Maşallah Kardeşime Maşallah Senin gibi temiz olmayı ne kadar çok isterdim
ALLAH razı olsun Teşekkürler ...Takipteyim..inşALLAH
Gönlüne bereket can gönüldaş...Dun gece dedim ki.
"Ya Ali..
Ya Osman..
Ya Omer..
Ya Eba Bekr..
Ya Muhammed Mustafa (s.a.v)..
Nerdesiniz?
Bir yere bu yangin yeri olmus bu yureklere gozukmediniz.
Hani nerde Ali?
Esedullah. Lakabi Haydar. Resulullah'in damadi. Fatima'nin sevgilisi, sevdigi. Hasan ve Huseyin'imin babasi. Dorduncu halife. Ask neferi'nin (s.a.v) amcaoglu. Ebu Talip'in oglu.
Ali iste.
Baska soze ne gerek var?
Hayber kapisini tek basina sokup cikaran.
Musriklerin korkulu ruyasi.
Peygamber yerine yataga uzanan gonca.
Ali..
Nerdesin imamim Ali..
Hani nerde Osman?
Peygamberin iki nurunun sahibi. Nesepte Peygamber'le sarmas dolas olan. Ali'nin kilicinda, zirhinda hatirasi olan. Efendisi olmadan Kabe'yi tavaf etmeyen. Susuzken ashab, su kuyusunu satin alan. Ebu Bekr'in, Omer'in ve Ali'nin dostu. Ucuncu halife. Kani Kur'an'i open sehid. Incelik, zariflik abidesi. Hayanin yuruyen hali. Zenginligini comertlikle sereflendiren insan. Zinnureyn.. Osman..
Ummu Gulsum'un esi.
Rukiyye'nin sevgilisi.
Daha bir fidanken topraga gomulen Peygamber torunlarinin babasi.
Kalbimdeki yara.
Osman..
Basimin taci, nerdesin?
Nerde Omer?
Hattab'in oglu. Er meydanlarinin aslani. Ikinci halife. Soyu dedelerinde Nur'la birlesir. Adalet onun soyadi. Allah'i ve Resulu'nu herseyin onunde tutan lider. Cesaretin, boynunu buktugu, seytanin kose bucak kactigi heybet. Abdullah'in babasi. Ali'nin damadi. Resulullah'in kaimpederi. Sevilen ve seven. Ebu Bekr'in ayakucunda yatan, yesilkubbe de Rabbine uzanan. Zalime kilictan sert, mazluma sefkatten yumusak.
Haksizliga boyun egmeyen.
Faruk..
Omer..
Boynumu buken komutan.. Omer..
Omer nerde simdi?
Ey Eba Bekr.
Aise'nin babasi. Ebu kuhafe'nin hayirli evladi. Ikinin ikincisi. Rabbimin Resulullah vesilesiyle konustugu insan. Ilk halife. Resulullah'tan sonra tek. Comertlik, edep.. Sevgili'nin bir ayri sevilen Aise'nin siddik babasi.
Sevr'de magara arkadasi.
Her an saginda bulunan Sevgili'nin.
Mutevazi ve edepli.
Yumusak, halim .
Meleklerin kendisine ozendigi insan.
Kalbi, butun guzelliklerle ic ice.
Peygamberlerden sonra insanlarin en buyugu.
En cok seven.
En cok sevilen.
Alemlerin Fahri'nin imameti biraktigi imam.
Ali, Osman, Omer..
Hepsinin dostu.
Hepsinin imami.
Gozyaslarini Kur'an'a saklayan asik.
Sevgili kul.
Eba Bekr Siddik.
Hizmetkarin olabilir miyim acaba?
Eba Bekr Siddik, nerdesin?
Ummetin sultani.
Nerdesin?
KP.
Gönlüne bereket can gönüldaş...
EyvaALLAH...
Bismillahirrahmanirrahim...
Hep soruyorlar "Neden bu kadar onem veriyorsun besmeleye?" Hatta bir kardesimiz bana " Besmele deyince aklima hep sen geliyorsun" derdi... Allah ondan da razi olsun.
Asil konuma doneyim... Yani genc kizlarimiza, kardeslere...
Rabbim onlara selamet ve hidayet nasip etsin. Soyle bir bakiyorum sokaklara, televizyonlara, sosyal paylasim sitelerine...
Nasil bir basortusu yada nasil bir takma sekli ki , herkesten cok dikkat cekiyor.. Demistir ki Resullullah : "Kafirlere benzemeyin." Peki ya pantalonlar, rengarenk sallar ? Bir basortusune 70 t vermek ne demek ?
Tesettur modasi ne demek ?
"Basi deve horgucu gibi olanlar" = " Cennetin kokusunu alamayacak olanlar" buyuruyorlar...
Cennetin kokusuna, sacma sapan bir adeti veya saclarinizi mi tercih ederseniz?
Kusura bakmayin efendim, ben tercih edemem ! Etmem !
"Saclarimi ensemde toplayinca rahatsiz oluyorum" . Kendisini uyardigim kizlarin bahanesi... Ates sizi rahatsiz etmiyor mu diyemiyorum onlara. Ne diyebilirim ki?
Basini ort, gerisi nasil istersen...
Boyle bir sey mumkun mu? Asla...
Eger Fatima'nin (ra) yolundaysan asla...
Sen kendin mi yazıyorsun bunları :
Dun gece dedim ki.
"Ya Ali..
Ya Osman..
Ya Omer..
Ya Eba Bekr..
Ya Muhammed Mustafa (s.a.v)..
Nerdesiniz?
Bir yere bu yangin yeri olmus bu yureklere gozukmediniz.
Hani nerde Ali?
Esedullah. Lakabi Haydar. Resulullah'in damadi. Fatima'nin sevgilisi, sevdigi. Hasan ve Huseyin'imin babasi. Dorduncu halife. Ask neferi'nin (s.a.v) amcaoglu. Ebu Talip'in oglu.
Ali iste.
Baska soze ne gerek var?
Hayber kapisini tek basina sokup cikaran.
Musriklerin korkulu ruyasi.
Peygamber yerine yataga uzanan gonca.
Ali..
Nerdesin imamim Ali..
Hani nerde Osman?
Peygamberin iki nurunun sahibi. Nesepte Peygamber'le sarmas dolas olan. Ali'nin kilicinda, zirhinda hatirasi olan. Efendisi olmadan Kabe'yi tavaf etmeyen. Susuzken ashab, su kuyusunu satin alan. Ebu Bekr'in, Omer'in ve Ali'nin dostu. Ucuncu halife. Kani Kur'an'i open sehid. Incelik, zariflik abidesi. Hayanin yuruyen hali. Zenginligini comertlikle sereflendiren insan. Zinnureyn.. Osman..
Ummu Gulsum'un esi.
Rukiyye'nin sevgilisi.
Daha bir fidanken topraga gomulen Peygamber torunlarinin babasi.
Kalbimdeki yara.
Osman..
Basimin taci, nerdesin?
Nerde Omer?
Hattab'in oglu. Er meydanlarinin aslani. Ikinci halife. Soyu dedelerinde Nur'la birlesir. Adalet onun soyadi. Allah'i ve Resulu'nu herseyin onunde tutan lider. Cesaretin, boynunu buktugu, seytanin kose bucak kactigi heybet. Abdullah'in babasi. Ali'nin damadi. Resulullah'in kaimpederi. Sevilen ve seven. Ebu Bekr'in ayakucunda yatan, yesilkubbe de Rabbine uzanan. Zalime kilictan sert, mazluma sefkatten yumusak.
Haksizliga boyun egmeyen.
Faruk..
Omer..
Boynumu buken komutan.. Omer..
Omer nerde simdi?
Ey Eba Bekr.
Aise'nin babasi. Ebu kuhafe'nin hayirli evladi. Ikinin ikincisi. Rabbimin Resulullah vesilesiyle konustugu insan. Ilk halife. Resulullah'tan sonra tek. Comertlik, edep.. Sevgili'nin bir ayri sevilen Aise'nin siddik babasi.
Sevr'de magara arkadasi.
Her an saginda bulunan Sevgili'nin.
Mutevazi ve edepli.
Yumusak, halim .
Meleklerin kendisine ozendigi insan.
Kalbi, butun guzelliklerle ic ice.
Peygamberlerden sonra insanlarin en buyugu.
En cok seven.
En cok sevilen.
Alemlerin Fahri'nin imameti biraktigi imam.
Ali, Osman, Omer..
Hepsinin dostu.
Hepsinin imami.
Gozyaslarini Kur'an'a saklayan asik.
Sevgili kul.
Eba Bekr Siddik.
Hizmetkarin olabilir miyim acaba?
Eba Bekr Siddik, nerdesin?
Ummetin sultani.
Nerdesin?
KP.
Emegine yüreği saglık kardesim ben sana bosuna küçük amma yüreği büyük demiyorum valla ggözlerim doldu okuyunca masaallah Rabbim muvaffak kalsın benim canım guzel kardesim
Çok güzel ama bunlar :Evet, kendime ait olmayan yazilarin sahiplerini altina yazarim Benimkilerde "KP" etiketlidir yani "KatrePare"
Çok güzel ama bunlar :
ALLAH razı olsun senden gerçekten çok güzel yazılar : Kıskandım vallahi seni , arasıra bende bir şeyler yazmak isterim ama bende yetenek yok bir iki cümlenin dışına çıkamam becereksizim yani bu konuda : Ama bazen içimde öyle şeyler oluşur ki onları yazıya döküp unutmamak isterim ama nasıl cümlelere aktaracağımı bilemem bende böyleyim işte : Neyse not defterini fazla karalamak istemiyorum fazla uzatmadan ALLAH seni korusun, ALLAH daha da başarılı olmanı sağlasın Kardeşim :