Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 3 (1 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ben şimdilik 500 alıyorum..bitirdikçe yine alırım .inşallah.allaha emanet olun

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim simdilik 500 tane alabilirim Allah (c.c.) ye emanet olun.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardeşlerim komsum 300 bende 200 alıyorum inşallah şimdilik AMİN.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm Kardeşim...

500 Tane Okudum...500 Daha Aliyorum..

Rabbim Kusursuz Kabul Etsin Inşallah..

A.e.olun Dua Ile...

Hayirli Geceler..

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm kusura bakmayın ancak girme fırsatı bulabildim 3.forumuda açmışsınız maşallah Allah kabul etsin inşaAllah bende 5000 tane alıyım şimdilik selametle hayırlı akşamlar...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm kusura bakmayın ancak girme fırsatı bulabildim 3.forumuda açmışsınız maşallah Allah kabul etsin inşaAllah bende 5000 tane alıyım şimdilik selametle hayırlı akşamlar...

Vealeykumselam kardeşim maşallah maşallah Allah kabul etsin A.E.OL:G

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)aleyküm selam B)B)
inşaallah cennet-agacı,nın meyvesini yiyecek olan nur yüzlü kardeşim.senin bu çabanı mevlam cennetteki agaçların altında dinlenmeyle mükafatlandırsın inş.
selametle

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam
inşaallah cennet-agacı,nın meyvesini yiyecek olan nur yüzlü kardeşim.senin bu çabanı mevlam cennetteki agaçların altında dinlenmeyle mükafatlandırsın inş.
selametle

AMİN AMİN....AMİN

HİÇ ALLAHI ANANLA ANMAYAN BİR OLURMU ....İNŞALLAH HEP BERABER 3. KAMPANYAMIZI AÇTIK ALLAHIN İZNİ İLE 133 BİLE ACARIZ BİZLER ELELE GÖNÜL GÖNÜLE VERDİKMİ ENGELMİ DAYANIR .A.E.OLUN BEN CIKIYORUM YARIN İNŞALLAH DEVAM EDERİZ.A.E.OL:G

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMU ALEYKÜM ABİCİM ALLAH RAZI OLSUN YA 2 GÜNDÜR OKADAR GÜZEL DULARDA BULUNUYORSUNUZ KI ÇOK T.EDIYORUM RABBİM HEPİMİZE ''CENNETE'' GİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞ DUALARINA AMİNN DIYORUM ABİCİM...RABBİM İZİN VEDİĞİ SÜRECE DİLLERİMİZDEN ZİKRİ, GÖNÜLLERİMİZDEN DE ''ALLAH'' SEVGİSİNİ AZALTMIYALIM İNŞ HER DAİM ELİMİZDEN GELENIN DAHA FAZLASINI YAPALIM DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİ İLE SELAM VE DUA İLE HAYIRLI GECELER ABİCİM:gulegule

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm erciyesli kardeşim bende 500 tane alıyım Allah razı olsun emeklerinden dolayı ( Şeytanın bacağını kırmaya varmısınız :) ) Selametle kalın ....

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim ben 100 tane okudum.selametle AEO

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt