iyi ablacım çok şükür Rabbime.İnşallah tamamen iyileşip çıkar hastaneden.şu anda normal odada yatıyo.Bizi tanıyo bilinci yerinde.Ama tabiki geçirdiği hastalığın etkileri var üzerinde....
arkadaşım öncelikle üyeliğin hayırlı olsun ayrıca adaşız m.o kapanmaya bir adım yaklaşmışsın namaza başlayarak kolay bi süreç değil bende yaşadığım için biliyorumve zor zamanımda bu siteyle karşılaştım ve burdaki arkadaşlarım sayesinde allah razı olsun bende kapandım ki benm ailemde açık tepkilerinden korktm bi bakıma bak nedemişsin namaza başladım ama alıştılar başta tabiki birileri bişeyler dicek olumlu yada olumsuz sen kafana takma burcum82sayesinde bunlarıda öğrendim aslında ben beklediğim olumsuz tepki pekte almadım çok şükür söyleyenlerdende siizn fikriniz deyip geçiştirdim eğer kapalılığı ertelersen hiç başlayamazssın tıpkı namaz kimi ha bugün ha yarın derken bakmışın yaş geçmiş işte bunun için kendine güven herşeyi gözönüne al ve şunu düşün ahirette hangisi yanında olcak annen baban kardeşin vs.. herkes kendi günahlarından mesul olucak seni ahirette kurtarma gibi şansları olmucak bunları iyi düşün bak bana inan herşey kapanana kadar bi cesaretle yaptım yarın 21.günüm çok şükür ki iyi gidiyo senn azmin karşısında hepsi zamanı gelince susucaklar bağlamaya gelince adaşım bende başta zorlandım hala bile çok ii yapamıorum ama zamanla en iyisinş öğrenicem bazen şükrediorum allahım bana bu fırsatı bu yaşımda verdiğin için şimdi tercih senin ailen mi? ahiret mi? ama ailenmi derken sakın onlarıda üzme yani sinirli olma yumuşak davran herzaman sevgiyle kal en kısa sürede olumlu haberlerini beklioruz
selam ve dua ile....[/QUOTE
Canım kardeşim AY-YA senden bu sözleri duymak inan beni nekadar mutlu etti anlatamam bak göruyormusn huzura kavusmak için gelmiştin kavustun şimdi sen huzura kavuşmları için yardım ediyorsun.... ne guzel birşey değilmi bu ....
İsmimi geçirmişsin okuyuncamutlu oldum senin o huzur kavusmanda azıcık katkım olduysa nemutlu bana
Canım , arkadaşımiçin yazdıklarının sonuna kadar katılıyorum cok dogrun şeyler yazışsın bende şimdi senin söylediklerine ilaveten bir iki şey yazacağım
canım birde senden birşey isteyeceğim içindeki o huzuruda anlatırmısın kapandıktan sonra 2 cumleylede olsa ......
Bitanem Rabbim sana ahiret hayatında takva elbisesini giydirmeye nasip etsin (Amin)Rabbim
selamun aleyküm arkadaşlar sizi burada bu konuyu konuşurken gördüğüme çok sevindim çünkü tam da ben bu konuşmayı arıyodum gerçekten çok gerekli bi konu artık birilerinin çıkıp yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmesi lazımdı arkadaşlar ben zor durumdayım bana akıl verin beni motive edin yaa lütfen kapanmak istiyorum ne zamandır ama bir türlü yapamıyorum ailem ve sülalem açık olduğu için benim bu isteğime ailem tepki veriyo ya nasıl başlıyıcağımı bilemiyorum korkuyorum da bağlamasını bilmiyorum hem de. gerçi o sorun değil öğrenirim birinden ama artık biri çıkıp beni iyce motive etsin bana bi akıl verin kararsız değilim asla kesinlikle kapanıcam ama bu evde yaşadığım sürece nasıl yapıcam bilmiyorum namazlarımı kılmaya başladım zor alıştılar şimdi de kapanmak istiorum ama karşı çıkıyolar nerelere gitsem yaa bişe yazın bana acil Allah rızası için
