peygamber gülü1
Kayıtlı Kullanıcı
S.A SEN BİLRSİN İSTERSEN HATİM DUASI YAP.İSTERSEN OKUYAN KİŞİLERİN ÖLMÜŞLERİNİN RUHUNA HEDİYE ET.KARAR SENİN RABBİME EMANET OLUN
S.A.BEN CENNET YOLCUSU ŞU AN
EVDE DEĞİLİM ARKADAŞTAN YAZIYORUM
BENİM YERİME DUAYI
CENNET_AĞACI KARDEŞİM YAPSIN
RABBİME EMANET OLUN
:H
S.A SEN BİLRSİN İSTERSEN HATİM DUASI YAP.İSTERSEN OKUYAN KİŞİLERİN ÖLMÜŞLERİNİN RUHUNA HEDİYE ET.KARAR SENİN RABBİME EMANET OLUN
SELAMÜN ALEYKÜM CENET AGACI.
ÇOCUKLARIN DERSLERİNE DALDIM,KUSURA BAKMA .ANCA GELDİM.AMA BENİM BİLGİSAYAR DEVAMLI AÇIK DURUR.
CENNET YOLCUSU GELMİŞ GALİBA,HER HALDE DUAYI SANA BIRAKMIŞ.
HAYIRLISI OLSUN O DA BAŞKA ZAMAN DUA EDER.SEN YARIN DUAYI ALLAHIN İZNİ İLE YAP VE YAYINLA.SELAMETLE
SELAMÜN ALEYKÜM.
Eger bana haram olmasda idin şu ettigin duadan ötürü senin ELLERİNDEN öperdim.
AMİN,AMİN,AMİN.BÜTÜN MEVCUDUATIMLA AMİN.
RABBİM senden ve diger kardeşlerimden ,özellikle ahmetten razı olsun.eger o bu kampanyaları hazırlamasa idi bütün bu zikir ve dualar yapılamıyacaktı.
rabbim cümlemizden razı olsun.bu kardeşligimizi ahirettede devam ettirsin.selametle.
bundan iyisi can saglıgı.duayı çok güzel yapmışsın.saol.
yarın ahmette baksın ondan sonra bu duayı en son sayfaya kopyala ve forumu kapayalım.kampanya 4 de başlıyoruz.
RABBİM inş.ondada yüzümüzü kara çıkartmaz.ve bundan sonra duaları elimizden geldigince herkese yaptıracagızki herkesin bu işte emegi olsun.selametle.
bundan iyisi can saglıgı.duayı çok güzel yapmışsın.saol.
yarın ahmette baksın ondan sonra bu duayı en son sayfaya kopyala ve forumu kapayalım.kampanya 4 de başlıyoruz.
RABBİM inş.ondada yüzümüzü kara çıkartmaz.ve bundan sonra duaları elimizden geldigince herkese yaptıracagızki herkesin bu işte emegi olsun.selametle.
Selamün Aleyküm
Kampanyaların devamını bekliyoruz selametle :B