Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
iyi ablacım çok şükür Rabbime.İnşallah tamamen iyileşip çıkar hastaneden.şu anda normal odada yatıyo.Bizi tanıyo bilinci yerinde.Ama tabiki geçirdiği hastalığın etkileri var üzerinde....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
iyi ablacım çok şükür Rabbime.İnşallah tamamen iyileşip çıkar hastaneden.şu anda normal odada yatıyo.Bizi tanıyo bilinci yerinde.Ama tabiki geçirdiği hastalığın etkileri var üzerinde....

canım cok sevindim bukadarına bile binlerce şükür Rabbime cok zor bir hastalık geçirdi hastalıgın etkileri yavaş yavaş zamanla azalacaktır... Herzaman dualarımda dedemiz Rabbim kabul eylesin Rabbim size acil şifalr verssin Rabbim yar ve yardımcınız olsun ....

berat05

Yönetici
Güncelleme

Güncelleme

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

-ayca-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar sizi burada bu konuyu konuşurken gördüğüme çok sevindim çünkü tam da ben bu konuşmayı arıyodum gerçekten çok gerekli bi konu artık birilerinin çıkıp yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmesi lazımdı arkadaşlar ben zor durumdayım bana akıl verin beni motive edin yaa lütfen kapanmak istiyorum ne zamandır ama bir türlü yapamıyorum ailem ve sülalem açık olduğu için benim bu isteğime ailem tepki veriyo ya nasıl başlıyıcağımı bilemiyorum korkuyorum da bağlamasını bilmiyorum hem de. gerçi o sorun değil öğrenirim birinden ama artık biri çıkıp beni iyce motive etsin bana bi akıl verin kararsız değilim asla kesinlikle kapanıcam ama bu evde yaşadığım sürece nasıl yapıcam bilmiyorum namazlarımı kılmaya başladım zor alıştılar şimdi de kapanmak istiorum ama karşı çıkıyolar nerelere gitsem yaa bişe yazın bana acil Allah rızası için