canım benim tabikide cok sevinilecek bir durum bu bak ilk adımları nekadar kolaylıkla atmşsın bundan sonra senin kararlılıgın devreye giriyor...Şimdide nefisin-şeytanın sözleri dinleme diyeceğim içinden gelen o olumsuz sesin (daha zamanın var daha gencsin- acılırsın) demelerine sakın takılma onlar mü'minlerin iyi -hayırlı şeylerden alı koymak için vardır.... İçinden gelen hep olumllu sesi dinle ve vakit kaybetmeden kapan ve muhakkak şunları musait olunca oku (bu sitede bu konunun oldugu bölümde kapalı bayanların nasıl hareket etmesi gerektiği kapalılıgın en guzel şeklini anlatan yazılarıda oku ki layıkıyla yerine getirebilesin) Dediğim gibi ailen olumsuz konusabilir onları hiç düşünme Çünkü sen en dogrusunu yapıyorsun Rabbimin emrini yerini getiryorsun vede hiç korkma Rabbim herzaman senin yanında .... canım evet örtü insanın yüzüne nur getiyor seninkinede nasıl getirmistir nasıl guzelleşmisindir bende ilk aldıgımda hemen aynanın karşına gectim arada fark dağlar kadarı... Tesettür bir bayana kendine güveni getirir aitlik duygusunu hissedersin ve tesettürle okadar rahatsındır ki.... Birde tesettüre giren bayana Rabbim hep hidayetini veri onunselamun aleyküm arkadaşlar ben ayca ya şifremi unuttum sora yeni şifre aldım ama yine giriş yapmadı yanlış dedi falan ben de uğraşmak istemedim tekrar üye oldum. ayya ve burcum çok teşekkür ederim bana yardım ettiğiiniz için motive olmak gerçekten önemli bugün bi kaç arkadaşımla daha konuştum herkes çok sevindi. bi dükkandan girip eşarp aldım kendimi daha hazır hissedeyim diye ordakiler bile çok sevindi benim adıma ama bir türlü ailem sevinmedineyse onları duymamam lazım duyarsam olmaz zaten kulaklarımı onlar alışıncaya kadar tıkıyıcam artık napalım. inş en kısa zamanda kapanırım . kapanır kapanmaz da en kısa zamanda size de haber vericem teşekkür ederim dostluğunuz için herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar bu sabah bi kaç tane daha alayım da artık en kısa zamanda başlayayım inşallah Rabbim bana güç cesaret versin. kızlar ya bu akşam o aldığım eşarbı denedim baktım uzun uzun kendime gözlerimin içine gözlerim doldu şekilden şekile soktum türbanı denedim çoğu güzel oldu insanın yüzü nurlanıo sanki gerçi siz benden ii biliosunuzdur ama içimde kalmasın paylaşim dedim sora çıkardım tabi bi baktım kendime saç baş dağınık öyle itici göründüm ki gözüme anlatamam sanki çıplak kalmışım gibi oldu sanki üzerimdeki elbisem o eşarpmış gibi geldi hayret ettim gerçi daha evvel yine denemiştim yine öyle olmuştu dualarınız için yardımlarınız için Allah sizden razı olsun inşallah Rabbim de sizlere her daim yardım etsin görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın
selamun aleyküm arkadaşlar ben ayca ya şifremi unuttum sora yeni şifre aldım ama yine giriş yapmadı yanlış dedi falan ben de uğraşmak istemedim tekrar üye oldum. ayya ve burcum çok teşekkür ederim bana yardım ettiğiiniz için motive olmak gerçekten önemli bugün bi kaç arkadaşımla daha konuştum herkes çok sevindi. bi dükkandan girip eşarp aldım kendimi daha hazır hissedeyim diye ordakiler bile çok sevindi benim adıma ama bir türlü ailem sevinmedineyse onları duymamam lazım duyarsam olmaz zaten kulaklarımı onlar alışıncaya kadar tıkıyıcam artık napalım. inş en kısa zamanda kapanırım . kapanır kapanmaz da en kısa zamanda size de haber vericem teşekkür ederim dostluğunuz için herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar bu sabah bi kaç tane daha alayım da artık en kısa zamanda başlayayım inşallah Rabbim bana güç cesaret versin. kızlar ya bu akşam o aldığım eşarbı denedim baktım uzun uzun kendime gözlerimin içine gözlerim doldu şekilden şekile soktum türbanı denedim çoğu güzel oldu insanın yüzü nurlanıo sanki gerçi siz benden ii biliosunuzdur ama içimde kalmasın paylaşim dedim sora çıkardım tabi bi baktım kendime saç baş dağınık öyle itici göründüm ki gözüme anlatamam sanki çıplak kalmışım gibi oldu sanki üzerimdeki elbisem o eşarpmış gibi geldi hayret ettim gerçi daha evvel yine denemiştim yine öyle olmuştu dualarınız için yardımlarınız için Allah sizden razı olsun inşallah Rabbim de sizlere her daim yardım etsin görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın