RABB'im sizlerden razı olsun, yarın o mahşer meydanıda herkes zerre kadar ettiğinden bile hesaba çekileceği günde, yaptığınız bu iyiliğin karşılığını kat kat bulursunuz inşallah. Cennette, dünyadayken Allah zikriyle sohbet edip birbirini seven, arkadaş olan müminler karşılıklı döşeklerde oturup muhabbetler edecek, hatta dünyadayken yaptıklarından bile bahsedip geçmişlerini yad edeceklermiş. RABB'im bu dünyadayken hiç tanımadığım ama bana böylesi desteği olan siz kullarıyla, Cennette tanışmayı nasip etsin. ALLAH iki dünyada da sizi muvaffak eylesin. AMİN...
bugün 2. günümdü. dünkü tedirginliklerim bugün yoktu. insanların gözünde ben yine o tanıdıkları bendim.bunu çok yürekten hissettim.
yani sizi seven, sizi "siz" olduğunuz için seviyorsa ne yaparsanız yapın onun gözünde "siz" olarak kalacaksınız. diğer taraftan siz başınızı örttünüz diye, size dostça yaklaşımı bozulan kişi zaten geçmişte de sizi "siz" olduğunuz için sevmemiştir. ben bunu iyi anladım bugün.
olumsuz yaklaşımı olan bi insanı da ciddiye almadığınızda, onun size olan olumsuz etkisi bir balon gibi sönüyor. bunu da iyi anladım.
şu an memnunum hayatımdan, arada sadece şu fikir deşiyor beni ki o "şimdi ben kapandım, hayatım boyunca ben nasıl böyle olacağım, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, alıştığın şey bitti artık, dayanabilecek miyim ben buna ömrümce" diye bir karamsarlık çöküyor, sabrım bitiyor sanki. ama bunu da şu şekilde atlatmaya çalışıyorum: ben namaza başladığım zamanlarda da buna benzer şeyler düşünürdüm " iyi hoş başladım ben namaza ama şimdi bırakmak da olamaz, offfff, ben hayatım boyunca herrr gün günde beşşşş vakit bunu nasıl yapacağım, buna nasıl dayanacağım, bitmez ki bu, kıl kıl kıl BİR ÖMÜRR buna nasıl sabredeceğim"
bu fikir kılmaya devam ettikçe aklımdan çıktı, hiç de zor gelmiyor ve severek isteyerek ihtiyaç hissederek kılıyorum şimdi. o sabırsızlığı hissetmiyorum.
bu namaz olayımla örtünme olayımı kıyasladığmda, inşallah diyorum ben alıştıkça bendeki o korku ve sabırsızlık törpülenecek, bitecek.... inşallah....
ama şunun da bilincindeyim ki: şeytan bizimle uğraşmaktan hiç vazgeçmeyecek. hiç pes etmeyecek. ben şimdi örtündüm, ama biliyorum beni başka başka yerlerden vurmaya çalışacak... üzerimde oynadığı oyunların bilincindeyim. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun, affetsin....
inşallah ben de sizin gibi, birilerine güzel işlerde vesile olurum da sevap alırım.
ve en önemlisi, az önce okuğum gibi ALLAH HİDAYETE ERDİKTEN SONRA TEKRAR SAPITANLARDAN EYLEMESİN BİZİ...
ALLAH'ım ben senin rızana kavuşmak istiyorum,elimden geleni yapmaya çalışıyorum,korkularım var,kulum ama SEN' in rızana uygun yaşamak istiyorum NE OLUR YARDIM ET engin MERHAMET ve RAHMET inden beni ve tüm müminleri mahrum etme..Kendimi sadece SANA bırakıyorum
Hamdlar SANA övgüler SANA .....
bizler aciz kuluz SEN ise çok YÜCESİN
Merhamet etmeyi ve BAĞIŞLAMAYI seversin
Sen de bizleri BAĞIŞLA affet KAPINDAN GERİ ÇEVİRME
Tüm kardeşlerimize HİDAYET nasip eyle
Hidayete erdirip sonra sapıklığa düşürdüklerinden etme
Sen'in gücün herşeye yeter SEN HERŞEYE KADİRSİN..." AMİN
La Havle Vela Kuvvete illa billahil Aliyyil Azim
Hasbinallahi ve ni'mel Vekil...
amin amin amin güzel kardeşim..
birşeylere adıp atmak farkında olmak
Allah'ın rızasını kazanmaya çalışmak
O c.c 'nin istediklerini yapabılmek
ne kadr hoş ne kadar güzel ne kadar haz verici..
Rabbım herkese tattırsın
hepimizden razı olsun
ilknurcum inşallah bu bilinçle
O c.c'nin rızasını kazananlardan olursun
selam ve dua ile..