canım kardeşim ilk önce sana cok ama cok teşekkur ederim bize acıldın kimseye anlatamadıklarnı bizimle paylaştın...Ve iyikide anlatmışısın Çünkü bana yaşadıklarından ders cıkarmamı sağladın Rabbim razı olsun senden... Biliyormusun enbaşlarda bende korkuyodum şeytan nefis kanıma girerse ne yaparım diye hatta şimdi bile cok az var .... cok zorlu bir mucadeleye girmişsin tek başına hemde keşke yardım alacağın bir kimse olsaydı şeytanın ve nefsine yenilmezdin....Gencliğin verdiği cevrenin verdiği bir duyguyla hareket etmişsin ozaman ......Amaaaa.....yaptıgın hatanın neresinden dönersen kar değilmi ozaman cok bekleme derim gel katıl bize

hadi gel yeninden huzuruna kavus bak bu sefer bizler varız yanında benden sana her konu da tam destek sözü herzaman yanında olacağım yeterki bu gunahın vebalinden kurtul yeterki Rabbim huzuruna kavus canım bak senin gibi bir arkadaşım vardı oda acılmıstı başta şimdi okumussundur yazılarını o kapandı eskisindende mutlu huzurlu Rununda ki ben gunahkarım zincirinden kurtuldu....her zaman sıkıntı verici ağırlık kalktı uızerinden...sende böyle olailirsin bitanem sende o ezikliği o gunah işledim duygusundan kurtulabilirsin hadi zaman hızla akıyor elimizden sende katıl bizlere... Zarardasın suanda zararın neresinden dönersen karda olursun demişsin ya bu site olsaydı hiç acılmazdım bak bizler varız bir sürüde arkadaşın var hani o bulamadıgın destek burda okadar cokkı ozaman yenilmeyceksin şeytana gör bak.herkez sana yardımedecektir ozaman hep beraber yeneceğiz o şeytanı....
Hiçbir zaman sucluluk duyma kendinden bunun yerine sıgın Rabbime bol bol tövbe et bak ozaman Rabbim sana nasıl kucak acaktır o yaptıgın şey için seni affedecektir Ama sende göster onu sevdiğini onun emirne uy ve kapan canım hemde hiç caman kaybetmeden...
Cevreymıs ailenmiı bırak konussunlar kulak tıkacağız hep beraber önemsemeyeceğiz onları onlar birşey dediklerinde gök yuzune bak Rabbimi düşün onun senden hosnut oldugunu bu halini nekadar sevdiğinidüşün tamamı canım
VARMISIN YENİDEN HUZURA KAVUŞMAYA
BEKLİYORUM SENİ
VARIM DE YETERKİ
İNAN ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM SÖZ..DÜNYALAR BENİM OLACAK....