s.a dün gece bitirdim 600 taneyi 400 tane daha alayım daha diğer forumlardan alacam işallah allah kabul etsin a.e.oVealeykumselam ekremeee kardeşim hediyeni dinliyorumİhlası şerif bitti Allah kabul etsin forum dakini ''La havle....'' onu okuyacaksın 600 Allah kabul etsin hadi bakalım :G:G:G
selamun aleyküm erciyesli kardeşim bende 500 tane alıyım Allah razı olsun emeklerinden dolayı ( Şeytanın bacağını kırmaya varmısınız) Selametle kalın ....
selamün aleyküm kardeşim ben 100 tane okudum.selametle AEO
esselamü aleyküm kardeşim. ben de 2000 alayım inşaAllah. Rabbimiz c.c. kabul buyursun inşaAllah.
Allah'a emanet olun. Selam ve dua ile..
Aleyküm Selam Kardeşlerim Ben 1000.(namerve) 500.aliyoruz şeytanin Bacağini Kirmak Onu Mahvetmek Kadar Güzel Bir şey Yoktur.''allah' A Emanet Olun.hayirli Günler
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM
750 TANE İLE ŞİMDİLİK YETİNEYİM.
ALLAH"A EMANET OLUNUZ
SELM VE DUA İLE
Selamün Aleyküm
Bende 500 adet alıyorum Rabbim kabul etsin selametle :G
selamün aleyküm ahmet
ben 500 daha alıyorum.selametle
s.a dün gece bitirdim 600 taneyi 400 tane daha alayım daha diğer forumlardan alacam işallah allah kabul etsin a.e.o
ayrıca dinlemenize sevindim ilahileri
.: Abdurrahman Önül / Kabe'de Hacılar :.
.: Abdurrahman Önül / Ne Ne Zaman Anarsam Seni :.
s.a allah senden de razı olsun bizede sevap işletiyorusnuz evet ne zaman anarsam seni çok güzel ve çok anlamlı bi ilahi insanı derinlere daldırıyor a.e.oVEALEYKUMSELAM EKREM KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN TABİKİ DİGERLERİNEDE HEP BERABER KATILACAGIZ NE ZAMAN ANARSAM SENİ O COK GUZEL DİNLİYORUM A.E.OL:G
bende 1000 tane alıyorum
:evet:evet:evet:evet
beter olsun iblis.