Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canm evet bazıları tekrar sıkılıp açılcağımı düşünüo ama hepsi görücekler benm inancımı saol canım sennde allah yar ve yardım cın olsun bişz hep burdayızz...

sağol canım peki annene nasıl soyledin sakıncası yoksa soylermisin? ben soyleyınce cok sınırlenıyoda oyuzden merak ettim..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum arkadaslar, ben yeni uye oldum ve araniza katildigim icin cok multuyum. Burcu ablacim bu konuyu actigin icin Allah senden ve diger kardeslerimden razi olsun. Uzun zamandir uye olmak istiyodum ama kismet bugunmus. Benim gibi kapanmak isteyenler icin cok guzel bir vesile. Bende uzun zamandir kapanmak istiyodum, bi turlu cesaret toplayamadim ama bu yazilarinizi okudukca kendime guvenim geldi ve su an bir haftadir kapaliyim. Allah hepinizden razi olsunnn..

canım kardeşim senin adına cok sevindim bir nebze katkımız olduysa sana ne mutlu bizlere Rabbim sevabını kat kat versin Rabbim bu yoldan hiçayırmasın seni

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
ya tepki veremedi aslında benm karralılığımı gördü artık ve bişe diemedi ama içindde çok ta istek olmadığını az çok anlıorum bana şuan yansıtmıo bunu ama zamanla alışıcaklardır annem ve herkes nebilim annene anlatsan güzel bir dille ama sen karralı ol başta sen karralı ol bak canım o cesareti topladığın an kapan ve annen hiç bişe diemicek eminim bunaa çok agresif tepkilerle değilde tatlı sert konuş anlatabiliomuyum başaracığına çok içten innaıorum..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
tamam ablam bakarım çok saol şuan heyecanlı bi bekleyişim var ilk kez işyerine böyle geldim nasıl tepkiler alıcam merak içersindeyi,m ablam hayırlısı olsun artık ama ben kendi içimde mutluyum yalnız bugün işe geç kalıodum :):) ama zamanla elim hızlanır umarım:D

canım ilk gun ya oyuzden heycanın normal ben sokaga cıkarken ne kadar heycanlanmıştım sana anlatamam :) bence cok columlu tepkiler alıcaksın
Hadi almadın diyelim hiç umursama sen mutlusun ya Rabbim hosnut ya senden gerisi boş inan bende değişik tepkiler aldım sonra inan bana hic biri kalmıyor geriye... canım benim 1 ay oldu elim daha yeni hızlandı oyuzden hiç uzulme sakın yaptıkca elin alısıyor...

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
ya tepki veremedi aslında benm karralılığımı gördü artık ve bişe diemedi ama içindde çok ta istek olmadığını az çok anlıorum bana şuan yansıtmıo bunu ama zamanla alışıcaklardır annem ve herkes nebilim annene anlatsan güzel bir dille ama sen karralı ol başta sen karralı ol bak canım o cesareti topladığın an kapan ve annen hiç bişe diemicek eminim bunaa çok agresif tepkilerle değilde tatlı sert konuş anlatabiliomuyum başaracığına çok içten innaıorum..

anladım canım inşallah başaracağım bi eşarp yüzünden beni atıcak değil biliyorum sadece bi anlık cesarete ihtiyacım var oda en kısa zamanda Allah'ın izniyle olur inşallah.dualarında banada yer verirsen sevinirim canım Allah razı olsun..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canm evet bazıları tekrar sıkılıp açılcağımı düşünüo ama hepsi görücekler benm inancımı saol canım sennde allah yar ve yardım cın olsun bişz hep burdayızz...

canım benim içinde öyle düşünmüşlerdi ama öyle olmuyor biliyormusun Rabbim kalbine hidayeti veriyor
Hadi diyelim şeytan vesvese veriyor buraya yazdıgın anda bizler sana yardımcı olup hep birlikte yeneriz o şeytanı :) tammamı canım

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
evet ablam göz aşinalığı olduğu için garip geldi biraz onlara ama şakayla karışık olumlu tepkiler aldım diyebilirim tabiki herkesin aklında bidaha açılırmıyım düşüncesi var ama o tabuyu allahımın izniyle yıkıcam :)

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
bernacım hos geldin Canım eminim başaracaksın sen bunu hadi canım az gayret et malup et şeytanı kurtul sende huzuruna er canım

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim içinde öyle düşünmüşlerdi ama öyle olmuyor biliyormusun Rabbim kalbine hidayeti veriyor
Hadi diyelim şeytan vesvese veriyor buraya yazdıgın anda bizler sana yardımcı olup hep birlikte yeneriz o şeytanı :) tammamı canım

tabi ablam en büyük destekçimsiniz allah razı olsun hepinizden yeneriz tabii:)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
anladım canım inşallah başaracağım bi eşarp yüzünden beni atıcak değil biliyorum sadece bi anlık cesarete ihtiyacım var oda en kısa zamanda Allah'ın izniyle olur inşallah.dualarında banada yer verirsen sevinirim canım Allah razı olsun..

tabiki evlatsın sen neolursa olsun bi başıörtüyle atılırmı bizler burdayız sıkıldığın darlandığın zaman hep yaz elimizden geldiğince yardımcı oluruz tabiii dualarım seninle alahım nasip etsin ...

1truepathislam

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum burcu ablam kaçak kardeşin geldi yine :) devamlı takipteyim bu konuyu ama bi türlü utancımdan yazamıyorum!! sen benden çok umutluydun dimi burcu abla?? senin yüzünü kara cıkardıgım için özür dilerim ama hala şu kardeşin kapanamadı :( bayramda bizim köye gitmiştik ailemle orda kapalı dısarı cıktım bayram ziyaretine gittiğim akrabalarım ''aa dilek kapanmıs cok yakısmıs falan dedi'' bende sadece gülümsemekle yetindim ama buraya geldim açıldım tekrardan bu seferde şeytan başka türlü musallat oluyo :/ ya hakkıyla kapanamazsam diye cok korkuyorum ablam.... ben hakiki tesettür istiyorum mesela abaya falan da giymek isterim ama insanların tepkilerinden korkuyorum... bakalım ama bi gün kapanıp dısarı cıkcam inşallah ablam bana bol bol dua et nolurrr yaa..:( bu arada hacet namazı kılmıs mıydın ablam benim için?? bi de bayramın nası gecti canım ablam ne zamandan beri konusamadık senle :(

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle sevgili kardeşimiz burcum82 böyle bi konu açtığın için Rabbim senden razı olsun çok güzel bir konuya değinmişsin..örtünme konusuyla ilgili yaralı arkadaşlarımız nekadarda çokmuş..ben bu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum hep dikkatimi çekiyor ama bi türlü cesaret edipte bi şeyler yazamadım..kendimden bahsedemedim.doğrusu çok utandım..çünkü ben bu yaşadığım şeyi ne bir defterle paylaştım nede bir arkadaşımla paylaştım sadece burda ve sizin için paylaşmak istiyorum.bişeyler yazmam gerekli belki onca cümlenin içinden bir kelime şifa verecektir.ben 2007nin yaz ayında örtündüm bi arkadaşımın beni teşvik etmesiyle hayatım tamamen değişti meğer bilmediğim nede çok şey varmış.Gerçekten dinimi ve görevlerimi hatırlattı bana rabbim razı olsun ondan..neyse bu teşviklerle iyice dolmuştum ve artık rabbime bişeyler sunmam gerekiyordu ve bende kapandım herşey çok güzel başlamıştı.yeni yeni ama oldukça gösterişsiz ve sade tesettürlü kıyafetler aldım çok huzurlu oluyodum..yaptığım ibadetler bile daha bi tat veriyodu..ama birtane bile sınıfımda çevremde benim gibi olan birisi yoktu birileriyle birlik olma arayışına girdim bişeyler bekledim ..ama bitürlü kendim gibi en azından örtülü ve bana kardeş olacak kimse yoktu belkide rabbim beni sınıyordu..neyse bu durum zamanla benim şevkmi kırmaya başladı yalnız olduğumu hissetmek bana acı veriyodu şeytan her gün kanıma daha çok girmeyi başarıyodu.Allahıma hergün dua ediyordum rabbim bana yardım et nefsime yenik düşürme şeytana uydurma bana güç ver diyodum ve gözyaşlarıyla istiyodum..ama tutunacak tek bi dal yoktu annem tesettürlü olmasına rağmen o bile bana tam anlamıyla destek vermiyodu..kapanmamın altında başka nedenler arıyodu vedaha erken olduğunu devamlı söylüyodu rabbim affetsin onu ve beni..her gören beni teşvik etmesini beklerken aksinebu ne hal böyle çok hata yapmışın, yaşın daha genç, çok güzelsin niye kapattın kendini,çok yaşlı görünüyosun vs. vs. saymakla bitmeyen sözlerr..herseferinde kimsenin kalbini kırmak istemediğimde cvp vermiyodum yada gülümseyip geçiyordum ama budurum meğer beni ikilemlere sokuyomuş ta haberim yokmuş..ama şunu hep biliyordumki şeytan durmaksızın uğraşıyodu benle hemde durmaksızın biran bile beni boş bırakmıyordu..gittiğimiz heryerde 10 kişi varsa 9 u kötünüyetli yaklaşıyor bi tanesi çok güzel yaklaşıyodu ve bu insanların lafları beni yıldırmaya başlamıştı..gitgide yanlış anlaşılmaya bile başlanmıştı..belki ozamanlar şu site tek şu site bile olsa bana inanılmaz bir güç verecekti buna inanıyorum ama yoktu işte rabbimin imtihanı çok büyüktü..tek başıma sınıyordu beni.ailem karşı çıkıyodu abim vediğerleri erken olduğunu ve okulumubitirmem gerektiğini sizde bilirsiniz neler söylediklerini az çok tahmin edebiliyosunuzdur..belki yanımda bitane dayanacağım bana bi tane destek veren benim gibi birisi olsaydı herşey çok daha farklı olacaktı..neyse artık şeytan öyle bi girdiki kanıma dışardaki o süslü püslü boya küpüiçindeki insanlara bakıp bazen içimden keşke şuan bi kere şöyke giynebilsem dediğimbile oldu.kardeşlerim ben bunları utanarak yazıyorum niye yazıyorum biliyomusunuz aynı hatalara düşmeyelim hiç kimse düşmesin diye..neyse daha fazla uzatmak istemyrm çünkü çok üzülüyorum anlattıkça ben bu güzelliği 2.5,3 ay sürdürebildim vesonunda açıldım..1 yıl oluyo açılalı ve sonradan okadar pişman oldumki anlatamam nasıl bir pişmanlık yaşadığımı.bu siteye gireli 4 ay falan oluyo ama bu siteye girmemle beraber pişmanlığım kat kat arttı.burdaki güzellikleri birliği ve dayanışmayı görünce çok şaşırdım keşke açılmasaydım dedim..ve şimdi aynı hataya kimsenin düşmemesi için örtünmekle ilgili konular açtım sizlere faydalı olabilmek istedim..şimdide tekrar kapanamıyrm neden biliyomusunuz rabbimden utanıyorum sanki örtüyle alay ediyormuş gibi bi aç bi kapa olmasını istemyrm..şimdi o günü bi daha bekliyorum bu sefer tamanlamıyla tam olarak kapanabilmeyi bekliyorum EY RABBİM BENDEN RAZI OLMADAN BENİM CANIMI ALMA AMİNNN...
SELAMETLE..

canım senin adına çok üzüldüm ama şu anki düşüncelerinde bence şeytanın bi vesvesesi :( tekrar kapanırsan daha sıkı bağlanıcağına eminim ben. Rabbimizin merhameti çok büyük inşallah affeder seni bol bol tövbe edip O'na sığın Allah yardımcın olsun tekrar kapanırsın inşallah bende çok istiyorum kapanabilmeyi Allah herkesin gönlüne göre versin selam ve dua ile..

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
bernacım hos geldin Canım eminim başaracaksın sen bunu hadi canım az gayret et malup et şeytanı kurtul sende huzuruna er canım

hoşbulduk canım kardeşim sağolasın inşallah başarıcam inşallah..bu huzursuzluk artık çok zorluyor beni biran önce kurtulmak istiyorum bunun tek çareside bıran önce kapanmak Rabbim nasip eder inşallah en kısa zamanda.:(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle sevgili kardeşimiz burcum82 böyle bi konu açtığın için Rabbim senden razı olsun çok güzel bir konuya değinmişsin..örtünme konusuyla ilgili yaralı arkadaşlarımız nekadarda çokmuş..ben bu konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum hep dikkatimi çekiyor ama bi türlü cesaret edipte bi şeyler yazamadım..kendimden bahsedemedim.doğrusu çok utandım..çünkü ben bu yaşadığım şeyi ne bir defterle paylaştım nede bir arkadaşımla paylaştım sadece burda ve sizin için paylaşmak istiyorum.bişeyler yazmam gerekli belki onca cümlenin içinden bir kelime şifa verecektir.ben 2007nin yaz ayında örtündüm bi arkadaşımın beni teşvik etmesiyle hayatım tamamen değişti meğer bilmediğim nede çok şey varmış.Gerçekten dinimi ve görevlerimi hatırlattı bana rabbim razı olsun ondan..neyse bu teşviklerle iyice dolmuştum ve artık rabbime bişeyler sunmam gerekiyordu ve bende kapandım herşey çok güzel başlamıştı.yeni yeni ama oldukça gösterişsiz ve sade tesettürlü kıyafetler aldım çok huzurlu oluyodum..yaptığım ibadetler bile daha bi tat veriyodu..ama birtane bile sınıfımda çevremde benim gibi olan birisi yoktu birileriyle birlik olma arayışına girdim bişeyler bekledim ..ama bitürlü kendim gibi en azından örtülü ve bana kardeş olacak kimse yoktu belkide rabbim beni sınıyordu..neyse bu durum zamanla benim şevkmi kırmaya başladı yalnız olduğumu hissetmek bana acı veriyodu şeytan her gün kanıma daha çok girmeyi başarıyodu.Allahıma hergün dua ediyordum rabbim bana yardım et nefsime yenik düşürme şeytana uydurma bana güç ver diyodum ve gözyaşlarıyla istiyodum..ama tutunacak tek bi dal yoktu annem tesettürlü olmasına rağmen o bile bana tam anlamıyla destek vermiyodu..kapanmamın altında başka nedenler arıyodu vedaha erken olduğunu devamlı söylüyodu rabbim affetsin onu ve beni..her gören beni teşvik etmesini beklerken aksinebu ne hal böyle çok hata yapmışın, yaşın daha genç, çok güzelsin niye kapattın kendini,çok yaşlı görünüyosun vs. vs. saymakla bitmeyen sözlerr..herseferinde kimsenin kalbini kırmak istemediğimde cvp vermiyodum yada gülümseyip geçiyordum ama budurum meğer beni ikilemlere sokuyomuş ta haberim yokmuş..ama şunu hep biliyordumki şeytan durmaksızın uğraşıyodu benle hemde durmaksızın biran bile beni boş bırakmıyordu..gittiğimiz heryerde 10 kişi varsa 9 u kötünüyetli yaklaşıyor bi tanesi çok güzel yaklaşıyodu ve bu insanların lafları beni yıldırmaya başlamıştı..gitgide yanlış anlaşılmaya bile başlanmıştı..belki ozamanlar şu site tek şu site bile olsa bana inanılmaz bir güç verecekti buna inanıyorum ama yoktu işte rabbimin imtihanı çok büyüktü..tek başıma sınıyordu beni.ailem karşı çıkıyodu abim vediğerleri erken olduğunu ve okulumubitirmem gerektiğini sizde bilirsiniz neler söylediklerini az çok tahmin edebiliyosunuzdur..belki yanımda bitane dayanacağım bana bi tane destek veren benim gibi birisi olsaydı herşey çok daha farklı olacaktı..neyse artık şeytan öyle bi girdiki kanıma dışardaki o süslü püslü boya küpüiçindeki insanlara bakıp bazen içimden keşke şuan bi kere şöyke giynebilsem dediğimbile oldu.kardeşlerim ben bunları utanarak yazıyorum niye yazıyorum biliyomusunuz aynı hatalara düşmeyelim hiç kimse düşmesin diye..neyse daha fazla uzatmak istemyrm çünkü çok üzülüyorum anlattıkça ben bu güzelliği 2.5,3 ay sürdürebildim vesonunda açıldım..1 yıl oluyo açılalı ve sonradan okadar pişman oldumki anlatamam nasıl bir pişmanlık yaşadığımı.bu siteye gireli 4 ay falan oluyo ama bu siteye girmemle beraber pişmanlığım kat kat arttı.burdaki güzellikleri birliği ve dayanışmayı görünce çok şaşırdım keşke açılmasaydım dedim..ve şimdi aynı hataya kimsenin düşmemesi için örtünmekle ilgili konular açtım sizlere faydalı olabilmek istedim..şimdide tekrar kapanamıyrm neden biliyomusunuz rabbimden utanıyorum sanki örtüyle alay ediyormuş gibi bi aç bi kapa olmasını istemyrm..şimdi o günü bi daha bekliyorum bu sefer tamanlamıyla tam olarak kapanabilmeyi bekliyorum EY RABBİM BENDEN RAZI OLMADAN BENİM CANIMI ALMA AMİNNN...
SELAMETLE..

canım kardeşim ilk önce sana cok ama cok teşekkur ederim bize acıldın kimseye anlatamadıklarnı bizimle paylaştın...Ve iyikide anlatmışısın Çünkü bana yaşadıklarından ders cıkarmamı sağladın Rabbim razı olsun senden... Biliyormusun enbaşlarda bende korkuyodum şeytan nefis kanıma girerse ne yaparım diye hatta şimdi bile cok az var .... cok zorlu bir mucadeleye girmişsin tek başına hemde keşke yardım alacağın bir kimse olsaydı şeytanın ve nefsine yenilmezdin....Gencliğin verdiği cevrenin verdiği bir duyguyla hareket etmişsin ozaman ......Amaaaa.....yaptıgın hatanın neresinden dönersen kar değilmi ozaman cok bekleme derim gel katıl bize :) hadi gel yeninden huzuruna kavus bak bu sefer bizler varız yanında benden sana her konu da tam destek sözü herzaman yanında olacağım yeterki bu gunahın vebalinden kurtul yeterki Rabbim huzuruna kavus canım bak senin gibi bir arkadaşım vardı oda acılmıstı başta şimdi okumussundur yazılarını o kapandı eskisindende mutlu huzurlu Rununda ki ben gunahkarım zincirinden kurtuldu....her zaman sıkıntı verici ağırlık kalktı uızerinden...sende böyle olailirsin bitanem sende o ezikliği o gunah işledim duygusundan kurtulabilirsin hadi zaman hızla akıyor elimizden sende katıl bizlere... Zarardasın suanda zararın neresinden dönersen karda olursun demişsin ya bu site olsaydı hiç acılmazdım bak bizler varız bir sürüde arkadaşın var hani o bulamadıgın destek burda okadar cokkı ozaman yenilmeyceksin şeytana gör bak.herkez sana yardımedecektir ozaman hep beraber yeneceğiz o şeytanı....
Hiçbir zaman sucluluk duyma kendinden bunun yerine sıgın Rabbime bol bol tövbe et bak ozaman Rabbim sana nasıl kucak acaktır o yaptıgın şey için seni affedecektir Ama sende göster onu sevdiğini onun emirne uy ve kapan canım hemde hiç caman kaybetmeden...
Cevreymıs ailenmiı bırak konussunlar kulak tıkacağız hep beraber önemsemeyeceğiz onları onlar birşey dediklerinde gök yuzune bak Rabbimi düşün onun senden hosnut oldugunu bu halini nekadar sevdiğinidüşün tamamı canım
VARMISIN YENİDEN HUZURA KAVUŞMAYA
BEKLİYORUM SENİ
VARIM DE YETERKİ
İNAN ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM SÖZ..DÜNYALAR BENİM OLACAK....

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim ilk önce sana cok ama cok teşekkur ederim bize acıldın kimseye anlatamadıklarnı bizimle paylaştın...Ve iyikide anlatmışısın Çünkü bana yaşadıklarından ders cıkarmamı sağladın Rabbim razı olsun senden... Biliyormusun enbaşlarda bende korkuyodum şeytan nefis kanıma girerse ne yaparım diye hatta şimdi bile cok az var .... cok zorlu bir mucadeleye girmişsin tek başına hemde keşke yardım alacağın bir kimse olsaydı şeytanın ve nefsine yenilmezdin....Gencliğin verdiği cevrenin verdiği bir duyguyla hareket etmişsin ozaman ......Amaaaa.....yaptıgın hatanın neresinden dönersen kar değilmi ozaman cok bekleme derim gel katıl bize :) hadi gel yeninden huzuruna kavus bak bu sefer bizler varız yanında benden sana her konu da tam destek sözü herzaman yanında olacağım yeterki bu gunahın vebalinden kurtul yeterki Rabbim huzuruna kavus canım bak senin gibi bir arkadaşım vardı oda acılmıstı başta şimdi okumussundur yazılarını o kapandı eskisindende mutlu huzurlu Rununda ki ben gunahkarım zincirinden kurtuldu....her zaman sıkıntı verici ağırlık kalktı uızerinden...sende böyle olailirsin bitanem sende o ezikliği o gunah işledim duygusundan kurtulabilirsin hadi zaman hızla akıyor elimizden sende katıl bizlere... Zarardasın suanda zararın neresinden dönersen karda olursun demişsin ya bu site olsaydı hiç acılmazdım bak bizler varız bir sürüde arkadaşın var hani o bulamadıgın destek burda okadar cokkı ozaman yenilmeyceksin şeytana gör bak.herkez sana yardımedecektir ozaman hep beraber yeneceğiz o şeytanı....
Hiçbir zaman sucluluk duyma kendinden bunun yerine sıgın Rabbime bol bol tövbe et bak ozaman Rabbim sana nasıl kucak acaktır o yaptıgın şey için seni affedecektir Ama sende göster onu sevdiğini onun emirne uy ve kapan canım hemde hiç caman kaybetmeden...
Cevreymıs ailenmiı bırak konussunlar kulak tıkacağız hep beraber önemsemeyeceğiz onları onlar birşey dediklerinde gök yuzune bak Rabbimi düşün onun senden hosnut oldugunu bu halini nekadar sevdiğinidüşün tamamı canım
VARMISIN YENİDEN HUZURA KAVUŞMAYA
BEKLİYORUM SENİ
VARIM DE YETERKİ
İNAN ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM SÖZ..DÜNYALAR BENİM OLACAK....

ne güzel yazmışın burcum çok güzel şeyler söylemişsin beni yeniden yüreklendirdin ama çok korkuyorum inan nefsimden çok korkuyorum milletin lafından sözünden çevrenin cafcafından renginden çok korkuyorum bi kere bu acıyı yaşadımya gerçekten korkuyorum ahh bide şu milletin sözleri yokmu oyuncak yaptı örtüyü bidaha kapanmış demesi offf..

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum burcu ablam kaçak kardeşin geldi yine devamlı takipteyim bu konuyu ama bi türlü utancımdan yazamıyorum!! sen benden çok umutluydun dimi burcu abla?? senin yüzünü kara cıkardıgım için özür dilerim ama hala şu kardeşin kapanamadı bayramda bizim köye gitmiştik ailemle orda kapalı dısarı cıktım bayram ziyaretine gittiğim akrabalarım ''aa dilek kapanmıs cok yakısmıs falan dedi'' bende sadece gülümsemekle yetindim ama buraya geldim açıldım tekrardan bu seferde şeytan başka türlü musallat oluyo ya hakkıyla kapanamazsam diye cok korkuyorum ablam.... ben hakiki tesettür istiyorum mesela abaya falan da giymek isterim ama insanların tepkilerinden korkuyorum... bakalım ama bi gün kapanıp dısarı cıkcam inşallah ablam bana bol bol dua et nolurrr yaa.. bu arada hacet namazı kılmıs mıydın ablam benim için?? bi de bayramın nası gecti canım ablam ne zamandan beri konusamadık senle

Canım hosgeldin evet senden hala umutluyum hemde cok :) özür dilyecek bir durum mu var ben göremedimcanım bak ne guzel köyde kapalı gitmişsin keşke devam ettirebilseydin:( bak canım şimdi sana birşey söyleyemmi ben hani başta seninle konusmustuk gercek tesetturu bence gercek tesetturle başlama derim cunku ozaman şeytana karşı durman dahada gucleşir sen ilkönce bu tesetturu yerine getir ilerleyince imanın artıkkca şeytana karşı kendini guclu hissettikce ozaman gercek tesettur dönersin... Canım tesetture sen gir canım ozaman göreceksin Rabbim içine huzuru idayeti veriyor bizlerde burdayız sana yardım ederiz ama sen kacaklık yapmazsan :) bu arada yeterki sen cık dışarı ama güclü ol acılmak yok sonunda diye motive et biliyorsun nekadar gunah oldugunu nrydmrl bu arkadaşımız cok guzel anlatmış canım bak ordan dersler cıkar tamammı canım imanını guclendirmek için bol bol meal oku sitemizdeki dini hikayeleri oku hasisler oku imanın guclendkce seytanı yenmem n daha kolay olacaktır canım
ay canım unuttum ben onu söz kılacagım mesajlarda bulayım nasılkılındıgını...
bayram guzeldi 2 gundur bizde cok sorunlar yaşıyoruz bakma böyle olduguma burda kafamı dağıtıyorum ama cok skur biraz duzelmeye başladı sorunlarımız:(

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel yazmışın burcum çok güzel şeyler söylemişsin beni yeniden yüreklendirdin ama çok korkuyorum inan nefsimden çok korkuyorum milletin lafından sözünden çevrenin cafcafından renginden çok korkuyorum bi kere bu acıyı yaşadımya gerçekten korkuyorum ahh bide şu milletin sözleri yokmu oyuncak yaptı örtüyü bidaha kapanmış demesi offf..

canım düşün bu gunahın vebaline( acık gezmenin) katlanmak mı kolay yoksa bu dünyada milletin sözüne mi..tabiki milletin sözlerine biliyormusun sen yaparsan yap millet hep konuacaktır sen hakka yöneldiğinde bu konusmalar doğal olarak artacaktır cunku işlerine gelmiyor onlarda biliyorlar ama yapmak istemedikleri için dogru yapanıda kendilerine cekmek istyorlar... Peki bu hayat cok fani öteki dünyada bunun vebalini cekerken onların hicbiri yanımızda olmaycaklar hem Rabbimize mazeret de sunamayacağız değilmi cevrem baskı yaptı ouyuzden senin emirne karşı cıktım yapmadım diyemiyceğimize göre....cevrendekiler ne derse desinler kulaklarımızı tıkayacağız gulup gececeğz cunku sen en dogrusunu yapıyor olcaksın Rabbim senden hosnut ya Rabbim senden razı ya bundan başka seni ne mutlu edebilir o herzaman senin yanında hem butur zorluklara sabırda sevabını okadar arttırorki..
canım nefsine bir kere yenildin cok huzursuz oldun bir kere daha mı yenilmeyi değil onu malup etmeyi düşün o şimdi 2-0 önde hem acılmanı sağlamıs hemde ondan uzaklasmanı şimdi sıra sende canım onu malup etme sırası yenilmenin ezikliğini birkere yaşamıssın şimdi onu yenmenin mutlulugunu yaşa derim ben

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
uzuzn süredir bilereke yazmıyordum bayagı gelişme varmiş canım..hamdolsun..isteyipde önünde engel olmayanlarda(olsada fark etmez)bilsinler ki bu konuda ALLAH celle celaluh yanlarından ondan gayrı ne isteriz ki..yüce mevlam nasip etsin herkese...yeni kapanan kardeşimede hayırlı ugurlu olsun görecek ki nasıl bir nimete sahip oldugunu rabbim utandırmasın herkese nasip eylesin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt