Es-selâmu Aleyküm ve Rahmetullâhi ve Berakâtuhu kardeşim..
Öncelikle bu mesajım için bu konu uygun olmayabilir kardeşim, ama buradan görmenin daha kolay olacağını düşünerek ve de affına sığınarak mesajımı bu konuya yazıyorum.. Affım ola..
Şu anda bir kitabı okumaktayım kardeşim ve de kitabın sonlarına yaklaşmış bulunmaktayım. Açıkcası bitirmeyi bekleyemedim
Hatırlar mısın kardeşim, başucu kitabınız konusunda ben Hz. Hatice kitabı için teşekkür etmiştim ve sen de "abi senden de beklerim tavsiye" demiştin.. Ve inşAllah birgün okumana değer gördüğüm bir kitap olursa tavsiye ederim demiştim..
Kitaptan bahsetmeden evvel, bu kitabı önceden biri tavsiye etti mi bilmiyorum, eğer ettiyse lütfen hakkını helal etsin, kusurumu mazur görsün.. Aslında şu anda serinin 2. kitabını okumaktayım.. İlki de çok çok güzeldi ama ikincisi bir başka.. Gerçekten okurken bir başka hissettirdi, hissettiriyor.. Özellikle Rabia Zeyneb ve Yusuf Bilal'in geçtiği kısımları okurken... Velhasılı kelam,
Münib Engin Noyan'ın
Aşk Düşünce Yollara adlı roman serisinin ilk iki kitabı "
Hikaye-i Bilâl" (1) ve "
Hikaye-i Râbiâ" (2) kitaplarını okumanı tavsiye ediyorum kardeşim, dediğim gibi özellikle de 2. kitabı, Hikaye-i Râbiâ'yı.. Umarım beğenini kazanacak bir kitap tavsiye etmişimdir.. Allah razı olsun daimen ve ebeden.. Allah'a emanet olasın kardeşim..