halikarde halimize şükredelim.şurada bile onu anıp,şükrediyoruz.
inşALLAH rahmetinide bizlerden mahrum etmez.

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamun aleyküm kasıma bi
içim bi tuhaf oldu
rabbim size çok güzel bi yol göstermiş büyül bi fırsat
başaka diyecek bişey bulamıycam
selametle.........

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kasıma bi
içim bi tuhaf oldu
rabbim size çok güzel bi yol göstermiş büyül bi fırsat
başaka diyecek bişey bulamıycam
selametle.........

aleykum selam kardeşim.
RABBIMA şükürler olsun.hatta bu rüyanın akabinde eger gördügüm yer bana tahsisse ALLAHIM canımı al demiştim.ama bakmakala mükellef oldugum 3 kızım var.sonra insan onları düşünüyor ve duraklıyor.
ama o gördügüm yer inan o kadar çok güzelki orayı anlatmaya hiç bir dilin kelimenin gücü yetmez.
ALLAH herkese nasip etsin amin.selametle

K

kırıkkalp

elbette ümitkar olan.
ALLAH bunu bizzat kendi istiyor zaten.
hiç bir günah ALLAHIN rahmetinden büyük degildir.
şöyla çevrene bir bak .hiçö günahsın kusursuz insan varmı.YOK.
işte ALLAHIM bunu çok iyi bildigi için tövbe kapısını hep açık tutuyor.
bizler her halikarde halimize şükredelim.şurada bile onu anıp,şükrediyoruz.
inşALLAH rahmetinide bizlerden mahrum etmez.

inşALLAH abicim inşALLAH....

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
ölüyorum kardeşlerim

Evet kardeşlerim.İleri derecede ve kronikleşmiş astım hastasıyım.15 yıldır bu rahatsızlıkla beraber yaşıyorum.ALLAHIM izni ve büyüklerin duasıyla ayaktayım.çok kez krizlere girip ölümü bir nevi canlı canlı yaşadım.RABBİM kimseyi bu rahatsızlıkla imtahan etmesin.Edilen din kardeşlerimede sabır versin.Şimdi asıl konuya gelmek istiyorum. Bundan kısa bir zaman önce yine rahatsızlaştım,ama nefesim daralmadıgı için hastaneye gidip bizim o meşhur serumu almadım.Akşam saat 11 gibi yataga girip uyudum.Yatmadan önce ALLAHA dua edip yalvardım.Eger bir kriz gelipte ölürsem,beni huzuruna iman ile çıkartmasını diledim.Yani genelde hepimizin sık sık ettigi duadan bende ettim,uykuya daldım.
Bir adam geldi yanıma,elimden tutup gel dedi.bir adım attık,karanlık bir yere girdik.İkinci bir adımda ise,milyarlarca insanın bir arada oldugu,yüzlerinin kapkara oldugu,tarif edilemez acılar ve ızdıraplar içinde kıvrandıklarını gördüm. benimle beraber olan kişiyle birlikte biz sanki havada asılı bir şekilde duruyor,orada ki yüzleri kapkara insanları film izler gibi izliyorduk.Korkumdan aglamaya başladım."ALLAHIM ben bukadar kötü bir kulunmuydumki beni bunların arasına attın "diye kendi kendime kahretmeye başladım.Yanımdaki kişide bir anda kaybolmuştu.Ben aglıyor yukarıdan ızdırap çekenleri seyrediyordum.Biri çok dikkatimi çekti,o daha çok kıvranıyordu.Aglayaraktan sordum. Sen neden böyle oldun.Bana verdigi cevab şu oldu."Ufacık bir sebebden ötürü ben bu hale geldim.Dünyada ezan okunurken,ben pek umursamaz,dikkate almazdım,işte bundan ötürü ben böyle oldum" dedi ve kıvranmaya devam etti.Sonra aglayaraktan oradan ayrıldımki,gök yüzünde yüzleri yusyuvarlak,ay gibi pırıl pırıl parlayan,başları sarıklı insanlar gördüm.Bu sefer sevincimden aglamaya başladım.ALLAHIM dedim,kendi kendime.Böyle güzel insanların varya artık korkmam diyordumki,bir kadın yanımda peydah oldu.Beraberce oradan çok kısa bir anda ayrıldık.Her şey öyle anlık oluyorduki onu tarif edemiyorum.Beraberce tünel gibi bir yere girdik,ama ne tünel.O güzelligi anlatmaya ne benim nede başka bir insanın gücü yeter.Ben hayranlıkla saga sola bakarken,sag tarafımızdan bir kapı açıldı.İnanın şu dünyada ne öyle yüzü güzel bir insan nede dili öyle tatlı bir insan vardır.Orada epeyce bir konuştuk.ama şimdi orada ne konuştugumuzu inanın tam hatırlayamıyorum.Yalnızca beni oraya göyüren kadının olmadıgın gördüm ve o kadının nereye gittigini sordum.Bana onun gittigini,onun kadın degil hanım oldugunu söylediler.Ve bana cenneti görmek istermisin diye sordular.Bütün gücümle kafamı sallayıp sevinçle evet evet dedim.Bana az ilri gidersen görürsün dedilerve kapı bir anda kapandı,sanki orada hiç kapı açılmamış gibi oldu.2-3 adım attımki,kafamın üstünden bir delik açıldı.50/60 cm genişliginde,sütten daha beyaz,dokundugunda insanın içini bir hoş eden bir delik.ayaklarım yerden kesilip yükselmeye başladım.o delikten içeri girmeye başladım,aynı zamanda o delik dedigim şeye ellerimi sürüyor,ve öyle tatlı bir haz alıyordumki anlatamam.Göysüme kadar içeriye girdim.:A:A:A
Aglayın kardeşlerim aglayın.şimdi anlatacagım şeylerden ALLAHIM bizleri mahrum etmemesi için aglayın.Çünkü ben çok agladım.Öyle bir temizlikvardıki,her yer elmas gibi parıl parıl parlıyordu.insanlar vardı,tertemiz ,güler yüzlü.hepsi bana bakıyor,gülümsüyorlr idi.Evler vardı evler ama bu dünyanın sarayları,köşkleri o evlerin yanında baraka kalır.Agaçlar vardı,hurma agacına benzer fakat uzun,up uzundular.hepsi ip gibi bir sıra dizilmişlerdi.Ve her yer ter temiz,pırıl pırıldı.Bir an dayanamadım ve ALLAH diye bagırmaya başladım ki,yatagımdan ter kan içinde uyandım.kalbim yerinden çıkarcasına atıyordu.agzım dilim kup kuru olmuştu.saate baktım gecenin 4 dü olmuş.uyuyamadım.namazı bekledim.
sabah hanım uyandıgında hanıma anlattım.tabi göz yaşları içinde. eşimde agladı ve ALLAH hayra çıkatsın dedi.O gün bugün her fırsatta eşe dosta yine anlatırım.her anlattıgımdada inanın o rüyayı tekrar yaşamış gibi olurum.ALLAHIM cümlemize oraya girmeyi nasip etsin .amin :gulegule

selamun aleykum kasım abi allah mekanını cennet eylesin hayra çıka inşallah.

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm Kasım Abi.Öncelikle Rabbim size şifa versin.Rüyanız İnşallah hayırlara çıkar.Allah, tüm Mü'minlerin mekanını cennet eylesin.Allaha emanet olun Kasım abi..Selametle...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm Kasım Abi.Öncelikle Rabbim size şifa versin.Rüyanız İnşallah hayırlara çıkar.Allah, tüm Mü'minlerin mekanını cennet eylesin.Allaha emanet olun Kasım abi..Selametle...

aleykum selam kardeşim.
RABBIM razı olsun.
CÜMLE ÜMMETİMUHAMMEDE RABBIM ŞİFA VERSİN AMİN.
güzel duların içinde saol.
RABBIM cümlemizin ahir hayatını ve dünya hayatını hayra çıkarsıon amin.selametele.

réyhæn

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardım etsin kardeşim, inşalllah iyi olursun.

nasırlı_kalp

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sıkıntınızı hafifletsin inş. ve rüyanızı hayra çıkarsın inş.

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.. bu anlattığın güzellik dolu rüya karşısında nasıl bir yorum yapılır ki? tek diyeceğim tüylerim diken diken oldu derler ya işte öyle oldu
Rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah.. Ayrıca çok geçmiş olsun Rabbim şifasını verir inşaallah amin.. Dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt