sevgili kan erdem yeterli bence! bakın anlayabiliyorum...Hüzünlü gurbet ayrıca güzel anlatımınız içinde teşekkür ederim. siteye üye olalı henuz 5 dk oldu. ve lütfen bana yardım edebilcekseniz dinliyorum..
sevgili kan erdem yeterli bence! bakın anlayabiliyorum...Hüzünlü gurbet ayrıca güzel anlatımınız içinde teşekkür ederim. siteye üye olalı henuz 5 dk oldu. ve lütfen bana yardım edebilcekseniz dinliyorum..
PARDON MU MUTLULUK NE? HADİ ŞİMDİ BENİM ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİN.. VE SİZ DEVAM EDİN. NE BU YA.. ALLAHTAN Bİ DANIŞALIM DEDIK.. SAÇMA.. UMARIM ARANIZDAN BİRİ DOGRU YAPTIGINI FALAN DÜŞÜNMÜYORDUR... OF COK SAÇMA....aleykümselam abla...üye kurallarında belirtiliyor..koyulması yasaktır...selametle...[/quo
ALLAH razi olsun kardesim tesekkur ederim hayirli bayramlar selam ve dua ile
kardesim neden yazdiklarimizla dalga geçiyorsun?? kaan erdem kardesim vaktini ayirip bilmedigim bir konuda benide senide aydinlatmis bulundu bunun neresi saçma acaba çok merak ediyorum neyse onemli degil tartisma olmasin lutfen tesekkurlerPARDON MU MUTLULUK NE? HADİ ŞİMDİ BENİM ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİN.. VE SİZ DEVAM EDİN. NE BU YA.. ALLAHTAN Bİ DANIŞALIM DEDIK.. SAÇMA.. UMARIM ARANIZDAN BİRİ DOGRU YAPTIGINI FALAN DÜŞÜNMÜYORDUR... OF COK SAÇMA....
YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU GALİBA SİZ BİR SAKİN OLUN ABLACIM OLUR BÖYLE DURUMLAR NORMALDİR SEN BİLGİ EDİNMEYE GELMİŞSİN NE GÜZEL ARAMIZA HOŞGELDİN SEVİNDİM BİRAZ OLSUN SİZE BİR PAYLAŞMAYA ÇALIŞTIĞIMA SİZ DEVAM EDİN İNŞAALLAH ALLAH MUVAFFAKİYEİTNİZİ ARTTIRSIN İNŞAALLAH BEN SİZİNLE PAYLAŞIMDAN DOLAYI ÇOK SEVİNMİŞTİM ALLAH RAZI OLSUN SİZDENyardımcı olanlara teşekkur ederim.. amcım sadece ne yapmam gerektiğini öğrenebilmekti...
Bencede konu uzamamalıydı bir defa uyarı yeterliydi anlıyorum reflex olduğuna inanıyorum sorun yok sen içini rahat tut kardeşim üyeliğin hayırlı olsun devam inşaallah kimse için gelmiyoruz bu siteye anlıyorsundur beni inşaallahRisale-i nur size lafım yok. sorun sadece benim foto koymamdı. kaldırdım. bitti. sonra link i de verdiniz sağ olun.. ama uzatmanın ne anlamı var.. bu kadar abartılmasını hoş karşılamadım sadece.. burda biraz garip karşılanıldım ve hoş olduğunu söleyemiycem hatta bi kaç istemeden hissettiğim şeyler daha ama buda yanlış..
Bencede konu uzamamalıydı bir defa uyarı yeterliydi anlıyorum reflex olduğuna inanıyorum sorun yok sen içini rahat tut kardeşim üyeliğin hayırlı olsun devam inşaallah kimse için gelmiyoruz bu siteye anlıyorsundur beni inşaallah
ufak şeyler bunlar büyütmeye değmez
selamunaleykum degerli risale-i nur kardesim gerçekten konu uzamamaliyli fakat soyle bisey oldu ben forumu açtigimda henuz resim konusuyla ilgili hiç kimse bisey yazmamisti birtek sen yazmistin ilk olarak sonra bende resimle ilgili yazmaya karar verdim fakat cevapladiktan sonra baktim ki kaan erdem kardesimde yazmis benimkide eklenince çok oldu tabi hakkini helal et yui_18 kardesim selametleBencede konu uzamamalıydı bir defa uyarı yeterliydi anlıyorum reflex olduğuna inanıyorum sorun yok sen içini rahat tut kardeşim üyeliğin hayırlı olsun devam inşaallah kimse için gelmiyoruz bu siteye anlıyorsundur beni inşaallah
ufak şeyler bunlar büyütmeye değmez
olur böyle şeyler üzülmeye yıpranmaya deymez bir yanlış olmuştur ikisi aynı anda gelince bende öyle hissettim yani sorun yok yui_18 kardeşimselamunaleykum degerli risale-i nur kardesim gerçekten konu uzamamaliyli fakat soyle bisey oldu ben forumu açtigimda henuz resim konusuyla ilgili hiç kimse bisey yazmamisti birtek sen yazmistin ilk olarak sonra bende resimle ilgili yazmaya karar verdim fakat cevapladiktan sonra baktim ki kaan erdem kardesimde yazmis benimkide eklenince çok oldu tabi hakkini helal et yui_18 kardesim selametle
arkadaşım hoşgeldın.bende senın gibi okul yıllarında aynı sorunları yaşadım ama ne olursa olsun namazın terkedılmeyeciğini önce aklıma soktum ve spor odasında kıldım.her öğlen seccadem ve başörtümü alırr gidr namazımı kılardım.kımseyıde takmazdım.cünkü gerçek olan rahmandır ve onun sözüdür.namzını dosdoğru kıl.sende bişekılde çözümler bulmalısın.buda benım nacizane fıkrım.farz olan konularda hassas olmalıyız.dua ile.hakkını helal et