Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 3 (1 Kullanıcı)

peygamber gülü1

Kayıtlı Kullanıcı
S.A SEN BİLRSİN İSTERSEN HATİM DUASI YAP.İSTERSEN OKUYAN KİŞİLERİN ÖLMÜŞLERİNİN RUHUNA HEDİYE ET.KARAR SENİN RABBİME EMANET OLUN

laves

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. bende aldıklarımı bıtırdım Rabbım eksıksız kabul eder ınsallah Rabbıme emanet olun

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abı esselamü aleyküm sanırım herkes aldılarını bıtırdı ben yarın Allah izin verirse sabah yada aksam 5 'te kurstan gelice duasını yaparım olurmu abicim ??cevabınızı beklıyorum hayırlı geceler...

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Alıntı:
kasım hadi´isimli üyeden Alıntı
TABİİKİ YAPALIM.HEMDE ÇOK İYİ OLUR.
DUAYA GELİNCE,CENNET YOLCUSU HALEN GELMEDİ.BİR GELSE KONUŞACAGIZ AMA DAHA GELMEDİ.
AMA SENİN DEDİGİN TÖVBEYİ YAPALIM.ÇÜNKÜ HERKESİN BUNA İHTİYACI VAR

kim hergün mü' minler için efendımız (s.a.v) hz buyurdu

Kim her gün müminler için istiğfarda bulunur( Allahım müminleri bağışla diye dua ederse );
Her mümin erkek ve mümin kadın sayısınca ; Allah teala ona bir hasene yazar...

Hazreti Ebu Bekir (r.a) rivayet edıyor

Resulullah (s.a.v) buyurudu:
Şeytan der ki: Ben ademoğlunu günaha sevkederım.Onlar tevbe ve istiğfar ederek kendilerını affettirırler . işte o zman ben eririm sonra ben ve onlara ibadetlerinin güzel göstererek (ucuble) onları mahvederim..

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CENET AGACI.

ÇOCUKLARIN DERSLERİNE DALDIM,KUSURA BAKMA .ANCA GELDİM.AMA BENİM BİLGİSAYAR DEVAMLI AÇIK DURUR.
CENNET YOLCUSU GELMİŞ GALİBA,HER HALDE DUAYI SANA BIRAKMIŞ.
HAYIRLISI OLSUN O DA BAŞKA ZAMAN DUA EDER.SEN YARIN DUAYI ALLAHIN İZNİ İLE YAP VE YAYINLA.SELAMETLE

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM CENET AGACI.

ÇOCUKLARIN DERSLERİNE DALDIM,KUSURA BAKMA .ANCA GELDİM.AMA BENİM BİLGİSAYAR DEVAMLI AÇIK DURUR.
CENNET YOLCUSU GELMİŞ GALİBA,HER HALDE DUAYI SANA BIRAKMIŞ.
HAYIRLISI OLSUN O DA BAŞKA ZAMAN DUA EDER.SEN YARIN DUAYI ALLAHIN İZNİ İLE YAP VE YAYINLA.SELAMETLE

anladım abicim evet cennet yolcusu bana bıraktı şuan hazırlıyorum şuan gönder dersen gönderırım ama yarın dersende yarın gönderırım Alllah kabul etsın inşaAllah

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
HAZIR OLDUGUNA SEVİNDİM.
YARINA BIRAKMA.DUAYI BEKLETMEYELİM.HADİ BİSMİLLAH DE VE YAYINLA.
OKUYUNCA YİNE KONUŞURUZ.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

Ey Rabbimiz! Kuran'ı Kerim'i bizlere lütfun ve kereminle dünyada arkadaş, kabirde yoldaş, kıyamet gününde şefaatçi, sırat üzerinde nur, cennete götüren bir refik, ateşten koruyan bir perde ve bütün iyiliklere ulaştıran bir delil ve imam kıl.
Ey Rabbimiz! Bizleri Kur'an'ın hidayetiyle hidayet eyle. Bizleri kuranın kerametiyle ateşten koru. Kuranın lütfuyla derecelerimiz; yükselt. Ey büyük lütuf ve ihsan sahibi! Kur'an'ın tilavetiyle günahlarımızı bağışla.
Ey Rabbimiz! Kalplerimizi temizle. Ayıplarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Yüzlerimizi ak et. Derecelerimizi yükselt. Borçlarımıza ödeme kolaylığı nasib et. Babalarımıza merhamet eyle. Annelerimizi bağışla. Dinimiz; ve dünyamızı ıslah eyle.
Ey Rabbimiz! Bütün İslam coğrafyasını her türlü belalardan ve musibetlerden muhafaza eyle. islam düşmanlarını kahru perişan eyle. İslam’ın nurunu söndürmek isteyen kafir ve münafıklara fırsat verme. Kafir, münafık ve zalimleri Müslümanların başına musallat etme. Gerek fert ve gerekse toplum olarak senin rızana uygun olarak yaşamayı nasip eyle. Çocuklarımızı hayırlı eyle. Onların birer Kur'an nesli olarak yetişmelerini nasip ve müyesser eyle.
Ey rabbimiz! Okumuş olduğumuz ''La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim''duamızın sevabı ve nurunu önce Efendimiz, Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) in mübarek ruhuna hediye eyledik sen ulaştır. Diğer peygamberlerin (salat ve selam onların üzerine olsun) ruhlarına, Hz. Peygamber (s.a.v) in aile ve ashabının bütün Müslümanların ruhlarına hediye eyledik sen ulaştır Ya Rabbi! Ayrıca okunan hatmi şeriften hasıl olan sevabı bütün geçmişlerimizin, babalarımızın, kardeşlerimizin, çocuklarımızın, akraba ve sevdiklerimizin, dostlarımızın, hocalarımızın, meşayıhımızın üzerimizde hakkı olan herkesin: ve özellikle bu hatmi şerifin niyetine okunduğu kimselerin ve burada bulunan. cemaatin geçmişlerinin ruhuna hediye, ediyoruz sen ulaştır Ya Rabbi!
Kur'an’ı Kerim hürmetine" onların günahlarını bağışla. Kabirlerini nurlandır.
Ey duaları kabul eden merhametlilerin en merhametlisi Rabbimiz ! Dualarımızı kabul eyle.
Alemlerin Rabbi Yüce Allah'a hamd, peygamberimiz Hz. Muhammed {s.a.v.)'e aline, ashabına ve tüm inananlara salat ve selam olsun.
Ey Rabbimiz! Okuduğumuz duayı bizden kabul buyur. Şüphesiz ki sen her şeyi işitensin, bilensin. Günahlarımızı bağışla. Çünkü sen tevbeleri, çok kabul edensin, merhametlisin. Yüce Kuran'ın ve alemlere rahmet olarak ,gönderdiğin peygamberin hürmetine bizleri hakikate ve doğru yola ulaştır. Ey merhametlilerin en merhametlisi! Bizleri affeyle, lütfün ve kereminle günahlarımızı mağfiret eyle.
Ey Rabbimiz! Bizi Kur'an'ın ziynetiyle ziynetlendir. Kur'an'ın keremiyle bize ikram et. Kur'an'ın şerefiyle şereflendir. Kur'an'ın şefaatiyle cennete ulaştır. Kur'an'ın hürmetine bizi bütün dünya belalarından ve ahiretin azabından koru. Ey Rahman ve Rahim bütün ümmet-i Muhammed'e merhamet eyle.

Ya Rabbi !
"AMIN" diyen şu kullan iki cihanda aziz eyle. Cennetinle, cemalinle bizleri şereflendir.
“Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesifun ve salamun alel murselin vel hamdu lillahi Rabbil” alemin

AMİN ALLAH KABUL ETSİN...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM.

Eger bana haram olmasa idin şu ettigin duadan ötürü senin ELLERİNDEN öperdim.
AMİN,AMİN,AMİN.BÜTÜN MEVCUDUATIMLA AMİN.
RABBİM senden ve diger kardeşlerimden ,özellikle ahmetten razı olsun.eger o bu kampanyaları hazırlamasa idi bütün bu zikir ve dualar yapılamıyacaktı.
rabbim cümlemizden razı olsun.bu kardeşligimizi ahirettede devam ettirsin.selametle.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM.

Eger bana haram olmasda idin şu ettigin duadan ötürü senin ELLERİNDEN öperdim.
AMİN,AMİN,AMİN.BÜTÜN MEVCUDUATIMLA AMİN.
RABBİM senden ve diger kardeşlerimden ,özellikle ahmetten razı olsun.eger o bu kampanyaları hazırlamasa idi bütün bu zikir ve dualar yapılamıyacaktı.
rabbim cümlemizden razı olsun.bu kardeşligimizi ahirettede devam ettirsin.selametle.

ve aleyküm selam abicim estf abim ben birşey yapmadım ki eli öpülcek birisi var ise oda sizsiniz asıl ben sizin ellerinizden öpüyorum abim Rabbim cümlemizin okuduğu zikirleri, duaları, tevbeleri kabul etsin inşaAllah...:A:A inşaAllah beğenmişinizdir... pek bilgili değilim bu konularda oyüzden bir eksik var ise beni madur görünüz diğer kampanyalarda görüşmek ümidi ile buarada erciyese sormadan duasını yaptık inşaAllah kızmaz bize hayırlı geceler abim a.e.o selam ve dua ile

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
bundan iyisi can saglıgı.duayı çok güzel yapmışsın.saol.
yarın ahmette baksın ondan sonra bu duayı en son sayfaya kopyala ve forumu kapayalım.kampanya 4 de başlıyoruz.
RABBİM inş.ondada yüzümüzü kara çıkartmaz.ve bundan sonra duaları elimizden geldigince herkese yaptıracagızki herkesin bu işte emegi olsun.selametle.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
yarın ahmette baksın ondan sonra bu duayı en son sayfaya kopyala ve forumu kapayalım.kampanya 4 de başlıyoruz.
RABBİM inş.ondada yüzümüzü kara çıkartmaz.ve bundan sonra duaları elimizden geldigince herkese yaptıracagızki herkesin bu işte emegi olsun.selametle.

tamam abicim sağol ercıyeste yarın baksın ozman sonra da dediğin gibi en son sayfaya koyarız duamızı... ya dediğin gibi herkese okutmaya çalışalım ama alan olmuyorki alan olmadığı içinde bizler bitsin diye daha fazla alıyoruz neyse başlatalım da bir kampanyamızı Allahın izniyle herkes yardımcı olur inşaAllah hayırlı geceler abıcım a.e.o selametle

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin s.a allah razı olsun duası çok güzel olmuş cennet ağacı allah razı olsun işallah cennete peygamber efedimiz s.a.s komşu oluruz amin amin amin a.e.o

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gelin Rasulullah'a :.

yalan dünya birane
gelin rasulullaha
serverimiz şahane
koşun rasulullaha

bir tanedir bir tane
sevdim oldum divane
aşıklra canane
koşun rasulullaha

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM ARKADAŞLAR ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN DUAYI OKUDUM AMİN .AMİN.AMİN BİRDE ŞUNU EKLEMEK İSTIYORUM ABİ ASIL EMEGİ OLAN SİZLERSİZİNİZ BANA LAFMI DÜŞER SİZLER VARKEN SİZ NE DERSENİZ O BU ARADA 4.KAMPANYA HAZIR AÇ DERSENİZ AÇARIM 5.KAMPANYADA DEDİGİNİZ GİBİ TÜM MUMİN KARDEŞLERİMİZ İÇİN İSTİĞFAR GETİRELİM ALLAH BİZLERİ AYIRMASIN A.E.OL:G

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Kampanyaların devamını bekliyoruz selametle :B

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ahmet selamün aleyküm.
nasılsın.inşaallah iyisindir.
duayı cennet yolcysu,cennet agacına bıraktı.oda sag olsun güzel bir dua yapmış.sende okımuşsundur.
rabbim cümlemizden razı olsun.özellikle senden.
şimdi hazırsa kampanyayı bismillahla başlat bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt