Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kampanya 3 (1 Kullanıcı)

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM AHMET.

MAŞAALLAH BUDA BİTTİ. RABBİM YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMADI,İBLİSİN KIRILMADIK BİR YERİ KALDIMI.:K:

ŞİMDİ GÜZEL KARDEŞİM EGER SENDE RAZI OLURSAN BU DUAYI B) CENNET AGACINA B) YAPTIRALIM.ÇÜNKÜ ÖTEKİ KAMPANYAYLA BU KAMPANYADA ÇOK EMEGİ VARDIR.
SEN NE DERSİN?

Vealeykumselam abim Allahın izni ile bitti abi iblisin kırılmadık yeri kalmamıştır bu kadar zikirden sonra :K haklısın abi bencede cennet yolcusu ve cennet agacının bizlerden cok emegi var hangisi istersen duayı yapsınlar ve herkesten Allah razı olsun A.E.OL

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
ben dun aksam bıtırırım dedım ama aldıklarımı bıtıremedım nolur hakkınızı helal edın benı bekleyebılırmısınız okuyorum az bısey kaldı

TAMAM KARDEŞİM ÖNEMLİ DEGİL KENDİNİ SIKMA RAHAT Bİ ZMANDA TAMAMLARSIN İNŞALLAH ASIL SEN HAKKINI HELAL ET BİZİM NE HAKKIMIZ VARKİ A.E.OL:G

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim dün aldığım 500 taneyi okudum ayrıca bugün 1000 tane daha okudum Rabbim kabul etsin tekrar okuduğum zaman eklerim inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı osun selam ve dua ile.Allah hepimizden razı olsun..

VEALEYKUMSELAM KARDEŞİM ALLAH KABUL ETSİN BU KAMPANYAMIZ BİTTİ AMA BU ZİKİRİ BIRAK ANLAMINA GELMİYOR SEN HER ZAMAN SÖYLEMEYE DEVAM ET 4.KAMPANYAMIZDA DEVAM EDERSİN İNŞALLAH A.E.OL:G

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmet.
haklısın cennet yolcusu ve cennet agacı,ikisininde emegi çok.ikisiylede görüşelim.ikisi beraberce güzel bir dua hazırlarlar.bizde amin deriz.ayrıca bundan sonraki dualar içinde yeni bir usül geliştirelim.kim çok emek verirse duayı o yapsın.sen ne dersin.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ahmet.
haklısın cennet yolcusu ve cennet agacı,ikisininde emegi çok.ikisiylede görüşelim.ikisi beraberce güzel bir dua hazırlarlar.bizde amin deriz.ayrıca bundan sonraki dualar içinde yeni bir usül geliştirelim.kim çok emek verirse duayı o yapsın.sen ne dersin.

VEALEYKUMSELAM ABİM SEN NEDERSEN O BENDE KATILIYORUM SENİN FİKRİNE BENCEDE ÖYLE OLSUN BU ARADA KAMPANYA 4 DE İBLİSE COK GÜZEL Bİ CEVAP VERECEZ İNŞALLAH 4.YÜ HAZIRLIYORUM YARIN ACARIZ HEP BERABER İNŞALLAH 3.DEN BİTİRMEYEN KARDEŞLERİMİZ VARDIR ONLARI BEKLEYELİM A.E.OL:G

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
EVET BAZI KARDEŞLERİMİZ YETİŞTİREMEMİŞLER.OLABİLİR.YARIN İNŞ.HEPSİ BİTMİŞ OLUR.
YARINKİ KAMPANYAYI İNAN ÇOK MERAK ETTİM.HAYIRLISI OLSUN.
AYRICA BENİM İLERİSİ İÇİN BAŞKA PLANLARIM VAR.KARDEŞLERİMİZ İÇİN.İNŞ.ZAMANI GELİNCE BU KONUYU SENİNLEDE PAYLAŞACAM.SONRA BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE DUYURACAM.AMA DAHA VAR.

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
EVET BAZI KARDEŞLERİMİZ YETİŞTİREMEMİŞLER.OLABİLİR.YARIN İNŞ.HEPSİ BİTMİŞ OLUR.
YARINKİ KAMPANYAYI İNAN ÇOK MERAK ETTİM.HAYIRLISI OLSUN.
AYRICA BENİM İLERİSİ İÇİN BAŞKA PLANLARIM VAR.KARDEŞLERİMİZ İÇİN.İNŞ.ZAMANI GELİNCE BU KONUYU SENİNLEDE PAYLAŞACAM.SONRA BÜTÜN KARDEŞLERİMİZE DUYURACAM.AMA DAHA VAR.

tamam abi başımız üstüne herzaman yanındayım:G

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun benım içn hiç sorun degıl cennet yolcusuda yapabılır duamızı hatta o yapsın ıstersenız buarada bende cok merakedıyorum 4. kampanya yı

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razı olsun benım içn hiç sorun degıl cennet yolcusuda yapabılır duamızı hatta o yapsın ıstersenız buarada bende cok merakedıyorum 4. kampanya yı
Selamunaleykum tamam cennet yolcusunun fikrini alalım ewet derse yapsın bu arada seni benden sonra kim gelsin orada beklıyoduk buradan geldin :) A.E.OL ben cıkıyorum yarın 4.kampanya ile görüsmek uzere hayırlı aksamlar k.i.b

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
kusura bakma göremedım ama ödeşmiş olduk sız ordan çağırdınız ama ben burdan geldım

sizden birşey rıca edıcem bu 4. kampanyayı bılmıyorum ama ondan sonra ki kampanyamız ''İSTİĞFAR'' OLABILIR mi oda cok önemlı bızler için günahlarımızdan arınmamız için :( :(

CENNET BACELERI

Resulullah (s.v.a) buyurdu ki

- Cennet bahçelerine uğradığınız zaman oranın yiyiceklerınden yiyiniz. Eshab:
- Cennet bahçeleri nedir ey Allahın resülü diye sordular. Oda
- zikir halkasıdır buyurdu...
selametle

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
kusura bakma göremedım ama ödeşmiş olduk sız ordan çağırdınız ama ben burdan geldım

sizden birşey rıca edıcem bu 4. kampanyayı bılmıyorum ama ondan sonra ki kampanyamız ''İSTİĞFAR'' OLABILIR oda cok öenmlı bızler için günahlarımızdan arınmamız için :( :(

CENNET BACELERI

Resulullah (s.v.a) buyurdu ki

- Cennet bahçelerine uğradığınız zaman oranın yiyiceklerınden yiyiniz. Eshab:
- Cennet bahçeleri nedir ey Allahın resülü diye sordular. Oda
- zikir halkasıdır buyurdu...
selametle

Tamam 4.kampanya hazır ama 5.kampanyamız olabilir yarın görüşmek üzere A.E.OL HAYIRLI AKSAMLAR:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
duasını ya cennet yolcusu yada
cennet agacı yapacak.
yolcu daha siteye giriş yapmadıgı için onun fikrini alamadık.eger hayır derse cennet agacı yapacak.
yarın bu iş biter inş.fazla bekletmeyelim,inş.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
abıcım benım için farketmez cennet yolcusu gelsin onunda fikrini alalım yarın da duasını yaparız Allah izin verirse inşş abıcım 5. kapmayayıda istiğfar yapalım dıyorum siz ne dersinizzz

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
abıcım benım için farketmez cennet yolcusu gelsin onunda fikrini alalım yarın da duasını yaparız Allah izin verirse inşş abıcım 5. kapmayayıda istiğfar yapalım dıyorum siz ne dersinizzz

TABİİKİ YAPALIM.HEMDE ÇOK İYİ OLUR.
DUAYA GELİNCE,CENNET YOLCUSU HALEN GELMEDİ.BİR GELSE KONUŞACAGIZ AMA DAHA GELMEDİ.
AMA SENİN DEDİGİN TÖVBEYİ YAPALIM.ÇÜNKÜ HERKESİN BUNA İHTİYACI VAR

peygamber gülü1

Kayıtlı Kullanıcı
S.

S.A.BEN CENNET YOLCUSU ŞU AN EVDE DEĞİLİM ARKADAŞTAN YAZIYORUM DUASINI CENNET_AĞACI KARDEŞİM YAPSIN RABBİME EMANET OLUN RABBİM KABUL ETSİN:H​

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
TABİİKİ YAPALIM.HEMDE ÇOK İYİ OLUR.
DUAYA GELİNCE,CENNET YOLCUSU HALEN GELMEDİ.BİR GELSE KONUŞACAGIZ AMA DAHA GELMEDİ.
AMA SENİN DEDİGİN TÖVBEYİ YAPALIM.ÇÜNKÜ HERKESİN BUNA İHTİYACI VAR

evet abıcım gercekten hepımızın ihtiyacı var hepimizin günahları çok ve son nefesımıze kadr tevbe etmelıyız... mıktar 100.000 olsun yada daha fazla olsun buna cok ama cok ıhtıyacımız var:A:A

kim hergün mü' minler için efendımız (s.a.v) hz buyurdu

Kim her gün müminler için istiğfarda bulunur( Allahım müminleri bağışla diye dua ederse );
Her mümin erkek ve mümin kadın sayısınca ; Allah teala ona bir hasene yazar...

Hazreti Ebu Bekir (r.a) rivayet edıyor

Resulullah (s.a.v) buyurudu:
Şeytan der ki: Ben ademoğlunu günaha sevkederım.Onlar tevbe ve istiğfar ederek kendilerını affettirırler . işte o zman ben eririm sonra ben ve onlara ibadetlerinin güzel göstererek (ucuble) onları mahvederim..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt