Sevgili kardeşlerim,benim biraz nasihata ihtiyacım var. Yokmu beni anlamak için dinleyecek?
ablacım hosgeldin aramıza : ) ooo hepimiz hazırız yeterki sen anlat içini dök buraya olurmu :a12:
Sevgili kardeşlerim,benim biraz nasihata ihtiyacım var. Yokmu beni anlamak için dinleyecek?
bir derdim var arkadaşlar...
örtünmek istiyorum, ama bir türlü buna kalkışamıyorum.
yıllardır annemin ısrarları, çevremin teşvikleri benimle... ama bi türlü kendimi veremiyorum bu konuya. (işin acısı Kur'an'daki apaçık ifadeyi biliyorum)
Allah'a şükür ibadetimi yerine getirmeye çalışıyorum, doğru müslüman olmak için çabalıyorum, okuyorum, öğreniyorum, uyguluyorum/uygulamaya çalışıyorum..
açık saçık giyinen biri de değilim,ama şu saçı örtmek konusunda adım atamıyorum
üzgünüm. cesaretsizim.
ne yapayım, ne edeyim bilmiyorum.
sizler ne dersiniz bana??
bir derdim var arkadaşlar...
örtünmek istiyorum, ama bir türlü buna kalkışamıyorum.
yıllardır annemin ısrarları, çevremin teşvikleri benimle... ama bi türlü kendimi veremiyorum bu konuya. (işin acısı Kur'an'daki apaçık ifadeyi biliyorum)
Allah'a şükür ibadetimi yerine getirmeye çalışıyorum, doğru müslüman olmak için çabalıyorum, okuyorum, öğreniyorum, uyguluyorum/uygulamaya çalışıyorum..
açık saçık giyinen biri de değilim,ama şu saçı örtmek konusunda adım atamıyorum
üzgünüm. cesaretsizim.
ne yapayım, ne edeyim bilmiyorum.
sizler ne dersiniz bana??
tekbiriz, haklısın, iş sadece saçı örtmek değil, dikkat etmek lazım her şeye.
deniz yıldızı kardeşim, biliyorum ki şeytanın oyunu bu ama bahane üstüne bahanem var kapanmamak için. günah olduğunu biliyorum, emir olduğunu biliyorum, ama yapamıyorum, yapamıyorum. şu sıralar çok kafama takılıyor. deneyip sonra vazgeçmekten de korkuyorum. bi başladım mı sürüp gitsin istiyorum. o linki okudum şimdi, başörtüyü gereksiz görme ile ilgili ifade beni çok korkuttu. çünkü bazen içimdeki ses bunu da diyor. Allah günahlarımızı affetsin ) :
bazen diyorum ben kimim ki neyim ki Yüce Allah'ın emrini yerine getirmeyeck kadar cüretkar oluyorum??!!! (haşa)
Allah benim gibi olanlara yardım etsin. ) :
yapamıyorum, yapamıyorum.
) :
Selamun Aleyküm kardeslerim..nasılsınız?
ALLAHIN İZNİYLE PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLIYORUM BENİM BAYRAM TATİLİM PAZARTESİYE KADAR.VE RABBİM O GÜNE BENİ ERDİRİRSE BAŞÖRTÜMÜ ÖRTÜP İŞİME ÖYLE GİTMEYE KARAR VERDİM SİZİNDE DESTEĞİNİZLE..BENİM İÇİNDE DUA EDİN OLURMU KARDEŞLERİM?
Selamun Aleyküm kardeslerim..nasılsınız?
ALLAHIN İZNİYLE PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLIYORUM BENİM BAYRAM TATİLİM PAZARTESİYE KADAR.VE RABBİM O GÜNE BENİ ERDİRİRSE BAŞÖRTÜMÜ ÖRTÜP İŞİME ÖYLE GİTMEYE KARAR VERDİM SİZİNDE DESTEĞİNİZLE..BENİM İÇİNDE DUA EDİN OLURMU KARDEŞLERİM?
ve aleykum selam canım senin şu haberini duyduk mutlu olduk :a12:
Bir bayram daha yaşamımıza bir kac gunumuz kalmıs rabbim bizleride o günü görmeyi nasip etsin yürekten amin
canım şuan şeytan yada nefis o örtüyü başına takana kadar cok baskı uygulayacaklar içimizdeki seslerle aman canım sakın dinleme onlar ne diyorsa sen bildiğini söyle cunku inanılmaz derecede guzel birşey yapacaksın rabbime bir adım daha yaklaşacaksın o nun bu emrine uyarak şeytan boş durmayacak sakın yılma duyma içindeki o sesleri
canım rabbimin yolunda bir adım atmaya karar verdin inşallah pazarteside örtümü taktım dersin bayramımız olur bizim heycanla bekliyoruz
hayırlı gunler canım
neslihancanım benim öyle mutlu oldumki anlatamam. Rabbim tamamına erdirsin. Inşallah örtüsünü hakkıyla taşıyanlardan olursun
o küçücük örtü sayesinde gör bak kendini nasılda özel hissedeceksin. Eee kolaymı rabbin bi emrini daha yerine getireceksin. Seni şimdiden tebrik ediyorum canım
Tam TEBLİĞ
Tam DESTEK
BIKMAK YOK
ÜMİD VAR
USANMAK YOK
YOLUN SONUNDA
HAK VAR
Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?