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım öncelikle üyeliğin hayırlı olsun ayrıca adaşız m.o kapanmaya bir adım yaklaşmışsın namaza başlayarak kolay bi süreç değil bende yaşadığım için biliyorumve zor zamanımda bu siteyle karşılaştım ve burdaki arkadaşlarım sayesinde allah razı olsun bende kapandım ki benm ailemde açık tepkilerinden korktm bi bakıma bak nedemişsin namaza başladım ama alıştılar başta tabiki birileri bişeyler dicek olumlu yada olumsuz sen kafana takma burcum82sayesinde bunlarıda öğrendim aslında ben beklediğim olumsuz tepki pekte almadım çok şükür söyleyenlerdende siizn fikriniz deyip geçiştirdim eğer kapalılığı ertelersen hiç başlayamazssın tıpkı namaz kimi ha bugün ha yarın derken bakmışın yaş geçmiş işte bunun için kendine güven herşeyi gözönüne al ve şunu düşün ahirette hangisi yanında olcak annen baban kardeşin vs.. herkes kendi günahlarından mesul olucak seni ahirette kurtarma gibi şansları olmucak bunları iyi düşün bak bana inan herşey kapanana kadar bi cesaretle yaptım yarın 21.günüm çok şükür ki iyi gidiyo senn azmin karşısında hepsi zamanı gelince susucaklar bağlamaya gelince adaşım bende başta zorlandım hala bile çok ii yapamıorum ama zamanla en iyisinş öğrenicem bazen şükrediorum allahım bana bu fırsatı bu yaşımda verdiğin için şimdi tercih senin ailen mi? ahiret mi? ama ailenmi derken sakın onlarıda üzme yani sinirli olma yumuşak davran herzaman sevgiyle kal en kısa sürede olumlu haberlerini beklioruz
selam ve dua ile....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım öncelikle üyeliğin hayırlı olsun ayrıca adaşız m.o kapanmaya bir adım yaklaşmışsın namaza başlayarak kolay bi süreç değil bende yaşadığım için biliyorumve zor zamanımda bu siteyle karşılaştım ve burdaki arkadaşlarım sayesinde allah razı olsun bende kapandım ki benm ailemde açık tepkilerinden korktm bi bakıma bak nedemişsin namaza başladım ama alıştılar başta tabiki birileri bişeyler dicek olumlu yada olumsuz sen kafana takma burcum82sayesinde bunlarıda öğrendim aslında ben beklediğim olumsuz tepki pekte almadım çok şükür söyleyenlerdende siizn fikriniz deyip geçiştirdim eğer kapalılığı ertelersen hiç başlayamazssın tıpkı namaz kimi ha bugün ha yarın derken bakmışın yaş geçmiş işte bunun için kendine güven herşeyi gözönüne al ve şunu düşün ahirette hangisi yanında olcak annen baban kardeşin vs.. herkes kendi günahlarından mesul olucak seni ahirette kurtarma gibi şansları olmucak bunları iyi düşün bak bana inan herşey kapanana kadar bi cesaretle yaptım yarın 21.günüm çok şükür ki iyi gidiyo senn azmin karşısında hepsi zamanı gelince susucaklar bağlamaya gelince adaşım bende başta zorlandım hala bile çok ii yapamıorum ama zamanla en iyisinş öğrenicem bazen şükrediorum allahım bana bu fırsatı bu yaşımda verdiğin için şimdi tercih senin ailen mi? ahiret mi? ama ailenmi derken sakın onlarıda üzme yani sinirli olma yumuşak davran herzaman sevgiyle kal en kısa sürede olumlu haberlerini beklioruz
selam ve dua ile....[/QUOTE
Canım kardeşim AY-YA senden bu sözleri duymak inan beni nekadar mutlu etti anlatamam bak göruyormusn huzura kavusmak için gelmiştin kavustun şimdi sen huzura kavuşmları için yardım ediyorsun.... ne guzel birşey değilmi bu ....
İsmimi geçirmişsin okuyuncamutlu oldum senin o huzur kavusmanda azıcık katkım olduysa nemutlu bana
Canım , arkadaşımiçin yazdıklarının sonuna kadar katılıyorum cok dogrun şeyler yazışsın bende şimdi senin söylediklerine ilaveten bir iki şey yazacağım
canım birde senden birşey isteyeceğim içindeki o huzuruda anlatırmısın kapandıktan sonra 2 cumleylede olsa ......
Bitanem Rabbim sana ahiret hayatında takva elbisesini giydirmeye nasip etsin (Amin)Rabbim

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
canım hemde çok güzel bir duygu bi nebze katkımız oluyosa ne mutlu bize anlatırım tabiki aslında tarifi anlatılamz bi huzur içimdeki kapandım ve onun akabininde namaza başladım kapanıp namza başlayınca için huzurla doluo ferahlıosun sanki hayatında herşey düze çıkmış gibi hisseettim allahıma her ellerimi açtığımda dualarım kabul olucak allahım ellerimi boş çevirmicek bunu biliorum inş yani huzur islamdadır gercektende huzur islamda yani dicek kelimede bulamıorum şuan yaşamayan anlayamz drletya ama beni anlıosunuzdur ve adaşımda kapandığında anlıcak böyle işte ya allahım doğru yoldan şaşırtmasın...:)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar sizi burada bu konuyu konuşurken gördüğüme çok sevindim çünkü tam da ben bu konuşmayı arıyodum gerçekten çok gerekli bi konu artık birilerinin çıkıp yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmesi lazımdı arkadaşlar ben zor durumdayım bana akıl verin beni motive edin yaa lütfen kapanmak istiyorum ne zamandır ama bir türlü yapamıyorum ailem ve sülalem açık olduğu için benim bu isteğime ailem tepki veriyo ya nasıl başlıyıcağımı bilemiyorum korkuyorum da bağlamasını bilmiyorum hem de. gerçi o sorun değil öğrenirim birinden ama artık biri çıkıp beni iyce motive etsin bana bi akıl verin kararsız değilim asla kesinlikle kapanıcam ama bu evde yaşadığım sürece nasıl yapıcam bilmiyorum namazlarımı kılmaya başladım zor alıştılar şimdi de kapanmak istiorum ama karşı çıkıyolar nerelere gitsem yaa bişe yazın bana acil Allah rızası için

ve Aleykum selam canım kardeşim cok dogru yerdesin burda o içindeki sıkıntıları rahatlıkla anlatabilirsin hiç çekinmeden tamammı bizler elimizdengedlidince sana yardımcı olacağız.... oyuzden için rahat olsun
canım kardeşim anladıgım kadarıyla cok kararlısın o zaman bunun yarısından cogunu başarmıssın kararlılık cokönemli ve yaptıgının günah oldgunu bilmende sen bunların farkındasın canım AYYAnın da dediği gibi cogumuz bu surecte aillerimizden nekadar tepki aldık biliyormusun hele hele bir arkadaşımız vardı babasından aylarca kapandıgını saklamıs evden dıarı cıktıgında başını kapatmıs eve gelince acmış babası izin vermemiş ama o yinede inandıgından vazgecmemiş sonra babası alışmıs...Evet başta olumsuz tepkilerden almaktan saın korkma ve kapan canım ...evet başta tepkiler alabilirsin ama senihiç yıldırmasın ozaman Kalbinden Rabbimizi geçir deki Allahım sen hoşnutsun ya benden senin rızanı kzanmak için yapıyorum ya de inan bana ne kadar rahatlayacaksın... hem düşünsene senden ailen bir başörtüsü için vagecebilirlermi evlatlarından canlarından hayır gecemezler tepkileri olacak cunku acık bir aile demissin onlarda bilselerdi acık olmanın öteki dünyadaki azabını bak bir dakika durabileceklermiydi .... bak benim annemde acıktı tepkliliydi şimdi bana gösterilen o tepkilere kendisini kalkan yaptı ... düşün tepkili olan anne kızının önue geçip tepkilerden korudu... dedğimgibi tepkiler olabilirilk başta yadırgamalarda olacak ama sonra alışacaklar herkes yeni durumuna...
Canım ama senin her kaybettiğin gun ömürden giyor Rabbim sana uzun ömür versin nezaman öelceğimiz biliyormuyuz ozaman bugunahın vebaliyle ölmek ahirette teraziye cıktıgımızda amellerimiz (seni Rabbim korusun)seni cehenneme götüren bu agunahındır beki yada kapalısın ve layıkıla yerine getiryorsun Cenabı Allah belkide bu guzel amelin için Seni cennetine koyacak...
bence hiç vakit geçirmeden kapan canım bak ohuzur bir bambaşka namazın ve dğier ibadetlerin daha bir anlamlı olacak içinde bir sevinc Rabbimin Kuranı Kerimde biz bayanlar için Örtünün emrini yerine getirmenin sevinci hele hele bir bambaşka değilmi o içindekisıkntıda geceke bak göreceksin
Bitanem örtünmeyi inan cogumuz bilmiyorduk ama şimdi google... tesettür nasıl yapılır de karşına uzmantv diye biradrecıkacak orda anlatılmıs nasıl yapıldıgı ben ordan baka baka öğrendim sonra başörtümle oyun oynar gibi oynadım bir baktımki kendimce birşeyler yapabildim.... deneme yanılmalarla buluyoruz
canım bizler hep burdayız sen yeterki bizimle payla olurmu hayırlı gunler dularımdasıın

aycaa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar ben ayca ya şifremi unuttum sora yeni şifre aldım ama yine giriş yapmadı yanlış dedi falan ben de uğraşmak istemedim tekrar üye oldum. ayya ve burcum çok teşekkür ederim bana yardım ettiğiiniz için motive olmak gerçekten önemli bugün bi kaç arkadaşımla daha konuştum herkes çok sevindi. bi dükkandan girip eşarp aldım kendimi daha hazır hissedeyim diye ordakiler bile çok sevindi benim adıma ama bir türlü ailem sevinmedi:( neyse onları duymamam lazım duyarsam olmaz zaten kulaklarımı onlar alışıncaya kadar tıkıyıcam artık napalım. inş en kısa zamanda kapanırım . kapanır kapanmaz da en kısa zamanda size de haber vericem teşekkür ederim dostluğunuz için herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar bu sabah bi kaç tane daha alayım da artık en kısa zamanda başlayayım inşallah Rabbim bana güç cesaret versin. kızlar ya bu akşam o aldığım eşarbı denedim baktım uzun uzun kendime gözlerimin içine gözlerim doldu şekilden şekile soktum türbanı denedim çoğu güzel oldu insanın yüzü nurlanıo sanki gerçi siz benden ii biliosunuzdur ama içimde kalmasın paylaşim dedim sora çıkardım tabi bi baktım kendime saç baş dağınık öyle itici göründüm ki gözüme anlatamam sanki çıplak kalmışım gibi oldu sanki üzerimdeki elbisem o eşarpmış gibi geldi hayret ettim gerçi daha evvel yine denemiştim yine öyle olmuştu dualarınız için yardımlarınız için Allah sizden razı olsun inşallah Rabbim de sizlere her daim yardım etsin görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
eşarp aldım kendimi daha hazır hissedeyim diye ordakiler bile çok sevindi benim adıma ama bir türlü ailem sevinmedi:(

güzel kardeşim boşver ister aileni,çevreni,herkesi...sen Allah 'ın emrini yerine getirdiğin an zaten onları istesen de göremiceksin ki...onların söyledikleri bir kulağından girip diğer kulağından çıkıcak.kalbin,aklın, her an Allah aşkıyla yanıcak..o aşk yüreğini öyle kavurucak ki kimseyi duyamıcak,göremiceksin...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
inşalah canım en yakın zamanda en güzel haberlerle buraya yazmanı beklicem kendine güven ve sadece iste yeter ki iste allahıma emanet olun..

selam ve dua ile...

berat05

Yönetici

HAYIR!!!!

Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

HAYIR!!!

peki siz kimsiniz???

BEN

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar ben ayca ya şifremi unuttum sora yeni şifre aldım ama yine giriş yapmadı yanlış dedi falan ben de uğraşmak istemedim tekrar üye oldum. ayya ve burcum çok teşekkür ederim bana yardım ettiğiiniz için motive olmak gerçekten önemli bugün bi kaç arkadaşımla daha konuştum herkes çok sevindi. bi dükkandan girip eşarp aldım kendimi daha hazır hissedeyim diye ordakiler bile çok sevindi benim adıma ama bir türlü ailem sevinmedi:( neyse onları duymamam lazım duyarsam olmaz zaten kulaklarımı onlar alışıncaya kadar tıkıyıcam artık napalım. inş en kısa zamanda kapanırım . kapanır kapanmaz da en kısa zamanda size de haber vericem teşekkür ederim dostluğunuz için herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar bu sabah bi kaç tane daha alayım da artık en kısa zamanda başlayayım inşallah Rabbim bana güç cesaret versin. kızlar ya bu akşam o aldığım eşarbı denedim baktım uzun uzun kendime gözlerimin içine gözlerim doldu şekilden şekile soktum türbanı denedim çoğu güzel oldu insanın yüzü nurlanıo sanki gerçi siz benden ii biliosunuzdur ama içimde kalmasın paylaşim dedim sora çıkardım tabi bi baktım kendime saç baş dağınık öyle itici göründüm ki gözüme anlatamam sanki çıplak kalmışım gibi oldu sanki üzerimdeki elbisem o eşarpmış gibi geldi hayret ettim gerçi daha evvel yine denemiştim yine öyle olmuştu dualarınız için yardımlarınız için Allah sizden razı olsun inşallah Rabbim de sizlere her daim yardım etsin görüşünceye dek kendinize çok iyi bakın
canım benim tabikide cok sevinilecek bir durum bu bak ilk adımları nekadar kolaylıkla atmşsın bundan sonra senin kararlılıgın devreye giriyor...Şimdide nefisin-şeytanın sözleri dinleme diyeceğim içinden gelen o olumsuz sesin (daha zamanın var daha gencsin- acılırsın) demelerine sakın takılma onlar mü'minlerin iyi -hayırlı şeylerden alı koymak için vardır.... İçinden gelen hep olumllu sesi dinle ve vakit kaybetmeden kapan ve muhakkak şunları musait olunca oku (bu sitede bu konunun oldugu bölümde kapalı bayanların nasıl hareket etmesi gerektiği kapalılıgın en guzel şeklini anlatan yazılarıda oku ki layıkıyla yerine getirebilesin) Dediğim gibi ailen olumsuz konusabilir onları hiç düşünme Çünkü sen en dogrusunu yapıyorsun Rabbimin emrini yerini getiryorsun vede hiç korkma Rabbim herzaman senin yanında .... canım evet örtü insanın yüzüne nur getiyor seninkinede nasıl getirmistir nasıl guzelleşmisindir bende ilk aldıgımda hemen aynanın karşına gectim arada fark dağlar kadarı... Tesettür bir bayana kendine güveni getirir aitlik duygusunu hissedersin ve tesettürle okadar rahatsındır ki.... Birde tesettüre giren bayana Rabbim hep hidayetini veri onun
Canım en kısa zamanda guzel haberlerini beklyioruz tamammı süreyi sakın uzatmamya calış uzattıkca yapamazsın... Tak ve cık bir anlık bir hareket olsun cok zaman aldıkca şeytan - nefis iyice zorlar uzaklaşmaya başlarsın yenilirsin bu kararlılıgı tekar gösteremezsin tamammı canım en kısa zamanda bekliyorum
Rabbime emanetsin hayırlı gunler

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleykum karde$im, yazini okuyunca çok sevindim, ilk adimi atmi$sin bile, artik fazla bekletme, cesaretini topla ve in$aAllah yakin zamanda gûzel haberlerini payla$irsin bizimle.
Yûrekten istedigin takdirde kimse sana engel olamaz, ailen bile olsa.
Allah'a emanot ol, hayirli ak$amlar...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerım ben de yazayım dedim.benım de ıcım de yara.namazlarımı kılmaya calısıyorum.ıbadetlerımı yapmaya calısıyorum.kapanmak da ıstıyorum ama...ama...ama..ertelıyorum.bahaneler bahaneler belki de.son sınıfım.mezun olayım dıyorum.ondan sonra dıyoum.Allahın ıznıyle ortunmeye kararlıyım.Bu yaz ınsalllah dıyorum.Örtunen kardeslerımden de Allah razı olsun.Allah a emanet olun.

rubby

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi senin yazını görünce benim de yıllar evelki yaşadığım duygular geldi aklıma.bende bir zamanlar senin gibi ailemin örtünmeme izin vermemesini bahane ediyordum daha doğrusu babamın.hatta baya baya niyetine girmiştim o zamanlar üniversite sınavına hazırlanıyordum.ve babama söylediğimde kıyametler koptu evde iki ay kan kustum diyebilirim.sonrada tabi maddi açıdan babama bağlılık beni onun yolundan gitmeye zorunlu kıldı.tabi şuanda anlıyorum ki o zamanlar babam izin vermiyor aslında çok istiyorum diyordum ama şuanda anlıyorum bunlar arkasına sığındığım bahanelermiş.babam 2 yıl önce vefat etti ve şuanda çalıştığım yer başörtüsü takmama mani değil çalıştırıyorlar fakat bende hala icraat yok. Bunun sebebi ben demekki o zamnalar hazır değilmişim ve hala değilim.zaten hazır olsaydım baba baskısı dinlemez kapanırdım.şunu öğrendimki islamiyet körü körüne yaşanacak birşey değil bu işe adım atmak için ilk öce donanım sahibi olmak lazım hemen işe sondan başlayıp kapanmak istemekle olmuyormuş. Ilk önce okunabilewceği kadar islami kitapları okumak özellikle namaz kılmak ilk önce yapılması gerekenlermiş.şimdide kapanmayı çok istiyorum ama çevremdeki insanların tepkilerine veya sorularına cevap verebilmem onlara direnebilmem ve tuttuğum yolda bir daha hiç geri dönmemek üzere bilgi sahibi ve namazla da bunu pekiştirerik manevi gücü yakalamam lazım diye düşünüyorum hatta herkes için aynı diye düşünüyorum. O yüzden arkadaşlar dua edin namaza başlayayım ama bir daha hiç bırakmamak üzere.bana benim için günahsız ağzınızla dua edin.

berat05

Yönetici

HAYIR!!!!

HAYIR!!!!

HAYIR!!!

peki siz kimsiniz???

BEN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt