Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 3 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM SİZLERDE DE RAZI OLSUN İNŞAALLAH ... 4. Kampanyayı bilmıyorum ama bence sayıyı 100.000 çıkartın kardeşlerım kızıcak belkı ama az olunca hemen bıtıyor... en iyisi mıktarı yükseltmek :D:D

Selamunaleykum kardeşim Allah razı olsun senin ğibi güzel kalpli kardeşlerimizin sayesinde dayanmıyor 4.nün miktarını bu bittikten sonra kararlaştırırız Allah kabul etsin A.E.OL:G

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUNALEYKUM KOMŞUM 200 BEN 300 ALDIM ALLAH HEPİMİZİNKİNİ KABUL ETSİN A.E.OL

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim 500 Tanede Bana Yazarmisin Kimse Almadan Yetişeyim.rabbime Emanet Olun Inşallah

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
EVET AYNEN ÖYLE OLDU AMA SANIRIM BIRAZDAN BUDA BITER ... GÖZÜM 500 DE KALDI BITSIN O 500 ALIRIM KIMSE ALMAZSA :K:K

:) Allah razı olsun tebrik ederim inşallah nickin gibi cennette bi agac olursun bizlerde altında gölgeleniriz Allah orada nuluşmayı nasip etsin A.E.OL:G

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
:) Allah razı olsun tebrik ederim inşallah nickin gibi cennette bi agac olursun bizlerde altında gölgeleniriz Allah orada nuluşmayı nasip etsin A.E.OL:G

AMİN İNŞAALLAH ADIMIN ANLAMI CENNET AGACI İNŞ RABBİM BİZLERİ ORDA DA AYIRMAZ SİZ BANA 500 DAHA YAZIN :D:D GERCİ FAZLALIK OLAN 500 GITTI AMA NEYSE

derya86

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim Bana 500 Daha Yazarmisin

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
ŞÜKÜR BUDA ALLAHIN İZNİYLE BİTTİ RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM AHMET.

MAŞAALLAH BUDA BİTTİ. RABBİM YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMADI,İBLİSİN KIRILMADIK BİR YERİ KALDIMI.:K:K

ŞİMDİ GÜZEL KARDEŞİM EGER SENDE RAZI OLURSAN BU DUAYI B) CENNET AGACINA B) YAPTIRALIM.ÇÜNKÜ ÖTEKİ KAMPANYAYLA BU KAMPANYADA ÇOK EMEGİ VARDIR.
SEN NE DERSİN?

leyla-1

Altın Üye
Selam Aleyküm kardeşlerim dün aldığım 500 taneyi okudum ayrıca bugün 1000 tane daha okudum Rabbim kabul etsin tekrar okuduğum zaman eklerim inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı osun selam ve dua ile.Allah hepimizden razı olsun..

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM AHMET.

MAŞAALLAH BUDA BİTTİ. RABBİM YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMADI,İBLİSİN KIRILMADIK BİR YERİ KALDIMI.:K:K

ŞİMDİ GÜZEL KARDEŞİM EGER SENDE RAZI OLURSAN BU DUAYI B) CENNET AGACINA B) YAPTIRALIM.ÇÜNKÜ ÖTEKİ KAMPANYAYLA BU KAMPANYADA ÇOK EMEGİ VARDIR.
SEN NE DERSİN?

ve aleyküm selam abicim böyle düşünmen beni çok mutlu etti çok saol yalnız ben duasını bilmiyorum nasıl yapıcağımıda bilmıyorum yapmayı çok isterdim...bir arastırıyım eğer bulabılırsem yaparım büyük bir zevkle hemde

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM AHMET.

SEN NE DERSİN?
s.a allah hepinizden razı olsun maşallah gerçekten 3 günde bitti şeytanın kırılmadık tarafı kalmadı kasım abi kampanya 4 ne zaman başlayacak a.e.o

.: Abdurrahman Önül / Başlayalım Zikire :.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam abicim böyle düşünmen beni çok mutlu etti çok saol yalnız ben duasını bilmiyorum nasıl yapıcağımıda bilmıyorum yapmayı çok isterdim...bir arastırıyım eğer bulabılırsem yaparım büyük bir zevkle hemde

sen duanı yinede araştır ama inan canı gönülden edilen dua çok makbuldür.
çok süslü kelimelerden ziyade RABBINA sıgınaraktan samimi olarak istedigin dua daha makbuldür.
tabiiki ahmette tamam derse duayı sen yap.benim gönlümden geçen bu. selametle.

laves

Kayıtlı Kullanıcı
ben dun aksam bıtırırım dedım ama aldıklarımı bıtıremedım nolur hakkınızı helal edın benı bekleyebılırmısınız okuyorum az bısey kaldı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt