Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
forumu yakından takip ediyorum kıymetli ablamın(berat) ve burcumun yazdıklarının üstüne söz söylenmez.kapanan kardeşlerimizi bilmek onur gurur veriyor bana inşa-ALLAH hakkıyla kapanırız..
hakkını veriririz bu ayrıcalıgın rabbim yar ve yardımcınız olsun..
birtanem burcum hep destek tam destek :)
selametle kalın.

selamün aleyküm değerli kardeşim

Allah c.c. razı olsun güzel yorumunuz ve düşünceleriniz için..

Her ne yapıyorsak Allah c.c. rızası için yapıyoruz....Rabbim sizdende razı olsun her iki cihanda da ...
Allah c.c.'a emanet olun

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
AY-YA kardesım oncelıkle yazdıklarımaduyarlı oldugun ıcın sana cok cok tesekkur ederım.Rabbımız razı olsun.boyle dusunmem bıle bır baslangıc degıl mı kardesım.dogru yoldayım.kapanmak sart.dınımızın geregı.bası acık olup da ıbedet eden ve bası kapalı olup da ıbedet eden bır olmaz degıl mı.aynı kefeye konulamaz degıl mı kardesım.kafamı okadar kurcalayan sey var kı.kapalı olup da dıkkat cekmek de var.ama ben belkı bu halımle ona gore daha sadeyım ve belkı de daha az dıkkat cekıyorum.onemlı olan hakkıyla kapanabılmek degıl mı kardesım.su aralar okadar sorular kafamda ucusuyor kı kardesım.anlatamam.benı anlayabılen olur mu bılemem.ama karmakarısık kafam....:(

ben teşekkürederim kardeşim tabiki başlangıç allahım mbize bu güzelliği bu huzuru vermiş belki sende şuan kapanmadığın için bu huzuru yaşayammanın üzgünlüğünü yaşıosundur ama bazı şeyler sadece üzülmekle ve dile getirmekle olmuo allahım zaten senn niyetini ve hepimizin niyeti birbirimizden daha ii bilir diimi canım bunun için cearet gözlerini kapa görme kimseyi bu huzuru hepberaber yaşayalım ben bu sitede en çok ne isterdim biliomusun bu kapanmak isteyipte kapanamyan bayanlar formundaki herkesin bir gün bir araya gelmesi ama sanırım imkansız süper olurdu neyse canım kafan karmakarışık olursa eğer sıkılıp açılma şansın daha yükset net ol kendine sor istiyomuyum istemiyomuyum canım ortası olmasın selametle kal...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kızlar size iyi bi haberim var bugün kapandım ilk günüm dışarıya çıktım çok rahattım başörtümü nasıl iğneleyeceğimi bilmiyordum uğraştım oldu ilk kez olduğu içn yolda örtüm açılır da rezil olurum diye o kadar tırstım ki anlatamam arkadaşlar ama Rabbime yalvardım nolur açılmasın iğnem rezil olmayayım diye çok şükür Allahıma hiç bişe olmadı iğne batar diye korktum o da olmadı şükürler olsun şükürler olsun yaa sonunda muradıma erdim yani bilmediğim için biraz sıkı bağlamıştım sanırım ama zamanla elim alışır inşallah yalnız kızlar inanmıyıcaksınız ama dikkatimi çeken bişe oldu kapalıyken de bakanlar çok oldu nedenini anlayamadım acaba başörtüsüne karşı olanlar mı baktı yoksa beğendiler mi tam anlayamadım ilginçti ama çok şükür çok rahattım alıştım ya gerçekten bi de sanki ilk kez bugün değil de sanki uzun yıllardır zaten kapalıymışım gibi hissettim hiç yabancılık çekmedim yani direksiyon kursundaydım aynaya baktım durdum kendime ama kendimle o kadar özdeşleştirdim ki bi sanki çıkarsam eksik yarım çıplak kalırım gibi gelio daha şimdiden çok güzel bi duyguymuş ya Rabbim kapanamayan diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin tez zamanda inşallah ve hakikaten insan ertelememeliymiş burcum arkadaşım senin dediğin gibi bir an sadece bir anda tak örtünü ve çık aynen öyleymiş olay bundan ibaret annem saatlerce konuştu Allah onu affetsin ama ben taktım ve çıktım bir anda ve artık kapanmış oldum:) kabullenmek zorundalar artık hehe çok mutluyum yardımlarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden Allaha emanet olun arkadaşlar

işte bu ya ne güzel bi haber ne güzel bi mutluluk allahım herkese bu huzuru yaşatsın çok çok sevindim adaşım :) şidi 1ay belkide daha az bi süre .ok konuşan olucak neden nniye yaşlı gibi olmuşun bu yaşta kapanılır mı güzelliğine yazık falan filann ama onların dudakları arasından çıkan bu iğrenç cümleler sakın ama sakın bu hzurunu kaçırmasın vet bende ilk gün dışarı çıktığımda herkesin bana bktığını düşünüodum aklımdanda acaba güsel duruomu işte anlarlarmı acemi olduğumu :) diye düşünüp durdum bak hala bile çok ii beceremiorum ama başarıcam bunu elbet öğrenicem çünkü istiyorum ...sende yle yap kafana takma dert etme herkes birgün doğru yolu bulucak annen baban ailen komşuların dahi allahım çok geç olmadan herkese doğru yolu bulmalarını nasip et yarabbim amin...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
AY/YA ARKADAŞIMA
allah razı olsun teşekkür ederim. doğru söylüyorsun aslında ama inan çevre o kadar etkili ki sizler çevreye karşı direnebilen iradesine nefsine hakim olabilen insanlarsınız.ben bunu bir türlü başaramıyorum.dışardan gören belki tip olarak benim günümüz deyimiyle benim için çok modern diye düşünür( gerçi ben şuan modern diye görünen veya düşünen insanlar benim görüşüme göre dünyanın en zavallı allahın bizim yaradanımızın en sevmediği kullar ama..)ama ben sizler gibi nefsime hakim olamasamda söz geçiremesemde sizleri o kadar takdir ediyorum ve o kadar çok seviyorumki bunu tüm samimiyetimle söylüyorum sizler ben ve benim gibiler gibi aciz değilsiniz.ama benim çevremde o kadar az kişi varki islamiyeti bilen ve yaşayan.peygamber efendimiz cemaatten topluluktan ayrılmayın birlik olun demiş çünkü insan tek olduğunda nefsine yenik düşüyor.tabi tek de kalsa buna direnebilen ailesine bile direnebilen karşısına alabilen çok insan vardır belki ama ben bir türlü başaramıyorum.hrşeyin farkındayım akşamları yatağa girdiğimde o kadar çok ölümden korkuyorum ki ama gel görki şeytanla başetmek ve de nefsinle çok zor. sizlerde bnu biliyorsunuz sizde kolaylıkla buralara gelmediniz onu da biliyorıum. Ben beni yaradanımı tanımıyorum daha açıkçası bizi hep korkuttular o günah bu günah cehennemde yanarsın vs. peki ALLAHIN rahmeti de çoık büyük bunu ben bilmiyorum ama hep bize hatta bazı sohbetlere de gitmişliğim var hep allahın yakıcı olduğundan söz ediyorlar peki TÖVBE HAŞA allah bu kadar mı merhametsiz diye şeytan vesvese vermeye başlıyor insana.ben tabiki öyle düşünmüyorum ama günaha girmemek için. inançsız biri bana sorsa allahın rahmeti de ne ne yapıyorki allah dese merhamet namına birşey diyeyemem çünkü bana da anlatılmadı.bunlar için tövbe haşa diyorum çünkü bilmeden de olsa allahın rahmetine inanıyorum.Benim ailem öğretmedi ama ben bu yolun ucundan az da olsa tutup hocaların verdiği sohbetlere gittim ama orda da yine allahın azabından bahsettiler hep.Ben mantığımla birşeyleri sorgulamaya çalışıyorum ama yetmiyor. diyorum ki allah bizi yarattı kulum dedi. bir anne bile evladının başına birşey gelmesini istemez ana yüreği denir peki bu dünyayı kainatı yaratan allah mutlaka bize şefkatle yaklaşıyordur.ama ben bu kadarını çözebildim bana örnekler lazım allahın rahmetiyle ilgili sadece allah bizi bu günahları işleyip cezalandırmak için göndermedi dünyaya ama niye hiç kimse bize cehennem yerine cenneti anlatmadı niye hiç kimse bize allahın azabı yerine affediciliğini anlatmadı.hadi ailem islami yönden boş peki bu işin ilmini yaptığını iddia eden hocalara soruyorum.neden bize korkarak ibadet etmeyi öğrettinizde, allaha şükür için onu sevdiğimiz için bizi yaradanımızı sevdiğimiz için namaz kılmayı ibadet etmeyi öğretmediler.ben şunu istiyorum belki bu da bir bahanedir ama şuan buna inanıyorum ben namazımı allah beni cehennemde yakmasın diye kılmak istemişyorum.nasıl bir arkadaşımız bize bir iyilik yapsa onun için herşeyi yaparız veya ailemiz için bende allahımı memnun etmek için bunu yapmak istiyorum allahın tabi ihtiyacı yok ama ne demek istediğimi anladınız. ben bunları düşünüyorum ama incelikleri bilmiyorum örnekler bilmiyorum biri bana bu konu da yardımcı olsaun bir kitap veya bir makale her ne olursa allahın rahmetini anlatan allahın kullarına verdiği değeri anlatan birşeyler gönderin. ama yaşanmış olaylardan oluşursa çok memnun olurum.ben ağlayarak sevine sevine namaz kılmak istiyorum insan kendini seveni menun etmeye çalışmazmı ama allahımın ben kullarına duğyduğu merhameti bilmiyorum öğrenmek istiyorum.

arkadaşım ben sana birşey söylimmi tabiki irade çok önemli  nefse hakim olmak çok önemli senin yazdıklarında farklı bi bakış açısı evet benm aileminde zayif dini bize böyle şeyler öğretmediler çünkü kendileride bilmiolar ben kapandığım zaman annem halam söylemiş halamda demiş ki herkes gider mersine bizimkiler gider tersine yani düşün bukadar uzaklar bu huzurdan bu mutluluktan.. allah ççokca acıyan çok bağışlayandır bak mevlanamız nedemiş''ne olursan ol yine gel''yani allahın hikmeti okadar büyükkii en büyük günahları işle o birtanecik o en içten tövbenle günahını affedebiliyor.. ayrıca ben hep şuna inanırım ben namaz kılmazsam oruç tutmassam yada bi kötülük yaparsam birine karşı sanki işlerim hep tersine gidiyor gibi oluyo ben namaz kılıorum sanki herşey istediğimö gibi gidiyo sanki herşey ettiğim dualar kabul olucakmış gibi gelio neden çünkü inanarak isteyerek ediyorum sen allahı seversen sen allahın dedikleri uygulamaya çalışırsan allahım senden neden uzaklaşsın ki her enımızda mutluluğumuzda sevincimizde üzntümüzde acımız da allahım yokmu böyle anlarda allahım bana yardım et allahım sana şükürler olsun demiomuyuz bak heranımızda ağzımızda dilimizde yüreğimizde ozaman allahım bize bukadar yakınken biz neden ondan uzaklaşıoruz neden onun emrettiği şeylerden kaçıoruz yapamıyoruz yada kafamız karmakarışık oluo neden allahın bize emrettiği ibadetleri yapmak için çaba gösterrken net değiliz çevremiz bize allah yakar allah affetmez diyo evet az çok bu gerceklerin bizde farkındayız ama allahımın bizden tek isteği ney bana gelin yakın olun ki bende size bu dünyada öteki ünyada güzellikleri yaşatım bilmiorum yanlışmı düşünüorumama içimden geçenleri yazıorum şuan.. başımız sıkıştımı allahımıza sığınıyoruz değil mi peki ozman niye istediklerini yapmıoruz...

Şayet onlar, sırt çevirecek olurlarsa, artık Biz seni onların üzerine bir gözetleyici olarak göndermiş değiliz. Sana düşen, yalnızca tebliğdir. Gerçek şu ki, Biz insana tarafımızdan bir rahmet taddırdığımız zaman, ona sevinir. Eğer onlara kendi ellerinin takdim ettikleri dolayısıyla bir kötülük isabet ederse, bu durumda insan bir nankör kesiliverir. (Şura Suresi, 48

De ki: “Size bundan daha hayırlısını bildireyim miş Korkup sakınanlar için Rablerinin katında, içinde temelli kalacakları, altından ırmaklar akan cennetler, tertemiz eşler ve Allah’ın rızası vardır. Allah, kulları hakkıyla görendir.” (Al-i İmran Suresi,15)

Allah, mü’min erkeklere ve mü’min kadınlara içinde ebedi kalmak üzere, altından ırmaklar akan cennetler ve Adn cennetlerinde güzel meskenler vaadetmiştir. Allah’tan olan hoşnutluk ise en büyüktür. İşte büyük kurtuluş ve mutluluk budur. (Tevbe Suresi, 72)

Bilin ki, dünya hayatı ancak bir oyun, ‘(eğlence türünden) tutkulu bir oyalama’, bir süs, kendi aranızda bir övünme (süresi ve konusu), mal ve çocuklarda bir ‘çoğalma-tutkusu’dur. Bir yağmur örneği gibi; onun bitirdiği ekin ekicilerin (veya kafirlerin) hoşuna gitmiştir, sonra kuruyuverir, bir de bakarsın ki sapsarı kesilmiş, sonra o, bir çer-çöp oluvermiştir. Ahirette ise şiddetli bir azab; Allah’tan bir mağfiret ve bir hoşnutluk (rıza) vardır. Dünya hayatı, aldanış olan bir metadan başka bir şey değildir. (Hadid  Suresi, 20)

Ey mutmain (tatmin bulmuş) nefis Rabbine, hoşnut edici ve hoşnut edilmiş olarak dön. Artık kullarımın arasına gir. Cennetime gir. (Fecr Suresi, 27-30)

Rableri katında onların ödülleri, içinde ebedi kalıcılar olmak üzere altından ırmaklar akan Adn cennetleridir. Allah, onlardan razı olmuştur, kendileri de O’ndan razı (hoşnut, memnun) kalmışlardır. İşte bu, Rabbinden içi titreyerek korku duyan kimse’ içindir. (Beyyine Suresi, )

İman edenler, hicret edenler ve Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla cihad edenlerin Allah katında büyük dereceleri vardır. İşte ‘kurtuluşa ve mutluluğa’ erenler bunlardır. (Tevbe Suresi, 20)

selam ve dua ile...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar brşey sorucam hani bu başörtünün üzeri yuvarlak olması için bişeymi ne takılıomuş güzel durması için ismini biliyomusunuz?

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar brşey sorucam hani bu başörtünün üzeri yuvarlak olması için bişeymi ne takılıomuş güzel durması için ismini biliyomusunuz?

canım 2 turlulerı var onların biri sünger diğeri plastik esarp dukkanlarında bulunuyor rarif edince aynı senin anlatırsen veriyorlar bende allmıstım ilk 1 milyona tanesi esrbımda ama inan kullanmaya gerek ollmadı önun düzgun olması için bence aldıgı esap cok önemli benim aldıgım ilk esarp cok ince şifon oyuzden becememiştm sonra eşarplarımı deneyrak aldım örtümün üstünden hiç onlara gerek kalmadan gayet guzel duruyor canım birde birde esarpların taktıkca şekil almaya başlıyor ...
canım umarım yardımcı olabilmişimdir

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım saol bi denemkte yarar var evet bende 4eşarp aldım 3ünde bişey yok biri çok kayıyo ya neyse zamanla öğrencez bizde ya bide bişey daha sorucam ben pantolonda giyiyorum hani şimdi saç örgülü kazaklar falan satılıoyaya uzun ben giyorum şimdi burdada sölemek uygun olur mu bilmiorum ama basenlerim çok çıkıo ben şuan uzun etek giymeye başlamadım diz altı etek giyorum ama onun altına çzme giyince hiç bir yerim gözükmüo yazın napıcam onu düşünom :S:S kıyafet işi zor birazz kışın uzun hırkalarla oluyo ama yazın nebilim düşünüoum işte yardımcı oolursanız sevinicem ya :S

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım saol bi denemkte yarar var evet bende 4eşarp aldım 3ünde bişey yok biri çok kayıyo ya neyse zamanla öğrencez bizde ya bide bişey daha sorucam ben pantolonda giyiyorum hani şimdi saç örgülü kazaklar falan satılıoyaya uzun ben giyorum şimdi burdada sölemek uygun olur mu bilmiorum ama basenlerim çok çıkıo ben şuan uzun etek giymeye başlamadım diz altı etek giyorum ama onun altına çzme giyince hiç bir yerim gözükmüo yazın napıcam onu düşünom :S:S kıyafet işi zor birazz kışın uzun hırkalarla oluyo ama yazın nebilim düşünüoum işte yardımcı oolursanız sevinicem ya :S

canım evet beimde öyle bir tane var önü ufak bir ruzgarda eğriliyor düşüyor hemen... canım anladım elimizden geldiğince bol şeyleri tercih etmek cok dogru olacak hiçbirşekilde dikkati üzerimize cekmemliyiz canım bu kıyafetiimizle oldugu gibi konusmlarımız ve hal hereketlimzile nağmahrem bakışları üzerine toplamamya çalışmalyızki günaha girmeyeliim canım benden bir abla tavsiyesi kısa etek giyip çizme giyiyorsun ya odadahada dikkati cekiyor bence elimizden geldiğince öyle giyinmeyelim uzun eteğe alısmaadıkcak bende giyemiyorum henüz cok dar olmayan pantolon uzerine yine bele oturmyan hatlarımızı meydana cıkarmyacak şeyler terih etsek daha dogru olur canım yazın ben keten dizin altında yarım pardesü gibi giymek istiyorum canım yazın evet biz yeniler için abiraz zolrnacağız amaonada kendimie göre prtik cozumler getireceğiz canım inşallah yardımcı olabilmişimdir

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm değerli kardeşim

Allah c.c. razı olsun güzel yorumunuz ve düşünceleriniz için..

Her ne yapıyorsak Allah c.c. rızası için yapıyoruz....Rabbim sizdende razı olsun her iki cihanda da ...
Allah c.c.'a emanet olun

aleykum selam kıymetli ablam..ecmain olsun inşa-ALLAH gönlümden sizin için daha cok güzellikler geciyor ALLAH bilir.
varlıgınız ile yanımda daim olun ablam.
ben hamdolsun kapandım bu nuru yaşadım yaşıyorum her saniye.kapanamayan kardeşlerimizin ihtiyacı var bu güzelliklere.
selam ve dua ile en emine emantsiniz ablam.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler canm verdiğin bilgiler için uymaya çalışıcam dediklerini inş olur tekrar teşekkürederim selametle ...

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanmayi Allah rizasi ve korkusu icin yapanlardan Allah razi olsun.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürler canm verdiğin bilgiler için uymaya çalışıcam dediklerini inş olur tekrar teşekkürederim selametle ...

ben teşekkur ederim canım İnşallah yardımcıolabilmişimdir bende biliyorsun yeniyim 2ay 6 gun :) örtümü hep içeriden başğlardımdışarı sarkıtmam gerektiğini öğrendim daha yeni nasıl yapıldıgını öğrendim ama ne yazıkki yeni farkına vardığım bir nokta alıdıgım esarplar nefisimin bana aldırdıgı esarplarmıs rcok renkli :( yavas yavas değiştirmekisyorum daha düz daha sadedikkat cektirmyeceklerden :( canım
hayırlı cumlar

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleykum kardeşim.
ben yazın kapandım bilerek yazın kapandım cünkü oldugumuz yer akdeniz bölgesiydi ve feci sıcaklar vardı.ilk kapandıgımda bilinçli degildim.gayet süsülüydüm.ama bunun yanlış oldugunu gördüm.zamanla ve artık pantolon giymiyorum.kapanmışsınız hamdolsun en zor görüneni yapmişsiniz ben bi kardeşiniz olarak(kabul ederseniz) tessütürü tam olarak hakkını vererek yapmamaızı isterim.bende yavas yavas bilinçini oturtuyorum.sonuçta bu iş ALLAHın rızasının oldugu bi mesele biliyoruz buna eminiz.o nedenle bizler müslüman hanımlar olarak bu meseleyi tam idrak ederk yapmalıyız farkında bilinçinde olmalıyız.farzımızı hakkıyla yerine gitrmeliyiz inşa-ALLAH.

MehmetSanli

Kayıtlı Kullanıcı
MasALLAH ne guzel. Insan bilincli ve suurlu bir sey yaptimi mutlaka hayrini gorur.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Aylinim canım senin yaını gördümcevp veremedim kusuruma bakma lutfen :( canım msnimde acılmıyor ordan yazacaktım sana
Canım markaları eklyememişim diye üzülmüşsün sana kıyamam ben olsun canım eklersin musait olunca canımsın sen herzaman sen benim yanımdaysın bu surecte Rabbim razı olsun benden de san destek tam destek :)
canım ben cıkmalıyım pazara var daha olurmu seni cok seviyorum hayırlı cumalar

aycaa

Kayıtlı Kullanıcı
Ay-ya kardeşim teşekkür ederim sevindiğin için ve güzel duyguların için çok saol:)kimseyi dinlemiorum kapadım insanlara kulaklarımı zaten dinlesem yapamazdım ama Allahım bana çok şükür cesaret verdi güç verdi sadece ve sadece Allahıma dayadım sırtımı başka kimseye değil yoksa bu kadar rahat olabilirmiydim hem bu vesileyle sizlerle de tanıştım burada arkadaş olduk ne güzel bir taşla iki kuş diye buna derler heralde canım:)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak isteyipde kapanamayanlardanım of of

~Leyfunnur~

Kayıtlı Kullanıcı
bende kapanmak isteyipde kapanamayanlardanım of of

Esselamun Aleykum karde$im, sende mi ailen yuzunden kapanamiyosun?? in$Allah en yakin zamanda bu istegin yerine gelir ama sakin ûmitsiz olma, unutmaki Allah c.c rizasini kazanmak için kapanmaliyiz. Allah'a emanet ol...

aycaa

Kayıtlı Kullanıcı
gülkoksam adlı arkadaşım sanıorum aramıza sen de yeni katıldın hoşgeldin çok güzel bir yere geldin inşallah Allahın izniyle seni de tez zamanda kapatabilirz:)öncelikle kapanmak isteyip de niçin kapanamıorsun onu yaz canım biz de ona göre sana cvp verelim ben de kapanalı 4 gün oluyor inan ki öyle mutluyum ki anlatamam inşallah bu güzel duyguyu en yakın zamanda sen de tadarsın Rabbim herkesin yardımcısı olsun yazılarını bekliyorum tamam mı inşallah yardımcı olabiliriz bak ben de buradaki arkadaşlardan yardım aldım rahat ol ve güven bizimle paylaş duygularını

bm-7884

Kayıtlı Kullanıcı
gülkoksam adlı arkadaşım sanıorum aramıza sen de yeni katıldın hoşgeldin çok güzel bir yere geldin inşallah Allahın izniyle seni de tez zamanda kapatabilirz:)öncelikle kapanmak isteyip de niçin kapanamıorsun onu yaz canım biz de ona göre sana cvp verelim ben de kapanalı 4 gün oluyor inan ki öyle mutluyum ki anlatamam inşallah bu güzel duyguyu en yakın zamanda sen de tadarsın Rabbim herkesin yardımcısı olsun yazılarını bekliyorum tamam mı inşallah yardımcı olabiliriz bak ben de buradaki arkadaşlardan yardım aldım rahat ol ve güven bizimle paylaş duygularını

selamın aleyküm canım kardeşim senin adına çok sevindim inan Rabbim daim etsin hakkıyla kapananlardan eylesin inşallah..bende seninle aynı durumdayım ailem yüzünden kapanamıyorum ama birtürlü cesaretimi toplayıp faaliyetede geçiremiyorum annene nasıl söyledin bana biraz anlatırmısın ben bikere söyledim kıyametler koptu şimdi cesaret edemiyorum neyapacagımıda bılmıyorum artık böyle gezmekte istemiyorum çok zor durumdayım inşallah tez zamanda banada nasip olur..hayırlı günler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt